- Mobil flották
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Abból vonsz le következtetést, amiből szeretnél, de én nem a következtetéslevonás folyamatát írtam le, hanem az általad is könnyen eléghető tények, bizonyítékok fellelhetőségének módját...
Mint írtam, többféle felhasználási mód van, ami mindenkinél más, az én véleményem szerint gyanúsan sok a venticserés és a tápegység cserés poszt, a facebook syno fórumtól kezdve a bolygó bármely syno csoportjaiban van épp elég olyan hozzászólás, ami azt valószínűsíti, hogy az elfogadható 1%-nál magasabb a hibaarány ennek a két alkatrésznek az esetében.
A "kinőttük" az nálam nem időintervallum, így ezzel nem tudok mit kezdeni, nyilván nem a dobozból kivett nas ventije lesz azonnal hangos, és a táp sem kukán érkezik, bizonyos használati idő kell, hogy előjöjjön a gond. Még az is lehet, hogy a gariidőn túl jelentkezik a probléma, ami persze a gyártónak megfelelő, de ilyen eszközökkel jellemzően hosszabb távra terveznek az emberek, és volt jópár meglepetés, mikor egy DS918-as tápja újonnan közel 40K. -
törölt tag
Én lecseréltem a 920-ban Noctua NF-B9 redux-ra a ventilátorokat, és fülre ugyanolyan a zajszint, mint a gyárival (Quiet mode-ban megy). Vinyó sem zavar bele, már csak SSD-t használok.
Visszacserélni nem akartam, jók a gyári ventik tartaléknak. Majd még azt megnézem ha rászánom magam, hogy low-noise adapterrel mennek-e benne ezek a Noctuák. Annyira nem sürgetem, mert így is csak közelről és inkább este lehet hallani, hogy megy.
-
Rick4
félisten
És meg azt tartom érdekesnek, hogy mások anélkül, hogy személyes tapasztalattal rendelkeznének, vagy erről megosztanának bármi is, (nyilván ha neked lenne ilyened, és jó minőségű, nem zörgős cucc lenne, azzal indítottál volna, de nem) mások véleményéről kezdenek el írogatni, és anélkül, hogy az adott véleményt képesek lennének érdemben megcáfolni, olyan dolgokat magyaráznak bele, amit senki se írt...
Találd annak nyugodtan, az én véleményemmel ne foglalkozz, hozzászólás előtt nyugotan olvass utána, aztán gyere vissza, és írd meg te is, hogy jé, tele vannak a fórumok ugyanezzel a problémával. Ők is csak hallhatták valahol, vagy esetleg nekik is volt sajátjuk, amivel elégedetlenek voltak?
Az már csak hab a tortán, hogy mivel a topic címe az adott termék, nekem meg volt is ilyenem, személyesen is megtapasztaltam mindazt, amit mások fórumbejegyzéseiből láttam, már csak az a nagy kérdés, te jártál-e ugyanígy, vagy sem.
Egyébiránt meg felesleges a többi terméket mindebbe belekeverni. -
Rick4
félisten
Igazából itt nem a rendszer, hanem én hagyok magam után szemetet!
van egy személyes mappa, amiben minden benne van, kb 700GB-ról beszélünk, és viszonylag jól megoldottan témák alapján évente mappákba rendszerezve, de azon belül ömlesztve vannak a dolgok, 2-3 havonta az aktuális napot kapja nevéül a mappa, amibe megy bele az addig elkészült össze fotó, videó, amik aztán persze ott maradnak, pedig abból is 30% a fontos,70 nem, régi dolgok, ami alaplap nálam volt, azoknak a driverei, noti driverek, amik már rég nem aktuálisak, 100 éves garijegyek, amik már rég nem érvényesek, ilyen- olyan apróságok, amiket több idő lenne átnézve kitörölgetni, mint amennyi idő alatt megkeresek most egy új 8TB-os vinyót.
Szóval olyan ez, mint mindenki másnál, itt is tele a garázs, különböző helyiségek olyan dolgokkal, amik még jók lesznek valamire.
Irigylem azt, akinek egy fogkefe meg egy telefon az össz személyes tárgya. -
Rick4
félisten
Nyilván nem, de nem vagyok nagy terminál mágus, hogy legyen összehasonlítási alapom, végigpróbáltam az összes ismertebb nas szoftvert egy próba gépen, és végül arra a következtetésre jutottam, hogy a dsm-től mind fényévekre volt, vagy rengeteg idő kellett volna a beállításokra, vagy kutatni kellett volna olyan kiegészítők után, amivel működne az adott funkció, így én jobb híján maradtam továbbra a jól bevált dsm-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fűnyíró topik
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest