Hirdetés
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Netfone
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Óriásteleppel futottak be a OnePlus ászai
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
5 perc , ejh....
"Hardveresen nincs jelentős különbség a Z2-höz képest, a rendszerchip MSM8974AB-ről AC-re változott, azaz a négymagos Snapdragon 801 2,3 gigahertz helyett maximum 2,5-ön fut, a 3 gigabájt rendszermemória és az Adreno 330-as grafikus gyorsító megmaradt. A Sony tehát nem csatlakozott sem a QHD-s, sem pedig a következő generációs trendekhez (Snapdragon 805 és Adreno 420). "Akkor én nem tudom miért lenne top cucc , fél évvel a Z2-t követően , az a 0,2 ghz nem számot tevő . a GPU változatlan , a felbontás dettó (bár QHD ekkora méretben mindegy inkább....Nexus 9 8,9 colján is csak az akkut eszi...)
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
Én a Note Edget és az S6 Edget leszámítva nem tudok ilyen telefonról Hidd el nagy samsung hater vagyok , de .... lenni azért nem kell.
Ha jó lesz és rendes IP védelmet kap (ergo nem ázik be... )lehet veszek egyet , bár a cordon gondolata is felbosszant[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
veterán
A gyerekeskedést inkább fejezzétek be! Az egy dolog, hogy sokan csak fikázni tudnak minden topikban, de a flémkeltésre semmi szükség.
-
blagolf
senior tag
Hajlított kijelző már volt előtte is, szóval az sem újdonság, az amoleddel egyetemben. Itt mindenki csak okoskodik de valós tényeket nem tud mondani senki. Én azt nem mondtam hogy a Z3 és Z3+ között hatalmas változás van, csak azt hogy az S6 és S6 Edge között sincs nagyobb változás.
Üdv, Zoli
-
ctvagyok
őstag
A hajlított QHD amoled nagyobb cucc önmagában, mint az egész Z3+. De ha mondod nekem melyik másik gyártó adott eddig ki két oldalt hajlított QHD kijelzőt??? Na ezt hívják újdonságnak. És ez nincs a z3+-ban. A snapi810 meg a melegedés nem számít újdonságnak.
Amúgy meg legtöbb embernek nem azzal van baja, hogy kijött ez a telefon. Hanem azzal, hogy drágábban kezdett, mint a 32 GB os S6, még az m9 sem drágább mint a z3+. Az LG G4ről meg ne is beszéljünk. Csak hasonlíts össze miben lépett előre a G3 tól a G4. Ja így már érthető mi a gond a z3+al ugye? Pontosan itt is látható milyen kevéssé újult meg a HTC és főleg a Sony. -
blagolf
senior tag
Nem tudom mit vannak itt annyira oda az emberek azért mert a Sony 2 csúcstelefont dob ki egy év alatt. A Samsung egy időben dobott ki kettőt. Azok között meg még ennyi különbség sincs. Az egyiknek kicsit hajlított a kijelzője, na bumm.
Üdv, Zoli
-
ctvagyok
őstag
Tudod a papír mindent elbír. Mennyit csúszott az s810? Szerintem rendszeresen csúszásokkal küzd a qualcomm a csúcskategóriában. A megszellőztetett dolgok alapján tökéletesen illene az év végére teljesítményben a 820. De a lepény hal meg utoljára.
Hidd el én sem sírnék, ha jönne idén a 820. Akkor talán csökkenne a frusztráltság az S6 benchmark eredményei miatt -
veterán
Nem tudom, mi lesz még idén, de tök jó, hogy innen mindenki tudja, hogy mi nem. Több helyen írják, hogy "late this year or early 2016". Ebből bármi lehet még. Mindenesetre a tény, hogy azt teszik bele már jó. Ha minden jól megy, a Sony marad a toplista eleje körül ezzel a készülékkel.
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
Hát ez kész. Nem hiszem, hogy eben az évben kijönne a s820. De minden nap kijön egy hír egy Q4-es snapi820 al felszerelt telefonról. Kiket biztatunk ezzel, a trollokat???
Sony jól megszívta. Mert nem nagyon lesz s810 nél erősebb SoC az év végére. Hacsak nem vesznek a Samsungtól. Ami kizárt. Talán az Apple valamit fog mutatni, de az sem lesz Sonyba építve.
De ki tudja a Qualcomm lehet éjjel nappal dolgozik a 820-on és kész lesz[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
válasz #65577472 #70 üzenetére
Ne hidd még mindig azt, hogy nem értettem veled egyet. Csak nem teljesen. Valószínű, hogy igazad lesz. És én sem állítottam, hogy jönni fog. Csak, hogy megeshet, hogy a Sony-nak van rá lehetősége.
Még mindig azt ragozom, hogy a semmitől ne legyél biztos. Szóval ne úgy vedd, hogy szerintem hülyeségeket beszélsz.
-
Fejvadi
nagyúr
Rászoknak lassan ők is a heti 1 telefon kiadásra.
-
törölt tag
Karcsúsítási láz van Sony-nál (is), ezért tűnik hihetetlennek a 4500 mAh. Tabletbe 3. éve 6000 mAh-t pakolnak, Z5-nél sem várható ilyen drasztikus ugrás Z3+/Z4-hez képest.
(#69) csadi0011 Qualcomm nem fog elkészülni a S820-szal a következő két hónapban. Az ilyen pletykák pont akkora marhaságok, mint amikor azt írják, hogy szeptemberben jön a Helio x20-szal szerelt XY telefon.
Egy biztos, MWC előtt nem nagyon lesz S820-as és Helio x20-as telefon, mert még csak a tesztfázisnál tart az egész, vagy még ott sem.
IFA-n max jönnek az új Sony compact-ok, ideje, hogy megbarátkozz a gondolattal.
Folyt. köv. IFA után
-
csadi0011
őstag
válasz #65577472 #55 üzenetére
Nem érted, hogy miért írtam neked. Azért írtam ellened, mert annyira biztos vagy abban amit hiszel, de én nem látom a kézzel foghatóságot. Nem mondom, hogy nincs igazad, de azt sem, hogy van. És nem gondolom, hogy többet tudnék nálad a dologról.
Javítsatok ki, ha tévedek, de a gyártók már 2015 második félévében megkaphatják a (nem végleges) soc-t. Így van mit belerakni szeptemberig.
Leírhatod a véleményedet. De már megint honnan veszed, hogy fals infókat tartalmaz?
Nem azt mondom, hogy én elhiszem a cikket, hanem azt, hogy mivel én sem tudok többet, nincs okom okoskodni. És neked sincs. Érvelhetsz ellene, vagy elmondhatod, hogy szerinted miért fals, de nem mondhatod ki, hogy amit Te gondolsz, az úgy is van. -
bteebi
veterán
És #66: Jó lenne, de aligha fog annyit tudni, mert a brand gyártók csúcstelefonjainál - de már szinte mindenhol - nagyon lényeges szempont az értelmetlenül kicsi vastagság, úgyhogy szerintem gyakorlatilag kizárt, hogy 4000 mAh-nál nagyobb akksit bele tudjanak zsúfolni. De ne legyen igazam.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
isti215
tag
Az az akksi méret eléggé fakenek tűnik de ha nem az akkor respect a sonynak.
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
elpatkorado
aktív tag
Persze, adjunk ki félévente csúcsmodellt.
-
bteebi
veterán
Ööö... esetleg poén volt? Snapdragon 600 fölött szerintem minden telefon teljesen rendben van, még akár hosszabb távra is. Én még egyébként a 4.2-es droiddal is ellennék, mert jobban tetszett a dizájnja, mint az újabbaknak, szóval egyáltalán nem vagyok feleslegesen trendi. A feleségemnek nemrég egy LG G2-t vettünk, magamnak meg szívem szerint egy G3-at vennék, mert az van még viszonylag jó áron (kb. 100 ezer a 32 gigás). Persze jobb lenne egy Galaxy S6, vagy egy LG G4, de azok túlságosan drágák.
Amúgy a Z2 (is) egy nagyon jó telefon, szívesen elfogadnám azt is .Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
veterán
A 820 várható az októberre vízionált LG G4 proba is. Meglehet, hogy a gyártók bevállalják az első modelleket. Ezt nem lehet tudni és ettől még ez nem egy rossz ötlet. Sehol nem írják, hogy január előtt (MWC) nem jöhetne ki egy készülék sem vele.
Amúgy ez valóban előrelépés lesz a Sony esetében, nem értem a hisztit. Frissített, vadiúj kamera, 4 GB RAM és szép méretes akksi. Nem látom a problémát. Más gyártó is ontja a mindenféle modelleket és legalább évente a felső kategóriás cuccokat. Ez miért is fáj nekünk?
[ Szerkesztve ]
-
drfedayn
tag
Novemberben töltöm a 30at. Tiz ev múlva a 40et. Ki éri el elobb a 40es számot én vagy a Sony Z sorozat?
Nem vagyok rasszista, mindenkit egyformán utálok
-
törölt tag
válasz csadi0011 #48 üzenetére
Még valami:
"Nekem az a véleményem, hogy szeptemberben bejelentést tesznek, aztán jön a telefon, amikor jön."
Te komolyan el tudod képzelni azt a szituációt, hogy a Sony kivisz IFA-ra egy Z5-öt, amiben nem lesz SoC?
Amúgy sem akadtam ki, de engedd már meg, hogy leírjam a véleményem egy fals infókat tartalmazó hírről.
-
tresh
veterán
válasz razorka777 #42 üzenetére
Ha valami jó minek bolygatni ? Bár mondjuk a telo csere esedékes
-
törölt tag
válasz csadi0011 #48 üzenetére
Abban biztos vagyok, hogy szeptemberben nem lesz S820. Abban is biztos vagyok, hogy 2016 Q1-ben már lesz. Abban nem vagyok biztos, hogy 2015 végén nem lesz S820. Ennek melyik része nem volt érthető?
"Inkább eldöntötted, hogy neked van igazad és a Sony az idióta" Hol írtam én ilyet?
(#47) aprokaroka87 Írisz szkenner
[ Szerkesztve ]
-
csadi0011
őstag
válasz #65577472 #39 üzenetére
Először azt írtad, hogy nem vagy biztos a véleményedben, és várod a hozzáértőket, de nem igazán csinálsz így. Inkább eldöntötted, hogy neked van igazad és a Sony az idióta, holott nincs sehol, hogy hivatalosan tőlük származna az infó.
Nekem az a véleményem, hogy szeptemberben bejelentést tesznek, aztán jön a telefon, amikor jön.
Ez sem hivatalos, de már korábban is volt róla szó: Our source did also mention that the release of these devices could be delayed to January 2016 if the Snapdragon 820 chipset is not available in time for the Z5-series release.
Láthatod, hogy egy pletyka már tett utalást arra, hogy ha van lehetőség, előbb jön.
És mivel ezek pletykák, nem kell egyből kiakadni.
-
falijja
őstag
Végre jön a z5...ez azt jelenti, hogy pár hónap múlva megvehetem a z6-ot...
-
Attici
őstag
Az ujjlenyomat-olvasó már nem nagy szám. Simán rakhatnának bele egy vénaszkennert is!
Majd jövőre a Z10-ben!"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
törölt tag
Miért értéktelenedne el? Én nem úgy veszem észre, hogy mondjuk a Z3 most olcsóbb lenne mint a Galaxy S5 vagy HTC M8.
Én komolyan nem értem, hogy miért baj egyeseknek az, hogy gyakran ad ki csúcskészüléket a Sony. Nem hülyék dolgoznak ott sem, ha nem érné meg nekik, akkor nem csinálnák. Megvenni meg senki nem köteles őket félévente, valamint szerintem a Z szériában a támogatottságra sem lehet panasz.
Amúgy nézzük már meg más gyártók mennyi készüléket hánynak ki évente, amiből egy csomó ugyanaz csak más névvel/minimálisan különböző dizájnnal (nem csak a csúcskategóriára gondolok). Az nem zavar senkit? Vagy az amit mondjuk a Samsung csinál, hogy a a 128GB-os S6 edge-t majdnem 100ezer forinttal drágábban árulja, mint a 32GB-os verziót, ahelyett hogy a micro sd bővíthetőséget támogatná? Esetleg az, hogy mindenki más az aktuális zászlóshajójuk nevével próbál eladni kompakt, középkategóriás telefonokat irréálisan drágán? Most tényleg azért kell utálni egy gyártót, mert sok csúcskészüléket ad ki? Ne már...
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #35 üzenetére
X20 sem lesz ősszel, nem mintha amúgy ezt belerakták volna.
-
-
tresh
veterán
válasz benike1999 #28 üzenetére
z1 130k z2 kb 140k z3 150-160k normál 2 év garival nem hiszem hogy olyan nagy difi lenne köztük..
-
aprokaroka87
nagyúr
majd kiderül hogy a csúcs exynos soc-val jön,vagy pedig a helio x20-al
-
Polllen
nagyúr
Nem úgy volt, hogy abbahagyják az eszetlen, fél évente kidobunk egy csúcskészüléket mókát?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Gáben81
senior tag
Vicc.Ezért váltottam 10 év után sony-ról.Teljesen elértéktelenítik a telót, 2 év alatt kiadnak vagy 6-ot.
-
joey04
titán
Vagy nem 820 lesz benne, vagy nem szeptember jön. Tippem és reményeim szerint a második verzió az igaz.
-
Beri78
őstag
Na végre....régóta vártunk már erre!
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Csapoati
nagyúr
-
Elementh
aktív tag
Emberek,ezt előre megmondták,hogy lesz köztes megoldás és év végére egy igazi csúcs.. Ez miért lenne kabaré? Kellett valamit mutatni, ezért lett a Z3+.. Viszont itt mi,felhasználók járunk jól, hisz a többinek lemegy az ára..
-
Micsurin
nagyúr
válasz SzőkeKapitán #12 üzenetére
Nem csak a Sony teszi..... Még 4-5 év , és eldöntheted kocsit , vagy telefont veszel......
-
batai15
félisten
Kész kabaré amit a sony csinál
-
Elementh
aktív tag
válasz Luck Dragon #11 üzenetére
Miért, mi a gond a támogatással?
-
alex devil
senior tag
Anyámat megpatkolom.
S23
-
törölt tag
A támogatás mostanság nagyon rendben van, az első Z már 5.0.2-n van, jó is a ROM.
Elvileg kapjuk az 5.1-et is pár hónapon belül.Az alsó és közép kategóriát nem ismerem, lehet azt nem nyomják annyira.
-
tresh
veterán
Na akkor nem csak én látom ez így
-
SzőkeKapitán
tag
Remélem megint emelnek az áron is vagy 50k-t az előző modellhez képest.
...mi lesz veled Sony...
-
Hát valóban szeptemberben debütál, akkor a Sony egy helyen árusítja a z2-3-3+ és az 5-öt a boltok polcain? Viccet félre téve kicsit lazítania kellene a csúcs kategóriában, és a támogatásra koncentrálni, ahogy a közép kategóriát és az alsó szegmensben levő kütyüket rendesen elkészíteni. Mondjuk azért E4G jól sikerült.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Márko88
aktív tag
Szerintem sokan a Z10-est várják, 1,5-2 éven belül kijön.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
gerii
addikt
Szerintem csak utol akarják érni az aktuál szifon/galaxy-kat számozásban.
-
hemaka
nagyúr
Oh God why?!
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
boncser
aktív tag
Z5 hír! Végre
-
törölt tag
"Szeptemberben mutatkozhat be a Sony „Xperia Z5""
"A pletykák szerint az új csúcsmodell Snapdragon 820-as lapkakészletet..."
EPIC FAIL
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
Mi a jó ebben a félévente kb semmit nem változtatunk a telefonon és kidobjuk a piacra...
(#2) Quasi_modo : akkor fogalmazunk úgy hogy fél évente jön az újabb zászlóshajó ami pár paraméterében eltér de semmivel se tud többet nyújtani mint az elődje pl z3 vagy z3+ esete és így tovább... most szintetikus teszteket ne vegyük figyelembe hanem az alap funkciókat nézzük kamera,telefonálás, net stb.. saját véleményem lehet valakinek az kell hogy 99K csináljon az antutun
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest