Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikej95
aktív tag
Nekem sosem lesz csúcs kategóriás telefonom, ebbe már beletörődtem. Nem is az ár a gond, mert ezekhez van support éveken át és akkor szoktam telefont cserélni, ha totálkáros lesz vagy annyira elavul, hogy már semmi se fut rajta normálisan, így hosszú távra megéri.
De valahogy még senki se tette le az asztalra a tökéletes telefont, amiért kiadnék ennyi pénzt: Jack, nincs notch, nincs edge, 5" kijelzőátló 6" is belefér 18:9 esetén, jó kamera, naprakész vas, B20, nagy akkumulátor (4000+ mAh), 2-3 év support, valami gyors töltés (minimum 10W), USB-C, IP67 vagy IP68.
Mi Mix 2S már közel volt a boldogsághoz, 1-2 One Plus telefon is, addig is marad a középkategória alja.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Renault, Dacia topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest