- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem most a harmadik Synology NAS működik itthon, a korábbiakat kinőttük általában
– és sohasem volt egyikkel sem hasonló gond. A leghangosabb elem eddig mindig a vinyó volt, pedig abból is kifejezetten csendes típust vettem hozzá. És így is nagyon csendes. Az pedig, hogy fém vagy műanyag egy ilyen eszköz doboza, az már huszadrangú kérdés, elvileg nem tankról beszélünk.
Az pedig, hogy "tele vannak a fórumok ilyen problémákkal", ez leginkább a felhasználók és a netes fórumok jól bevált sémáit követi, ebből a helyedben máskor nem mernék merész következtetéséket levonni.
-
"egy műanyag dobozban egy gagyi fémdoboz, ami használat közben zörög, a venti zajos..."
Azt mindig érdekesnek találom, hogy vannak emberek, akik egy bizonyos termék egy bizonyos példánya alapján szerzett tapasztalattal rögtön úgy érzik, hogy értékelni lehet a gyártó összes termékét...
-
Nagyrészt a hardverről írták, pedig a szoftver elég fontos része annak, hogy miért érdemes mégis Synologyt venni – egyszerűen a legtöbb egyéb NAS szoftver eléggé fapados és / vagy kényelmetlen.
És persze értem, hogy neked (vagy nekem) nem gond, ha parancssorból kell konfigurálni egy szervert, de azért ez már eléggé mélyvíz még a magukat informatikusnak tekintő felhasználók között is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Előzetes élménybeszámolón a Mafia: The Old Country
- Hegesztés topic
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kerékpársportok
- Megújult a PROHARDVER!
- DJI topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest