- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
Nem hangzik rosszul, megszokott dolog a vakut zseblámpa helyett használni, ugy is kéznél van, ezzel már elég komoly fényerőre tehetünk szert, ha minden jol alakul, és nem lesz zsákutca!
-
-
mrlujoak
veterán
válasz
Energie X #17 üzenetére
...azért van kivétel...
A SE K800i/K810i után minden Xenonos SE modellen volt még teljes értékű L.E.D. villanó is, ami nem csak AF fényt adott, hanem zseblámpaként, és videófényként is működött...
(a fenti két modellnél "csak" narancs AF segédfény volt, bár egy progival az is tudott folyamatos fényt adni) -
Ez egész jól hangzik, nekem pont egyetlen bajom van a xenonnal (SE K810, LG KC910, N8), hogy videófény nincs a telefonokban, így esti videózásra valahogy egyik sem az igazi :/ Ha viszont ez mind fényképezésre, mind videosegédfényként használható lesz akkor érdemes lehet megfontolni majd (saját tesztek után) egy ilyen telefon megvételét majd...
-
rakloo
aktív tag
Kíváncsi vagyok,hogy mennyire lehet használni majd visszafogott fényerővel. A ledeknek annyira nem nagy a feszültség tartományuk (nem jut eszembe a hivatalos kifejezés erre).
De azért minden esetre bízok benne,hogy használható lesz a hétköznapokban is, nem csak villantásra. -
r-chee
őstag
Tisztán, mint a SE K850i-mben. Amíg szét nem szedtem, nem tudtam elképzelni, mitől olyan vastag. Aztán megláttam benne a termetes kondenzátort....
-
RaveForce
veterán
vajon mikor kerül ez tömeggyártásba, egyre másra jönnek a fejlesztések, de legtöbbje csak érdekes hír marad
-
Dawee
tag
A led-ben az a poén hogy szabályozható a fényerő. A mostani LG-mben ha fotót csinálok sokkal nagyobbat villan mint amikor lámpaként használom eleve, ergo a led többet tud, de nyilván nem engedi hosszan a nagy fényerőt pont a túlhevülés miatt. Itt az elektronika majd engedi amíg csak lehet. Hozzáteszem nekem van kézi led lámpám ami 3W-os és (igaz optika van rajta) de annál több nem kell, mert közelre már olyan fényes, hogy mattról is úgy verődik vissza, hogy nem látsz.
A 40watt meg durvanemtudom milyen led az, de a kis akksijainkat úgy megeszi mint a huzat pár perc alatt szvsz
-
mrlujoak
veterán
"A hatalmas fényerejű LED – alacsonyabb fényerő mellett – folyamatos bevilágításra is alkalmazható, ám ilyenkor egy biztonsági áramkör felügyeli az esetleges túlhevülést."
Remélhetőleg előbb hevülne túl, és oldana az áramkör, minthogy a telefon lemerül....
Egyébként pedig a folyamatos világításra - mint ma - egy hagyományos(abb) fényforrás lesz alkalmazható, ami mondjuk fényesebb a maiaknál, de közel sem olyan fényes, mint amit villantásra szánnak...
-
rakloo
aktív tag
Kíváncsi leszek, mikor az ezzel felvértezett telókoz kijönnek a progik, hogy folyamatosan tudják üzemelni a LED-et, a nép egyszer gyermeke meg csodálkozik,hogy 5 perc alatt lemerült a telefonja.
-
gybazsi
senior tag
Ez érdekesnek tűnik, kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
-
kolosanyi
veterán
Na ez érdekesnek hangzik. Ha tényleg sikerül akkora fényerőt kihozni belőle, mint az eddigi telefonos Xenon megoldásokból, akkor nagyon ígéretes.
-
Segal
veterán
Ez kifejezettn jól hanzik várjuk
Új hozzászólás Aktív témák
ma A xenon vakuval azonos fényteljesítményű, ám jóval kompaktabb, olcsóbb és biztonságosabb LED villanóval rukkolt elő az STMicroelectronics.
- Assetto Corsa EVO
- DUNE médialejátszók topicja
- EAFC 25
- Gaming notebook topik
- Energiaital topic
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest