- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kiszivárgott reklámanyagok a Samsung Galaxy S25-ről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Kíváncsian várom mit hoz a Mate 20 Pro-hoz képest.
-
7Heads Drago
veterán
Meg se néztem az Xs használt árát én balga elhittem neked a 250-et.
220-240-ért vannak fent aprón és ebből még engednek is általában.
Szóval max 210-220. De gondolom még 200-ért is ki lehet fogni.
Kb ennyire lehet neked hinni.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Aryon87
félisten
válasz MikeWazowski #52 üzenetére
+1
és sztem durvajól néz kiXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zzola
titán
Atya világ, egyre rondább lesz a készülék hátulja! Ez valami oltári bazári!
-
7Heads Drago
veterán
Nem ezt akarom kihozni.
Az iPhoneok egy túlárazott termékek, és ezért a többletért semmit se kapsz. Ja de kicsit nagyobb a biztonság érzeted, és benne leszel egy túlhájpolt ökoszisztémában
Amúgy meg a legtöbben amúgyse sufni gsm-eznek, hanem szolgáltatónál veszik a telot. Ott meg az XS még mindig 420k teljes áron. Telekom [link]
Persze nyilván lejönnek a személyes kedvezmények, de az lejön egy Huaweiből is.
Vodánál 448k
Telenor 388k
Tartok tőle hogy az egyéb gyártók sose akarták tartani a nyitó árukat szemben az Apple-el. Aki köztudottan a legnagyobb nyereséggel árul mindent és később se enged belőle. Inkább kivonja a forgalomból, nehogy olcsóbban keljen árulni. Ahogy tette ezt az X-el is.
Az is érdekes hogy 1 év után nyomott áron hogy éri ez meg a gyártóknak. Nyilván keresnek még azon is.
De pl az általad felhozott Mate 20 pro használtan lehet 120, de az új ára hivatalos forgalmazónál jelenleg 180k. És itt csak 60 k a különbség.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
hito
nagyúr
Értem amit mondasz, de szerintem erre azért elég kicsi az esély. Természetesen meg kell nézni, hogy kitől rendeli az ember. Nyilván egy múlt hét előtt indult webshop-ból eszem ágába nem lesz megrendelni, de egy éves óta piacon lévő korrekt GSM boltból miért is ne (?). Na mindegy, kinek mi fér bele, mennyire szívbajos, attól függően veszi meg vagy nem veszi meg az adott helyen.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Noukoum
veterán
Nem a pénz. Az idő. Ha csak azt számoljuk hogy a 3. hely ami bejön a postázásokkal (oda vissza) plusz nálad is van a telefon is és ugye még vissza is kell kapd a pénzed ami szintén idő. Ez legalább 30-40 nap de inkább több. És akkor online vásárlást néztünk, és jóindulatúan bekalkuláltuk hogy együttműködnek a boltok. Mert ha nem akkor arra is van megoldás, ami szintén idő és macera. (akinek volt hasonlóban része tudja mennyi idő)
És akkor a hozzáértőröl beszélünk aki mondjuk az első nap után tudja hogy valami nem okés.
Mivan ha valaki nem ért hozzá. 2 eset. vagy nem látja hogy baj van (nem eredeti tartozékok, lopott termék, használt termék, nem EU modell, nem az a modell, esetleg hamisítvány (ez utóbbi talán picit túlzás)) és tudatlanul használja, vagy néhány nap után észreveszi (még talán a 14 nap előtt) és vagy sikerül visszakuldeni vagy csak nehezen, rengeteg maceraval. Azután ő azt fogja mondani inkább bemegy az istyleba és megveszi onnan. Akkor sincs előrébb csak később lesz telefonja.Amúgy meg aki 300e forintot ad ki telefonra még nem biztos hogy rászakadt a bank. Ha harmadjára osszejon (5x postaköltség, 3oda 2 vissza) az olyan ~10e forint ami azért annyira nem mind1 (Persze kinek mi)
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
nozs23
addikt
Annyira írod a magadét hogy észre sem vetted hogy nem velem vitatkoztál, hanem kollégával...
Ez igaz.
külföldi vagy kínai árakat
Nem ugyanaz a kettő.
Persze papíron jól hangzik az Apple gari mi baj lehetne, csak ezen felül rengeteg dolog adódhat amit most had ne soroljak.
Égvilágon semmi nem adódhat. Bekapcsolod a telefont, aktiválod. Online, Apple honlapján le is checkolhatod a statusat (vásárlás, üzembehelyezés, garancia hossza, szolgáltató függő-e).
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
Ahogy én sem szoktam itthoni árakhoz hozni a külföldi vagy kínai árakat, úgy a sufni GSM árakat sem veszem figyelembe.
Persze papíron jól hangzik az Apple gari mi baj lehetne, csak ezen felül rengeteg dolog adódhat amit most had ne soroljak.nozs23: Annyira írod a magadét hogy észre sem vetted hogy nem velem vitatkoztál, hanem kollégával...
Én csak az iPhone áraidat firtattam, de te jössz ezekkel a marhasagokkal[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
Te nem érted. Egy iPhone-on buksz egy év alatt 15-20%-ot, míg egy csúcs droidon 60%-ot.
Ez így van a gyakorlatban. Mindig is így volt. Békélj meg vele. Ettől nem lesz egy droid jobb vagy rosszabb, csak racionálisabb várni a vásárlással, míg egy iPhonenál tökmindegy.Valószínűleg az is. Sok telefonon van, bár ez elég méretes darabnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
nozs23
addikt
Szerintem nem tudom ennél egyszerűbben és érthetőbben megfogalmazni , de megpróbálom:
Vegyünk egy példát: én megvettem 290-ért (akkor ennyi volt a dollár árfolyama miatt) az XS (64 GB) készülékemet. Nem iStyle. GSM, ahol kaptam gyártói garanciát, áfás számlát.
Én ezt el tudom adni 250 körül. Ha valaki vett Mate 30 Pro (bárhol) megjelenéskor az kb. 300-330-ba fájt. Ő kapna ezért a készülékért jelenleg 120 ezret.
Tehát melyik készülék tartja az árát?
Úgyhogy lehet jönni az iStyle árakkal, de a valóságban elég kevesen veszik ott a készüléket, így gyakorlatilag sokkal kevesebb bukóval lehet elpasszolni. -
kromatika
veterán
Ez a kiszemelt új telóm.Mate 10 Pro után.Kíváncsi leszek a tesztekre.
-
Indy1
tag
-
hito
nagyúr
Mate-en is működik rossz fényviszonyok között/este a zoom egység, ezen is fog minden bizonnyal.
Aryon87: volt P30 Pro-m, én is soknak tartottam az 5x-ös zoomot köztes állás nélkül. Az optimális számomra a 3x-os, mivel a 2x kevés az 5x-ös tumács, a hibrid meg kamu. Legjobb lenne egy 0.6x-1-3x-6x egység, amire szerintem még várhatunk. De elégedett lennék egy K Zoom féle monstrummal is, minimum 1/1.7"-es szenzorral. Piaca biztos lenne, sokakat komolyan foglalkoztat már a mobilfotózás. Kéne indítani egy kickstarter projektet.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
MikeWazowski
veterán
Babán néz ki.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
nozs23
addikt
válasz 7Heads Drago #25 üzenetére
Milyen 440? Még hivatalos viszonteladótól is 400 volt megjelenéskor. Egyéb üzletekben 300.
Nem tudom, hogy írjam le, hogy felfogd.
Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy óriási a szakadék a hivatalos viszonteladói és az egyéb üzletek között iPhone esetén. És itt nincs hozzáadott extra értéke sem, mert áfás számlát és gyártói garanciát kapsz bárhol.Azt szeretnéd kihozni, hogy az iPhone, ami pont annyi, mint egy éve, megjelenésekor rosszabbul tartja az árát, mint a Huawei, ami nincs egy éves sem és már fele annyi?
[ Szerkesztve ]
-
toronyhaz
aktív tag
Azért az komoly lenne ha lenne xenon vaku. Mert nekem úgy tűnik hogy az akarna lenni a képen. Bár tudom nem hivatalos. Nyilván maradna a led is ha elemlámpának kellene vagy videó mellé folyamatos fénynek. Örülnék. Meg szerintem jó páran rajtam kívül.
-
nozs23
addikt
válasz 7Heads Drago #22 üzenetére
Szépen kisarkítod, hogy a végleteket lássuk. És mennyiért tudsz eladni használtan jelenleg egy Huawei-t, amit megvettél mondjuk 330-ért? Az új ára jelenleg 150. Tehát, mondjuk 100-ért? Nevetséges.
Áfás számlás, gyártói garanciás (mind az) iPhone XS 64 GB lehet kapni 300 körül (annyi, mint amennyi egy éve is volt) és 250-260 körül mennek használtan/refurbished.
Az 512GB rétegtermék, óriási felárral. Sokkal nehezebb eladni. Használtan általában minél olcsóbbat akarnak a vásárlók.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Akkor vegyél iPhonet.
Lassulni az is fog, és törni is ha leesik.
Csak mivel alig pár modellt adnak ki évente, nincs ami lenyomja az árát.
Sztem marhára megéri 578.000-ért az XS max 512-es. [link]
Használtan meg 300-330 körül megy. A különbözet jóval több, mint az 1 éves Samsung vagy Huawei telonál .
És ne gyere nekem a sufni gsm-es telo árakkal. Mert ugye nem szép dolog, áfát meg adót csalni.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Nagyon tetszik a P30 pro , kiváncsi vagyok az újdonsága.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
nozs23
addikt
válasz t72killer #17 üzenetére
Ha 500 eur alatt adnák a 30 pro-t, esetleg érdekelne a dolog.
Tekintve, hogy 1100 eurón nyitott a tavalyi, erre elég kevés esélyt látok.
Durva, hogy egy év sem telt el és megfeleződött az ára. Igazi pénzkidobás megjelenéskor megvenni a Huawei/Samsung telefonokat.[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Szeretnék valami érdemben olcsóbb telót a csamcsungoknál, de ahogy nézem, egy mate 20 pro is alig 20%-al olcsóbb pl az s10e-nél, és már nem mai gyerek. Ha 500 eur alatt adnák a 30 pro-t, esetleg érdekelne a dolog.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Noukoum
veterán
válasz 7Heads Drago #3 üzenetére
Azzal a videóval tényleg kéne kezdeni valamit
-
Mr.Silkó
veterán
A tokgyártó renderén elég érdekes az a 2015-ös dátum.
-
Aryon87
félisten
Nagyon kíváncsi vagyok mit gurt ez a széria. Nagyon vártam, de a P30Pro előbb győzőtt meg, így nem bírtam kivárni a M30Pro érkezését.
Egy dolognak nem örülök ezzel a széria érkezésével: az az agyonhajlított kijelzőt, amit az előzetesek alapján lehet sejteni, remélem nem szokik rá nagyon a Huawei, mert nincs kihazsnáltsága és még sz@rabb lesz fogni a telót. P30Pro-n is idegesít, de a Samuknál is hajam hullott az edge szélektől (S7edge, Note8, S9+)...(#10)Nozs: Én egy 3x optikainak örülnék pluszba az 5x és 10x mellé. Sokszor sok az 5x, bizonyos perspektíváknál nem tudok még hátrébb menni. Amúgy pedig baromi jó dolognak tartom. M30Pro elvileg már 10x optikait fog tudni, mintha ilyet olvastam volna...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
nozs23
addikt
A P30 Pro-ban meg nincs kétszeres, azt ugye tudod? 0-5x között csak digitális zoom van.
Most az, hogy az 5x vagy a 2x a hasznosabb az felhasználófüggő. Egyik sem jobb a másiknál. Nekem a 2x jobb, mert főként portréhoz használom, arra pedig ez az alkalmasabb (az 5x-el pedig nincs is ilyen opció).[ Szerkesztve ]
-
Stabi83
senior tag
Semmi különösebb bajom nincsen vele.
Évente cserélem a mobilomat ennyi.
Van aki piára, van aki drogra, van aki virágokra vagy bármi másra én évente egy telefoncserére költöm a pénzem. Egy évesen még eladható az előző csúcsmobil pláne ha valaki olyan szinten vigyáz rá mint én ( 0perces kora óta üvegfólia + minőségi tok + fólia a hátlapon hogy a bejutó por se karcolja meg ).Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
kali_c
tag
Én úgy tudom ugyanaz a periszkóp lencse lesz benne mint a P30proban. Az se rossz, abszolúte nem haszontalan. A Note10ben még mindig csak 2szeres optical zoom van.
-
Stabi83
senior tag
Kivárom mit hoznak össze. Vagy a Mate 30 Pro vagy az OnePlus 7 Pro lehet ami váltja a Mate 20 Pro-t.
Mate 20 Pro -> iPhone XS Max -> Note 10+ -> OP 7T Pro + CAT S61-> Z Flip
-
Rolie Polie
junior tag
Erre nagyon rágyúrtak azt hiszem!Részemről várós.
Naná, hogy normális vagyok. A hangok is megmondták.
-
Silenzio
addikt
Ez concept art, vagy ebben nem lesz periszkópos lencse?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
Cattle_Decap
tag
A tavalyi 20 X erdekes eszkoz lett, kivancsian varom mi varhato ezzel kapcsolatban iden.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Path of Exile 2
- EA Sports WRC '23
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Új tízezres, 33 wattos powerbank jött a Xiaomitól
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 13 128 Gb
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB !!! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Black Titanium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA