- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
m1. este.
most néztem egy stúdió interjút.
kb. 5 perces beszélgetés, kb. pár percel a balog zoltán rész előtt.aki nem érti a kérdést, töltse le, nézze végig.
és utána dumáljon a bejegyzésemről...vagy menjen bámészkodni, fényképezni délebbre, akár lassan szerbiába, mert ott most ott van/lesz eksön. de vigyen magával jó felbontású fényképezőt, lehetőleg olyat, amiről rögtön fel tud tölteni, megosztani.
mert csak úgy lesz király, sokak által lájkolt feltöltő.
de a vizideszkát, csörlőt ne hagyja itthon, mert anélkül uncsi a téma.
(gyk-knak: feljebb linkelték a videót.) -
szab.tam
nagyúr
"valóban az emberek hibája az áradás"
így van.
de a bővebb magyarázatom megint elég messzire vezetne.
azaz messzebbre.
jelenlegi ph-s szabályok szerint a véleményem megint csak a vallási topicba való.
ezt már számtalanszor kifogásoltam, hogy ez miért ászf ellenes.azaz a tulajdonos szempontból érthető, de eléggé korlátozó az ászf.
(III /11.) -
szab.tam
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
sajnos az emberek nagyon sokszor bíznak abban, hogy majd velük nem fog megtörténni.
aztán meg mutogatnak másra, felelőst keresve, pedig csak nekik kellett volna kicsit ésszel lenni az építés előtt.de más az ártérre, valójában üdülőövezetre épült, de lakóháznak használt ingatlanok.
és megint más, ahol felelőtlen, harácsoló várostervezési politika miatt a város teljesen "ráépül" a folyóra.
asszem passau-nál konkrétan ez volt.****
(#78) Lauda
a gyereket nem.
a papát nyugodt szívvel. -
szab.tam
nagyúr
ha visszaolvasol a topic-ban, láthatod talán nem vagyok egyedül.
és persze: az lenne a nem normális, ha valakit nem érdekelne a téma. engem is. de akkor sem megyek ki szájat tátani.
egyébként pont most nézem a híradót.
a szekameberek szerint komoly problémát okoz, hogy sok bámészkodó a megépített homokzsákora feláll.
hátha elmozdul.
és persze: lehetne mondani, hogy az nem jó. de aki csak simán, hátratett kézzel kimegy...a mondandómat rövidebben itt megfogalmazták:
(#54) Dany007és ebből a párbeszédből:
(#58) Psychonaut
(#59) szab.tam****
****valamit megfigyeltem a logouton.
van egy alapvető vélemény megosztottság.
ha jön egy valami ilyesmi bejegyzés, jó előre meg lehet jósolni, ki milyen véleményen lesz. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Psychonaut #58 üzenetére
mint írtam:
"nem értik. szerintem nem is fogják..."ezen nincs mit megmagyarázni.
az ember alapból vagy így, vagy úgy gondolja.nagyon hasonlatosan statikus a véleménykülönbség Viszlát nemrégi, hegymászós bejegyzése utáni topicolásban tapasztalthoz...
-
szab.tam
nagyúr
kulturáltabban, finomabban és pontosabban megfogalmaztad, amit a bejegyzésben szerettem volna mondani.
köszönöm.(de úgyis jön megint a "kit zavar", "miért baj", stb vélemény. nem értik. szerintem nem is fogják...)
a nagyobbik baj, hogy délután megint lesznek felhőszakadások.
****más.
név nélkül, egy sokunk által nem túl kedvelt politikus. (akiről kivételesen feltételezem, hogy nem a vágóképért ment ki.)
miközben lapátolt, kimondta a fő bölcsességet: a homoknak nincsen pártállása.
(teszem hozzá, hogy a víznek sincs, az jön. nagyon.)ebben a politikailag megosztott, erkölcsileg jó ideje szétcseszett kis országunkban az ilyen események kapcsán azért felvillan egy kis remény.
talán nem annyira elveszett nép ez. -
szab.tam
nagyúr
"az embereknek kell agyat növeszteniük."
(#37) Psychonaut
ez egy olyan dolog, hogy valaki vagy zsigerből érzi, érti, miről beszélünk, vagy nem.
ezt az egész dolgot nagyon megmagyarázni nem lehet.
a pár hsz. ugyan messze nem reprezantatív minta, de szerintem tökrözheti a valós arányokat. -
szab.tam
nagyúr
a holdkörüli pálya utáni, andrássy úton való szivárványos landolásnál volt egy logikai láncszem, amit valóban kihagytam.
csak a fejemben volt meg, de leírva nem.a new orleans-i árvízre utaltam. még csomó helyen állt a víz, a város romokban, de már vonultak a büszkék...
(#24) D1Rect
volt, hogy igen.****
(#25) Psychonaut
szerintem a bejegyzésből pontosan kiderül, mi volt a problémám.
a hsz-okból látva a többség ezt meg is értete. -
szab.tam
nagyúr
válasz
andris1602 #1 üzenetére
így van.
főként 2 tv-s bejátszás után akadtam ki.
az egyik a dél körül látott, batthyányi téri körbeállós.
majd az esti, margit hídról letekintős, amit megelőzőtt állítólag egy lájtos "menjetek már arrébb" rerelgetés...****
de a kiakdásom lényegét leírtam a bejegyzésben.
és ami még rosszabb lehet.
most pl. a tímár u-nál önkéntesek, (tudtommal), szakszerű irányítás nélkül dolgoznak.
remélhetőleg valami szakértő nemsokára segít nekik a navigálásban.
(baromi veszélyes, mert bőven vízszint alatt pakolnak páran.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest