- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Kitámasztottam egy cd tokkal, hogy ne dőljön el az alaplap, ez is elég masszív lett."
Na itt tört elő belőlem a röhögőgörcs.
Egyébként próbáld ki a Prescott magos P4-et, abból is a 3 GHz felettieket, nekem ilyenem van, egy Asus Silent Knight hűti, amit ugye direkt túlhajtásra terveztek, többmagos rendszerekhez, hát, nem a kazán edition P4-hez, mert terhelés alatt 60fok körül tanyázik, levéve a hűtőt szerintem elérheti a kívánt "üzemi" hőmérsékletet (nem tudom a hővédelem meddig engedi melegedni, hol kezdi visszavenni és kikapcsolni a procit). De erre a kétmagos Pentium PRO tesztre kíváncsi vagyok. A következő teszte lehetne pl: pattogatott kukorica készítése. A tányéros kukoricát ráteheted a rézlapra, és vársz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- EA Sports WRC '23
- Renault, Dacia topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest