Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én sem értem, tényleg van olyan hogy túl minimalista
szerintem sincs. én egy haf vagy társaitól idegrohamot kapnék 2 percen belül, tudom meg értem miért és mire készült, de a minimalizmus meg pont erről szól. ilyen vonalon nekem még belefért volna az alsó ív felszámolása is
minden másra ott a sok csillagrombolónak kinéző meg világító izé, kinek kinek ízlése szerint ugye.
nekem az egyetlen ház ami nem ilyen letisztult és tetszik az a stacker 830 volt, ha abból lenne v2 modernizált beltérrel sírva rohannék a boltba hogy azonnal adjad ittvagyok fizetnék főúr
-
törölt tag
általában fogalmaztam meg a hangtompított házakkal a problémát. ebben pont az a jó, hogy alul és felül is van venti, amivel kiváltható az előlapi, mert az az ajtó és szivacs duó mellett elég nehezen tud szuszogni, kicsi a légszállítása. főleg ha alacsony fordulaton hajtja az ember. megoldható, csak kevés lehet egyes esetekben. itt mondjuk pont megoldották ezt, csak a tetőből került ki a zajcsillapítás, bár simán megcsinálhatták volna úgy, hogy egy ajtóval lezárható legyen a teteje vagy beppattintható egy zajcsillapító betétes modul oda. akkor tényleg a van is rajta sapka meg nincs is esetét látnánk
-
törölt tag
én is rosszul fogalmaztam, nem hangszigetelés csak hangtompítás. hangszigetelt házakkal az a baj, hogy komolyabb vasat nem szívesen tesz bele az ember, mert a tetőtől az előlapig mindent lefednek zajcsillapító szivaccsal, innentől nem sok a légmozgás.
ez max hangtompított, de a szellőzés elég lehet egy nagyobb vasnak is. egy komoly vga-t meg hangszigeteljen aki tudja, ha rákapcsol körbeveheted bármivel, akkor is hallod.
-
törölt tag
azért mert van aki
1: nem használ már dvd írót
2: jobban tetszik neki az egységes előlap
3: esetenként sokat dob a hangszigetelésen ha fel van szivacsozva az ajtó...én soha nem vettem olyan házakat amiknek nem volt ajtaja, és egészen biztos hogy nem is fogok soha.
egyetlen hátránya lehet, ha valaki brutál belsőt akar belezsúfolni, és nincs csak elöl befújó venti, amit a szivacs és az ajtó szépen lefojt. de itt van lent is 140-esnek hely meg fent is, úgyhogy csak megoldható ajtóval is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest