- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Silkó
veterán
Vész esetén a kávákra leszállhat egy mentőhelikopter is.
[ Szerkesztve ]
-
-
ctvagyok
őstag
válasz tibcsi0407 #11 üzenetére
Gondolom a PC-n megoldható volt a teljesítmény növelés úgy, hogy maradjon nekik sok profit. Vagy a gyikemberek voltak :-)
-
tibcsi0407
félisten
-
ctvagyok
őstag
válasz tibcsi0407 #9 üzenetére
Régebben olvastam hogy elvileg a 28 nm es gyártás technológia adja a legnagyobb teljesítményt a legolcsóbb áron. Az alacsonyabb csíkszélességgel gyártott hardver kevésbé költséghatékony. Az erősebb hardver ezért sokkal kisebb profitot jelent. Persze biztos el fog ez mozdulni, de ez gondolom lassú dolog. Szerintem az árkülönbség fogja vissza az erősebb hardver elterjedését.
Meg azt is olvastam, hogy az olcsó készülékeken alacsony a profit nagyon, így szerintem reális, hogy itt kell a hardveren a legtöbbet spórolni.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Jó, nem a készletkisöpréses MT6580-ra gondoltam. Meg a Snapi 200-ra. Hanem az Aktuális SoC generációra. Még mindig MT6737 körüli teljesítményen vannak. Szokásos 4-8 db A53 mag, egy nagyon gyenge GPU kíséretében és viszontlátásra.
Lehet az ARM nem fejleszt már olyan gőzerővel, mint régen?utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #7 üzenetére
MAgára az alsós árszegmensben elhelyezkedő készülékekre értem, mert sajnos még létezik a fos-szar kategória, addig onnan indul a móka
De ez off.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz tibcsi0407 #5 üzenetére
Alsó szegmens inkább még ez alatt van pontszámban.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
tibcsi0407
félisten
Mihez képest előrelépés? Technológiailag lehet, teljesítményben nem az. Ha már Antutu pontok, akkor bizony meg lehet nézni, hogy mióta toporog a 35--40 ezres teljesítménysávban az alsó szegmens. Szerintem ott is lehetne fejlődni picit.
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
gusthy
veterán
válasz tibcsi0407 #3 üzenetére
Hát... A Snapdragon 435-ös telók nekem előrelépésnek tűnnek.
Amúgy az átlag user a 2GB RAM, 35-40.000-es AnTuTu, 16GB háttértár kombóval elvan, mint hal a szatyorban. -
Soybex
őstag
Hát megint tucatkülsővel fog jönni tuti
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem igazán értem mi a modellszámozás növelésének a célja ,hiszen technikai változás nem történik..
Kifutott az elődmodell, és akkor az új gyártás indításával M6 lesz a neve?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Építő/felújító topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus - 128 GB - Összes szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia
- iPhone SE 2022 64 / 128 GB Starlight / Midnight - bontatlan, gyári független - 1 év Apple garancia
- Huawei P Smart Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Black128GB mobiltelefon (2024.12.20. - i vásárlás) 4év garancia + 4 év bztositás
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával