Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Érted update kell hogy 2 monitort kezeljen??? Mekkora ***** már ez.
Jó de hogy oldod meg azt a dilemmát, hogy működjön érintőn is és több monitoron is jól menjen akár egér billentyűzettel. Mert VS-nél még ok(ott a ModernUI-s vezérlők azért érdekesen hatnak majd), hogy egyik kell csak, de Office-nál a vezérlők teljesen mások kell legyenek, mint a OneNote-nál, ami viszont egérrel lassú. Ribbont 3év volt megszokni, és most már azt mondom, hogy jó, de Modern UI egérrel már most is vicc, jelenleg a win32 a vízválasztó, de ha MS meg akar szabadulni tőle, akkor valamit ki kell találjon, mert bukja így a nagyvállalatokat. (Basszus még én is csak azért találtam csak meg a kikapcsoló gombot, mert elolvastam előre hogy hol van...)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Új Teclast T65 Max tablet pc táblagép 4G 13+ IPS 8/256GB
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest