- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Semmi extra, 91-ben alapítottam az első céget, szerencsére jól ment a business, így amikor a Westel megjelent a piacon a 450MHz-s rettenettel, azonnal beneveztem egy ilyen készülékbe, hogy autóból is tudjak telefonálni. Nem ez volt a csúcs, volt ennél jobb, de azt nem tudtam megfizetni (ez is horror összeg volt). A másik ok az volt, hogy akkoriban még a vezetékes telefon sem volt egyértelműen elérhető mindenhol, a lakásomon pl. pont nem, hiába igényeltem meg, ezért kellett egy mobil, hogy elérhető legyek. A durva tényleg az volt, hogy a bejövő hívásokért is én fizettem, olyan számlát generálva, amit így utólag belegondolva nem voltam kerek, hogy kifizettem. Mindezt egy olyan vonalminőségért, amiről jobb nem beszélni. Recsegés, sistergés, szakadások...szóval rettenetes volt, de legalább működött és lehetett azért kommunikálni. Autóba és otthon jó volt, másra nem nagyon, mert egy kisebb táska méretét hozta (külön fogantyúja is volt mint egy bőröndnek). Szerencsére gyorsan fejlődött a hálózat, úgyhogy 1,5 évig kellett csak szenvednem ezzel.
-
6030D
addikt
2001 nyarán vettem a pannonos feltöltőkártyás 3210-et 26e Ft-ért. Akkor a 3310 talán egy tízessel volt drágább, de jobban tetszett a szürke.
Amikor megvettem, a haverom mesélte, hogy amikor ő vette az 5110-et (1999 v 2000) kártyásan (talán 30e Ft körül), akkor a mellette lévő ablaknál egy válogatott focista intézte éppen az új 3210-et 70 e Ft-os áron, előfizetéssel.
Aztán volt 6100 Auchanból 70 e Ft-ért, amikor már voltak fényképezős telefonok, de nekem Nokia kellett. Ahhoz 30e Ft-ért lehetett venni olyan fülest, aminek a zsinórjába volt építve a kamera. Nem vettem. -
Wanderlust
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpársportok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Időnként túlmelegedhet a Switch 2?
- Xbox Series X|S
- Anime filmek és sorozatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bivaly erőmű Lenovo P1 G3 (Core I9 8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) MAGYAR laptop eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest