- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Yettel topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
Érdekes, anno, amikor a Force Unleashed megjelent, pont azt mondták, hogy azért nem jön ki PC-re, mert nem lehetne normálisan futtatni. Aztán persze a játék megjelent mégis, mert nyilván ez az indok marhaság. Ahogy az is, hogy valamire csak a PC alkalmas.
wolfman: nézd meg ugyanannak a játéknak a konzolos és PC-s verzióját, méretben nincs túl sok különbség, annyi főleg nem, ami tömörítetlen textúrákra utalna.
A megjelenésekor korszerűnek számító VGA van a konzolokban, picit leegyszerűsítve a dolgot pl. az XboX egy PC, egy direkt rá pofozgatott Linux-al (valami Linux variáns a keretrendszer). -
Ateszzero
őstag
Ismerem ezeket a játékokat , de még jó hogy nem vettem meg őket ,mert szaladhattam volna a pénzem után .
Csak stratégiai játékokat tudsz felhozni meg F2P játékokat, igazán nagy neveket amiket a játékosok 90%-a játszik , azokat nem tudsz. Elfogult vagy és kész , már láttam az első hsz-eidből. Ilyenekkel általába hiába állok le vitázni , érvelni, (nem is akarok) , semmi értelme mert csak a saját zagyvaságaidat hordod össze , meg ki a francot érdekel az a fránya 1080p-s felbontás ha a játék laggol meg szakadozik meg bugos mert még nem jött ki hozzá a 28-adik patch, tisztelet a kivételnek. Egyébként meg ha látványos különbséget akarsz elérni pc játék és konzol játék között , akkor neked igen erős vasad kell hogy legyen és akkor igen sok pénzed lehet ha még játékokat is veszel rá amellett hogy lépést tartassz a játékok gépigényével , vagy akkor csak letöltöd a vinyódra (torrent) és feltelepíted , így mindjárt nem is kell lemez mint a 90-es évek közepén. Most persze jön az a mentő magyarázat hogy te digitálisan veszed meg és bla bla bla...Egyébként nagyon eltértél a hsz-em válaszától és ráadásul bunkó stílusban. Moderáld magad.
Nem vagyok barom és nem vagyok kis hülyegyerek sem akinek csak a supermario és call off duty jön be.
Játékra alkalmas pc-m van és egy xbox360-am, de kb 2éve csak boxal játszom , mert így nem kell kompromisszumokat kötnöm a grafikával és a futás stabilitásával kapcsolatban és pc nincs Soul CaliburV , Mortal Kombat 9 , Gears Of War 3 , Halo Reach , Forza 4 , Final Fantasy XIII , és stb stb..
Nincs RTS , de ha majd azzal szeretnék játszani , akkor megvárom a Starcraft II HoS-ot pc-re ,végigjátszom , és megint nem áhítozok rts-re egy pár évig. -
Ateszzero
őstag
Nem azért hogy beleszóljak , de pc-n kihalt az exkluzivitás , blizzard-ot kivéve ami pár évente kiad valamit és kész. Nehogy elkezdj sorolni itt nekem MMO-kat...
Most a diablo3 vezetett és kész, de előtte ? Meg még utánna ami lesz? Most ezt fogják a pc-sek felhozni példaként több évig ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged