- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cathfaern #69 üzenetére
Hát, én próbálgattam különböző felbontásokat használni Windows 7-en, de ugyanúgy kicsinyednek a magasabb értékre az elemek mint XP-nél. Egyetlen lehetőség ebben a rendszerben ilyen téren, hogy 125 %-ra meg 150-re lehet nagyítani az egész mindenséget, vagy pedig mondjuk csak a szöveget mint régebben is.
-
válasz
bakosgabor57 #60 üzenetére
Persze, hogy odaszigszalagoztam, nem féltem azt már, egy rossz monitorból szedtem ki. De egyébként nem igazán lehet fedésbe hozni őket, mert erről hiányzik a hátulja is. Kell még mögé tükröződő felület, egy vastag üveglap, majd fóliák, és az elengedhetetlen fénycsövek. Ugyan így is ad képet, de nem lehet látni világítás nélkül.
szab.tam: úgy értettem a vak foltot, hogy ott nem lenne kép, természetesen a megjelenített képből nem hiányozna semmi részlet. -
Nos, akkor itt többek ötletére, én sikeresen kiszedtem az LCD panelt a monitorból. Mi a véleményetek, a másikból is ki kellene venni, hogy tökéletes legyen a képösszhang?
Egyébként fél-fél centi akkor is lenne minimum köztük, az pedig 1 cm-nyi vak tér minimum, szal értelmetlen lenne úgy is igazából. -
Nagyon ütni fog ez az Evergreen, ez tuti. Nem semmi amit összehoztak, ez a felbontás meg DX11-es képminőség, nem beszélve a számítási teljesítményről, ez már tényleg káprázatos. Mondjuk az tény, hogy több monitor összekapcsolása egyetlen képhez eléggé kényelmetlen, talán ha káva nélküli monitorok lennének, így nagyon rossz játszani. Az árakra nagyon kíváncsi vagyok már, de nem sokat kell várakozni, hogy elképedjek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest