Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Nagyon kíváncsi vagyok mit gurt ez a széria. Nagyon vártam, de a P30Pro előbb győzőtt meg, így nem bírtam kivárni a M30Pro érkezését.
Egy dolognak nem örülök ezzel a széria érkezésével: az az agyonhajlított kijelzőt, amit az előzetesek alapján lehet sejteni, remélem nem szokik rá nagyon a Huawei, mert nincs kihazsnáltsága és még sz@rabb lesz fogni a telót. P30Pro-n is idegesít, de a Samuknál is hajam hullott az edge szélektől (S7edge, Note8, S9+)...(#10)Nozs: Én egy 3x optikainak örülnék pluszba az 5x és 10x mellé. Sokszor sok az 5x, bizonyos perspektíváknál nem tudok még hátrébb menni. Amúgy pedig baromi jó dolognak tartom. M30Pro elvileg már 10x optikait fog tudni, mintha ilyet olvastam volna...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Kirin 990 SoC is ekkor érkezhet Európába, ha hinni lehet Dr. Wang Chenglu Huawei elnök szavainak.
- Nintendo Switch 2
- Megújult a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Le Mans Ultimate
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest