- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
troviko
senior tag
Ennek mi köze bármihez is? Én nem a sebességet kérdeztem, hanem a formátumot. Nekem egy nagy, könyvszerű, kerregő, villogó, zúgó vacak nem kellene otthonra, ellenben ha lenne egy max cigisdoboz méretű, zárt aluházas, olcsó (30K+SSD) cucc, vennék.
Nem értem én a gyártókat. Az Apple-ön kívül (akiket rühellek, mert egy rablóbanda) senki nem innovál semmit, ugyan azokat a fosokat árulják, mint 20 éve.
-
troviko
senior tag
Én azt nem értem, hogy miért nincsenek M.2-es SSD-re épülő modellek. Az egész lehetne egy cigisdoboz méretű, 1 vagy 2 M.2-es, egy passzív ARM chip bennük, és kész. Helyigény nulla, mozgó alkatrész nulla, zajszint nulla, porosodás nulla, fogyasztás közel nulla.
Ne értsetek félre, nem azt kérdezem, hogy miért nem ilyen az ÖSSZES megjelenő termék, hanem, hogy miért nincs ilyen egyszerűbb kiadás már ezekből.
Nekem teljesen felesleges egy klasszikus NAS, viszont egy ilyen mini NAS-t simán vennék. De nincs. (Pontosabban asszem a QNAP-nak van 4 kártyás verziója, potom 160 ezerért, annyiért meg igazán kenjék a hajukra). Így nem veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- GIGABYTE GTX 1060 Mini ITX OC 3GB videókártya
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest