Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaal
őstag
Good Old Games -en megvásárolható: [link]
Mindenféle trükközés nélkül fut Win7-en is, többmagos cpu-n is.
A grafikát és hangokat feljavító további modokat is lehet telepíteni rá. -
Chp
őstag
Mai napig a KEDVENC JÁTÉKOM!!!
A legtöbb, mai, műmájer csilivili grafikájú játék elbújhat mellette hangulat szempontjából! Ezt így kerek perec kijelentem.
-
Cucuska2
addikt
játszottam vele, úgy 3-4 órát, én rettenetesen féltem rajta egész végig, de már annyira féltem hogy nem mertem folytatni
és egy XP reinstall elvitte -
pdave
aktív tag
király a teszt
egy igazi klasszikus, egyik nagy kedvencem, olyan hangulata van, amit a mai napig alig tudtak überelni 
-
mephi666
nagyúr
hát ebay-en és amazon-on láttam, de brutál árakat kérnek érte... nem találom, hogy honnan lehetne megvenni normálisabb összegért... inkább olyat látok, hogy csak keresik

ui: a "rossz use-gomb" problémára a modkezelő progiban van gyors megoldás, így tökéletesen megy már win7 alatt...
-
DriderG
tag
Ezt hol lehet "megvásárolni"?

-
mephi666
nagyúr
nekem csak a lentebb leírt problémám van a use gomb-bal kapcsolatban (játékindítás után egy darabig működik, aztán "elromlik") de kipróbálom ma, amit az angol leírásban mondanak...
rengeteg textúramod létezik a játékhoz, amivel tuningolni lehet rajta... egyszerű a használata... azthiszem a ss2 mappán belül valamelyik könyvtárban (resources?) vannak .crf kiterjesztésű fájlok, amik egyszerű zip fájlok és azokba kell bemásolni a javított textúrákat és felülírni a régieket
a zenéket is ilyen módszerrel akármire ki lehet cserélni, ha valakinek már túl monoton 
-
cizoe
őstag
Örök kedvenc mindkét rész.
-
Khaal
őstag
Fentebb linkeltem egy angol nyelvű oldalt ahol minden infot megtalálsz.
Alapból nem fut rendesen többmagos procikon és a modernebb vgakon a textúrák is ótvarul néznek ki, de van mindenre gyógyír és nem olyan rémesen bonyolult beállítani, csak kicsit utána kell olvasni a dolognak.
Számomra mai napig benn van a top 5 legjobb pc játék között. -
Nunder
őstag
Ez a játék a mai hardverekkel hogy boldogul? Futtatható, mert akkor lehet hogy megnézném magamnak, ha már tényleg olyan jó.
-
mephi666
nagyúr
hehe... én már előtte arachnofóbiás voltam... (kb 20éve a szomszédban bújócskáztunk aztán a szalmarakásról rámászott a karomra valami "szép nagy" keresztespók és még mindig elég frissnek érzem az élményt... rühellem a pókokat) nagyon jó játék... erre a logra nem emlékszem így... kicsit játszogattam ma a játékkal, de win7 alatt csinál érdekességeket: pl alapból 640ben indul mindig és állítani kell a felbontást (ini fájlokat is átnéztem, átírogattam 1-2 sort, de semmi), meg a use-t a jobb egérgombra raktam, de inventoryból csak úgy tudom a tárgyakat használni, ha bal gombbal megfogom a tárgyat és úgy nyomom mellé a jobbat... időnként meg így sem megy már és újra kell indítani a játékot...
egyébként még mindig nagyon leköt és hr textúrák nélkül is élvezetes... -
"Jah a játék végén (mikor még a hajón voltam) volt egy érdekes rész, találtam egy PDA-t, rajta Polito levelével, hogy életben van, és a kettes raktérben húzta meg magát, menjek érte. Persze nem volt ott senki. Ez valami végső poén volt a készítőktől?"
Nem, csak nem figyeltél oda eléggé Shodan szövegére. Nem írom le a történetet, mert nagyon spoiler lenne

Nekem a legnagyobb sokk amúgy az volt, amit a nőkkel műveltek. Az öcsém meg ez a játék óta arachnofóbiás
Kétségkívül a leghangulatosabb játékok egyike. Crystal Sharddal irtani a bossokat rulez 
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Jó volt ez! Mikor egy kihalt teremben sunyultam egy asztal alatt, a kis gnóm majom v. csimpánz (Charlie?
) meg csak jött közelebb, és adta ki magából a hangokat, ááá, a hangulatát nehéz leírni, azóta nem találkoztam ilyen hangulattal sehol.XP-n toltam, egy kis P3+Voodoo3 3000 társaságában, rádobtam a friss grafikai csomagot, így a látvány is helyén volt, és hiba nélkül ment a game. Aki kipróbálja, mindenképpen térhangzással tegye, ha van rá lehetőség.
Jah a játék végén (mikor még a hajón voltam) volt egy érdekes rész, találtam egy PDA-t, rajta Polito levelével, hogy életben van, és a kettes raktérben húzta meg magát, menjek érte. Persze nem volt ott senki. Ez valami végső poén volt a készítőktől?
Jah és örökélet cheatet nem javaslom senkinek, egyszer használtam, aztán nem lehetett többet kikapcsolni, elölről kellett kezdeni a játékot miatta!
Amúgy meg:
BEWARE FROM THE MACHINE MOTHER!

-
BioNiCMaN
addikt
-
Khaal
őstag
Win7-en nem próbáltam, de XP-n némi kis hackeléssel bármilyen felbontás beállítható és stabilan fut is, a feljebb linkelt két moddal a kinézete is egész jól feljavítható, ráadásul van hozzá egy rakás rajongók által hegesztett pálya.
Amit biztosan tudok, hogy többmagos procikat nem szereti, egy magra kell korlátozni a futását, hogy pontosan hogyan arra már nem emlékszem, de van pár fan oldal ahol minden le van írva részletesen, persze angolul.
-
Vistaboy
veterán
Sokat nyomtam én is anno. Emlékszem, az volt a legizgalmasabb, amikor a hajót irányító komputer hozzánk beszélt. Szép női hang volt, de mindig megborzongtam tőle.

-
Prof01
veterán
Nagyon jó játék volt! Imádtam.

-
Szipi
aktív tag
Király játék, annó még 200MHz-es MMX-en nyomtam Voodoo 1-el 640x480-ban mégis a frász kerülgetett szinte állandóan olyan parás volt.

Nálam abba a kategóriába tartozik amit 1-2 évente biztos előveszek mert nem lehet megunni.

Szerk.: Van a játékhoz Model és Textúra pack ami feljavítja a grafikát valamennyire, sorry ha a tesztben is benne van még nem olvastam el.
System Shock 2 Rebirth (high poly pack)
System Shock 2 SHTUP (Shock Texture Upgrade Project) -
twollah
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
A fiatalabbak is kepben legyenek azert.
Es szerintem igy lennen teljes az iras, ha az elso reszrol is van hivatkozas benne. -
Invadrr_Zim
tag
imádtam ezt a játékot. tényleg hiányoznak újabban az ennyire jó és feelinges gammák.
-
Nunder
őstag
Szeretem az ilyenfajta régi játékteszteket, visszahozzák a régi időket amikor még tényleg a játékélmény volt a lényeg és nem az hogy milyen a grafika. Ez a játék számomra kimaradt, de ahogy olvastam kedvet kaptam a kipróbálásához.
Gratula a cikkhez!

-
Egonyolc
aktív tag
Viszont valaki nyomhatna ötleteket, hogy win7 alatt hogy indítható el. Nem rég akartam kipróbálni egy verziót a "végtelenégvonal"-ról de kb 30 mp után kifagyott

-
Valty
aktív tag
Ez mekkora játék volt anno...
Még ennyire emlékszel rá? Én már valahogy elfelejtettem, pedig sokat játszottam vele 
Grat. az íráshoz

-
mephi666
nagyúr
válasz
horvathkrisz
üzenetére
elfér...
első részről nincs sok infóm... a második résszel játszottam sokat és közel sem perfekt angol tudással a sztoriból így 10év távlatból ennyi maradt meg, amennyit leírtam... játék közben bontakozik ki az egész és nem akartam spoilerezni sem... -
"...olyan még bőbb lére..."
vs.
"...olyan még bővebb lére..."
-
mephi666
nagyúr
válasz
ígyvanferi
üzenetére
thx
kijavítottam... jó kis játék, szerintem is megéri kipróbálni... (remélem a sztorit nem kavartam össze, mert elég rég játszottam vele utoljára...) -
ígyvanferi
addikt
Nem rossz ez a System Shock 2, az is meglehet, kipróbálom annak ellenére, hogy jobb szeretem az agyatlan lövöldözést.
Köszönjük az írást!Egy apróság: "...mellette jobbra az egyelőre zárt slotok" - N nélküli az az egyelőre!
-
twollah
nagyúr
A System Shock-rol bovebb informacio itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 26
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Alkoholista nevelde
- Motoros topic
- További aktív témák...
- TP-Link TL-SG2218 16 x Gigabit Lan + 2 SFP Alza gari
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A01 Core 2 SIM kártya helllyel rendelkező mobiltelefon.
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI GT 710 1GD3H Low Profile DDR3 1 GB/64 bit Videokártya
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
és egy XP reinstall elvitte
egy igazi klasszikus, egyik nagy kedvencem, olyan hangulata van, amit a mai napig alig tudtak überelni 

a zenéket is ilyen módszerrel akármire ki lehet cserélni, ha valakinek már túl monoton
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kétségkívül a leghangulatosabb játékok egyike. Crystal Sharddal irtani a bossokat rulez