- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matada2.3
veterán
Kitöltöttem, de nem sok hasznát látom..
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #8 üzenetére
Ha ez az ítélet, elfogadom.
-
törölt tag
Szerintem minden gyártó és minden készüléknek kéne stock android változatának lennie. Gyakorlatilag ezért van az, hogy androidosból csak Nexus/Pixel telefont vennék meg.
-
kutkut
addikt
Ennek így mi értelme, hogy 1 napig sem elérhető a kérdőív?!
Mondjuk, én tegnap kitöltöttem, írtam is nekik egy hosszabb monológot... ha ezért kapcsolták le, akkor bocsi.
-
Buksi20
tag
miért jobb ha nyitott a bootloader??? (azon kivül hogy bármit gyalulhatunk a rendszerből) illetve a stock androidnak mi az előnye?
-
Fejvadi
nagyúr
Én is szívesebben vennék Meizu-t nyitott bootloder-rel. A Stock Android csak hab lenne a tortán. A B20-at se felejtsék ki majd.
-
joelke HU
őstag
Wow... Hát ez nem semmi lépés lenne. Bár szeretem a Flyme-t, de ha mondjuk opcionálisan és gyári támogatással választható lenne rá csupasz droid, biztosan kipróbálnám és a következő mobilom is inkább tőlük venném. Remélem lesz belőle valami.
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #3 üzenetére
Ez igazából azon múlik, hogy mennyire kooperál a gyártó. Ha ők maguk adják ki a stock droid rendszert, akkor simán megtehetik, hogy beleteszik a gomb vezérlését is.
-
tibcsi0407
félisten
A ZUK Z2-nél is meg tudták oldani a U-touch működését CM-hez, a keylayout-ot kell piszkálni. Persze nem annyira testreszabható, mint ZUI alatt, de így sem rossz.
-
adabra
senior tag
Én a meizu m2 -met egy "majdnem stock" Android ROM-mal használom. Nagy felüdülés volt a Flyme OS után, ami erőlteti a saját alkalmazások és szolgáltatások használatát.
-
törölt tag
Kár, hogy már nem elérhető a szavazás...
Amúgy jó lenne tényleg egy vanilla droiddal Meizu telefon. Mondjuk egy Pro 6
Vagy valami hasonló méretben egy Helio P20-szal egy frissített változat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest