- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psychonaut
veterán
(de úgyis jön megint a "kit zavar", "miért baj", stb vélemény. nem értik. szerintem nem is fogják...)
Javíts ki, ha tévednék, de még mindig nem sikerült megindokolnia azoknak, akik szerint az egész jelenség elítélendő azt, hogy miért baj az, ha valaki senkit nem zavarva kimegy fotózkodni/sétálni/piknikezni a megáradt Dunához. Abban eddig is egyetértettünk, hogy vannak olyan emberek, akik ezt nem képesek megtenni, ők hibásak.Én nem vitatom, hogy létezik erre érvetek, csak eddig még egyszer sem láttam leírva, vagy elsiklottam felette.
-
Psychonaut
veterán
Ha egyre gondolunk, akkor az egy, a '70-es évek óta óta megrendezett fesztivál, amit hivatalosan is töröltek 2005-ben a Katrina hurrikán pusztítása miatt, és csupán néhány tucat ember ünnepelte magának. Ja, és ez a város evakuálása közben volt, nem akkor, mikor bármit is tehettek volna a pusztítás ellen.
Dany: itt most elsősorban a rakparton nézelődő, sétáló emberekről volt szó: semmiféle munkát nem akadályoztak. Persze nyilván sokkal kényelmesebb katasztrófaturistázni fotelből, mint bármit is csinálni ténylegesen, végülis így is jobbnak lehet érezni magunkat azoknál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tesla topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen notebookot vegyek?
- The First Berserker: Khazan
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest