Hirdetés
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Június van, eddig egy hír, de még egy kósza fotó se jelent meg. Augusztus végére van ígérve az N8, addig hirtelen megjelenne egy rendesen összerakott (SW+HW) mobil? Nem hiszem, így a hír is szerintem nem igaz.
-
CHIPman
nagyúr
Écstíszí? Tudom, hogy nem Symbatikus, de lehet, hogy az újdonság hatása miatt kidobnak egyet, mert mindenből az elsők között szoktak lenni.
-
Valzor
aktív tag
Felesleges találgatni, hamarosan úgy is megtudjuk
-
amanoba
őstag
és mi van ha vmi számunkra noném gyártó, mint egyes androidoknál? vagy ez teljesen lehetetlen?
AS: istenem ez a hozzászólás...
-
Straw
senior tag
Szerintem simán lehet az SE vagy Hauwei is.
-
Szerintem a Samsung maximum egy poén ("szopassuk szét a Nokiát!") erejéig csinálna S^3-as telefont, ők maguk nyilatkozták, hogy nincsenek terveik a platformmal.
AS #4: Ez egy eléggé kiszámítható és szubjektív hozzászólás volt
-
Lirion
addikt
Az alapján, hogy a samu mindenre ráhúzza a szar tw felületét, szerintem nem más gyártó lesz a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Symbian Foundation szerint az első Symbian^3 alapú okostelefont nem a finn gyártó fogja piacra dobni.
- Politika
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest