- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
Én értem hogy mit akarsz írni , de az szerintem nem állja meg a helyét. A hírben sehol sincs leírva (mint ahogy a többi monitoros hírben sem) hogy ez egy LED monitor.
"A LED-es háttérvilágítással felvértezett újdonság" - ez szerinted miben félrevezető ?
Ha a címre gondolsz ott a LED szó még a monitor típusához tartozik , szóval ViewSonic VX2460h-LED típusszámú monitorról van szó. -
Füleske
addikt
Hát , ettől aztán nagyon meg kell különböztetni a cikkben említett alsókategóriás tn MONITORT. Ez egy 55 colos sokmillióba kerülő tv , gondolom majd minden panellakásban ezt használják már monitorként , valóban feltétlenül meg kell különböztetni őket.
Ennyi erővel az összes eddigi monitoros cikkben / teszben ki kellett volna emelni hogy x ezerért nem kapod ám meg a sokmilliós technológiát mert a gyártó nem a Máltai Szeretetszolgálat. -
Füleske
addikt
A nagy többség nem látja ezt a vibrálást. Ezért nem is szempont a gyártóknak jelenleg. Illetve gondolom sokkal olcsóbb , egyszerűbb a jelenlegi pwm - es megoldás. Én is látom a vibrálást , illetve még anno a crt - knél is láttam a vibrálást 100 - 120 Hz - en is. Amit persze senki sem hitt el a környezetemben.
Én a Hülyék paradicsoma c. filmet ajánlom neked , ha már a visszafejlődésnél tartunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- 2 év garancia 32" Samsung Odyssey G6 G65B QHD 2K 240Hz VA QLED Smart Gaming Monitor - LS32BG650EUXE
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest