Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Amiket én láttam, azok mind nagyon korlátozottak voltak (max pár reportot tudtál lekérdezni) és jellemzően csak a SAP Business One-al működtek. A nagyvállalati R3 már más tészta, ha van is, akkor annak az árából egy tucat Surface Pro-t veszel. De nálunk hagyományos tablettel max a leveleidig jutsz el, a belső hálózathoz esélyed sincs hozzáférni.
De az iparban rengeteg helyen használnak érintőfelülettel x86-os programokat, kb az összes terminál Win Xp, vagy Win 7 Embeddedet használ. Csak egy GUI-t kell a programhoz gyártani. Nálunk pl a szervizes kollégák új diagnosztikai, adminisztrációs programja már maximálisan úgy készül, hogy ujjal kényelmesen kezelhető legyen. -
dreamdancer
őstag
Bocs, felületesen olvastam, elsőre azt hittem, ppont az érintőfelületes Word és Illustrator mellett kampányolsz..
Sorry, na pont a fentieket gondolom én is, de szeretnék hallani valakit, akinek tablet pc-je van és jóízűen szövegszerkeszt, táblázatkezel, photoshopol rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Linux Mint
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Revolut
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest