- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Netfone
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Június van, eddig egy hír, de még egy kósza fotó se jelent meg. Augusztus végére van ígérve az N8, addig hirtelen megjelenne egy rendesen összerakott (SW+HW) mobil? Nem hiszem, így a hír is szerintem nem igaz.
-
CHIPman
nagyúr
Écstíszí? Tudom, hogy nem Symbatikus, de lehet, hogy az újdonság hatása miatt kidobnak egyet, mert mindenből az elsők között szoktak lenni.
-
Valzor
aktív tag
Felesleges találgatni, hamarosan úgy is megtudjuk
-
amanoba
őstag
és mi van ha vmi számunkra noném gyártó, mint egyes androidoknál? vagy ez teljesen lehetetlen?
AS: istenem ez a hozzászólás...
-
Straw
senior tag
Szerintem simán lehet az SE vagy Hauwei is.
-
Szerintem a Samsung maximum egy poén ("szopassuk szét a Nokiát!") erejéig csinálna S^3-as telefont, ők maguk nyilatkozták, hogy nincsenek terveik a platformmal.
AS #4: Ez egy eléggé kiszámítható és szubjektív hozzászólás volt
-
Lirion
addikt
Az alapján, hogy a samu mindenre ráhúzza a szar tw felületét, szerintem nem más gyártó lesz a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Symbian Foundation szerint az első Symbian^3 alapú okostelefont nem a finn gyártó fogja piacra dobni.
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E746 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I DP I W10 I Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest