- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- iPhone topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerilee
aktív tag
Nem mindenki követi az Apple gerillamarketingjét, naponta elcsöpögtetett információkkal, _véletlenül elveszített_ tesztkészülékekkel...
Én az NTT Docomo-ra tippelek.Hülyékkel vitatkozni olyan, mint egy galmbbal sakkozni. Feldönti a bábukat, rász*rik a táblára, majd boldogan ugrál, hogy ő nyert...
-
ClioRS
őstag
Június van, eddig egy hír, de még egy kósza fotó se jelent meg. Augusztus végére van ígérve az N8, addig hirtelen megjelenne egy rendesen összerakott (SW+HW) mobil? Nem hiszem, így a hír is szerintem nem igaz.
-
CHIPman
nagyúr
Écstíszí? Tudom, hogy nem Symbatikus, de lehet, hogy az újdonság hatása miatt kidobnak egyet, mert mindenből az elsők között szoktak lenni.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Valzor
aktív tag
Felesleges találgatni, hamarosan úgy is megtudjuk
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Google Pixel 9 | Garmin Vivoactive 4
-
Mert a UI minősége csak a sebességen múlik, ez is jó
Azt egyébként tényleg utoléri az alkalmankénti beszaggatást kivéve a Wave is.Itt a teljes taglista, végülis az SE és a Huawei is tényleg egy lehetséges induló. S^2 korcsok jelentek meg most az NTT-nél.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
AS
félisten
Hát nekem nem kel de szaksajttó már megírta Wave nél is hogy Iphone szinten van sebességben , meg galaxy s is ami mind tw 3.0 val rendelkeznek.
HTC, Samsung, n kívül többi gyártónak ez nem sikerült.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
amanoba
őstag
és mi van ha vmi számunkra noném gyártó, mint egyes androidoknál? vagy ez teljesen lehetetlen?
AS: istenem ez a hozzászólás...
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Straw
senior tag
Szerintem simán lehet az SE vagy Hauwei is.
42
-
Szerintem a Samsung maximum egy poén ("szopassuk szét a Nokiát!") erejéig csinálna S^3-as telefont, ők maguk nyilatkozták, hogy nincsenek terveik a platformmal.
AS #4: Ez egy eléggé kiszámítható és szubjektív hozzászólás volt
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Lirion
addikt
Az alapján, hogy a samu mindenre ráhúzza a szar tw felületét, szerintem nem más gyártó lesz a befutó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest