- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bakosgabor57 #60 üzenetére
Persze, hogy odaszigszalagoztam, nem féltem azt már, egy rossz monitorból szedtem ki. De egyébként nem igazán lehet fedésbe hozni őket, mert erről hiányzik a hátulja is. Kell még mögé tükröződő felület, egy vastag üveglap, majd fóliák, és az elengedhetetlen fénycsövek. Ugyan így is ad képet, de nem lehet látni világítás nélkül.
szab.tam: úgy értettem a vak foltot, hogy ott nem lenne kép, természetesen a megjelenített képből nem hiányozna semmi részlet. -
emmm
őstag
válasz
bakosgabor57 #41 üzenetére
Miért ne? Amit eddig lehetett hallani, hogy egy sima Phenom II-vel tolták a Crysis tesztet, elég jó FPS arányokkal. (már persze, ha igaz a hír)
-
Devid_81
félisten
válasz
Ez egy igen jo kerdes, ugyanis ekkora felbontasokhoz kell CPU is boven.
De varjuk ki a veget -
Gyuri27
félisten
válasz
Nemérdekes. Rátolunk mindent maxra, hogy szép és élethű legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest