- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
Nekem az a routerem neve hogy Ha feltöröd megdöglessz! Mindenki röhög amikor meglátja a nevétXD
-
Már fél órája fent van, megtaláltam manuálisan a honalapjukon!
Hála ég maradtam a beállítások a helyükön! Le is mentem azt az állapotot ha kell.
El kell mondanom, hogy a DI-524-es problémával a D-linkhez fordultam, szabi miatt nem írtak sokáig, de pár napja jött egy óriási levél, kaptam egy nem kiadott f/w-t ami orvosolhatja az akadó netet mobilon.
-
_ak_
addikt
Lehet, h némileg paranoid dolog ez, de honnan lehetne biztosra tudni, ha szomszéd nem egy adathalász? (leszámítva a nyilvánvaló helyzeteket)
"Free" wifiről én nem nyitom meg az emailjeimet. -
Killing
addikt
Nekem is DIR-615 van, jó router.
Az előző DIR-615-öm mindig bontotta a kapcsolatot, nem értem el az IP címén, vittem gariba, kaptam egy újat, az is ezt csinálta. Utána meglestem a hálókari beállításait, hát mindig készenlétbe rakta a gép csak nem ébresztette fel.Nembaj, kaptam egy ugyanolyan routert csak fekete színben ami jobban tetszik, már megérte.
-
(#9) Gergő_ Ok.
(#10) SymbianOS Ezt mindig is tudtuk.
-
-
Áldassanak a felelőtlen emberek. Nem működne nélkülük a világ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged