Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Érted update kell hogy 2 monitort kezeljen??? Mekkora ***** már ez.
Jó de hogy oldod meg azt a dilemmát, hogy működjön érintőn is és több monitoron is jól menjen akár egér billentyűzettel. Mert VS-nél még ok(ott a ModernUI-s vezérlők azért érdekesen hatnak majd), hogy egyik kell csak, de Office-nál a vezérlők teljesen mások kell legyenek, mint a OneNote-nál, ami viszont egérrel lassú. Ribbont 3év volt megszokni, és most már azt mondom, hogy jó, de Modern UI egérrel már most is vicc, jelenleg a win32 a vízválasztó, de ha MS meg akar szabadulni tőle, akkor valamit ki kell találjon, mert bukja így a nagyvállalatokat. (Basszus még én is csak azért találtam csak meg a kikapcsoló gombot, mert elolvastam előre hogy hol van...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Samsung 9100 PRO 4TB Villámgyors NVMe SSD 14.800 / 13.400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest