Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MVM-Next
kezdő
-
Marci112233
addikt
Pedig ez kalibrációs hibára utal. Játékon belül beállítások majd irányítás, és ott a kormánytengelynél katt rá és fordítsd el a kormányt egy irányba és nézd meg azután beáll-e rendesen. Ha ekkor sem akkor ide oda is mozgasd meg mert lehet menet közben állítja be magát. Maga a játék egy faék egyszerű kormánnyal is működik szóval mennie kell, főleg hogy egyszer már ment.
[ Szerkesztve ]
-
barni1122
tag
Ha használsz vmilyen trailer modot, ráadásul ha az a mod nincs is 1.24 alá átkalibrálva, akkor ne csodálkozz, nekem se megy. Viszont gyári póttal alá kell állni, hallod ahogy "kattan" és kiírja, hogy nyomd meg a T-t. Semmi pluszt nem kell csinálni, mint eddig, csak precízebben kell aláállni.
-
Vakegérke
félisten
Szia!
Én még az 1.22-nél tartok, így csak találgatok. Ebben a videóban jól látszik, hogy nem elég beállni a pótkocsi alá, és megnyomni a "T" betűt, hanem a "gólyalábakat" fel is kell tekerni. Valószínűleg a lekapcsolás is így működik. A billentyűzet beállításokban biztos megtalálod, hogy melyikkel lehet megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
Ezt nem lehet számon kérni rajtuk, mivel a multit nem veszed meg, az csak egy folyamatosan foltozgatott, akut béta verziós teszt, ha úgy tetszik a két szép szemünkért működtetik, és sem Téged, sem Őket nem kötelezi semmire. Ha holnap kihúznák a szerverek kábeleit, mert megunták, egy rossz szavunk sem lehetne.
-
petrusz82
aktív tag
-
Milka 78
nagyúr
Multiba is büntetnek?Mert nálam még soha nem volt bünti,se trafinál,se lámpánál.
Megint úgy esik az eső,hogy nem csapódik fel a szélvédőre.
Most dzsalok Byalistok felé,nemsokára oda is érek.Meglepően sok nagyobb konvojba botlottam,igaz 2 sávos kerülőkön megyek.
dokee78 : Vagy mindenhol piros,vagy piros és sárga villogás az ellentétes sávban.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
C:\Users\Neved\Documents\Euro Truck Simulator 2 Itt vannak a cuccok
Csak nem tudom, hogy ami verzó-kódos az kellhet-e. Legjobb ha mindet kimented, majd a játékot letörlöd, majd ha a steames felment, arról is készítesz egy másolatot, miután csináltál egy-két fuvart, és utána visszamásolod a legfrisebb profilt a mostani pakkból, és ha működik boldogság....(én mostanában -január- tervezek egy win újratelepítést. Aki kiegészít az nekem is segít...)
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
Kiegészíteném, hogy ha nem steames a telepítés, akkor nem használható a multi... Ha eredeti és lemezes, akkor meg a serialját aktiváld steamen (előtte mentsd el a profilod, ha sokat mentél benne és sajnálnád veszni...) majd letöltöd (vagy előtte még törlöd az aktuális telepítésed) és utána már mehet.
Azért kéri a steam létét, mert az egy olyan rendszer amire lehet építkezni az általuk használt ban-rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az Scs Sofware végre befejezte az Euro Truck Simulator nevű játék fejlesztését! A játék már arany lemezen van és ha...
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest