Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Noukoum

  addikt

  Nem a pénz. Az idő. Ha csak azt számoljuk hogy a 3. hely ami bejön a postázásokkal (oda vissza) plusz nálad is van a telefon is és ugye még vissza is kell kapd a pénzed ami szintén idő. Ez legalább 30-40 nap de inkább több. És akkor online vásárlást néztünk, és jóindulatúan bekalkuláltuk hogy együttműködnek a boltok. Mert ha nem akkor arra is van megoldás, ami szintén idő és macera. (akinek volt hasonlóban része tudja mennyi idő)
  És akkor a hozzáértőröl beszélünk aki mondjuk az első nap után tudja hogy valami nem okés.
  Mivan ha valaki nem ért hozzá. 2 eset. vagy nem látja hogy baj van (nem eredeti tartozékok, lopott termék, használt termék, nem EU modell, nem az a modell, esetleg hamisítvány (ez utóbbi talán picit túlzás)) és tudatlanul használja, vagy néhány nap után észreveszi (még talán a 14 nap előtt) és vagy sikerül visszakuldeni vagy csak nehezen, rengeteg maceraval. Azután ő azt fogja mondani inkább bemegy az istyleba és megveszi onnan. Akkor sincs előrébb csak később lesz telefonja.

  Amúgy meg aki 300e forintot ad ki telefonra még nem biztos hogy rászakadt a bank. Ha harmadjára osszejon (5x postaköltség, 3oda 2 vissza) az olyan ~10e forint ami azért annyira nem mind1 (Persze kinek mi)

  [ Szerkesztve ]

  „Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”

Hozzászólok Aktív témák