Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• LSL1337

őstag

válasz shaddam #102 üzenetére

játszottam az összes exklúzívval, Halo-n csak pislogok hogy azon a kalap szaron mit lehet szeretni!
    Forza jó, de GT5 jobb, de igazán egyik sem szimulátor, arra megintcsak ott a PC
    gears átlag TPS, Uncharted ami kicsit kiemelkedő, God of War jópofa, Killzone csak egy egyszerű, de jó FPS, dark souls, 1 RPG a tömegből, van bőven PCre is, és az amúgy jön ide is, max előző része ami exklúzív
    Infamous, hát elmegy, de az se akkora játék hogy ezért kell egy PS
    én anno gt5 prologue miatt vettem PS3-t, és jött a pofára esés, hogy a youtube videók milyen királyul néznek ki, aztán in-game, real time mindjárt más a helyzet:\

nem csak torrentről lehet letölteni PCre játékot, nem tudom feltűnt-e.

1080p-nek mi köze a bughoz és egyéb dolgokhoz? van bugos játék PCn is, konzolon is
    számtalanszor fagyott le a PS-em és a boxom is, és ott is van bug a játékban, nem kell szent tehénként kezelni

150k-s gép az nagyon drága nem?, mert egy olyannal megy a nagyrész 1080p-ben, és nem 720p30-on, mint egy gears vagy halo, nem kell az embernek az utolsó vasát is HW-re költeni, hiszen lassan 5 éve fogják vissza az igazi előrelépést a konzolok (dx9, 512 RAM),

azt elfogadod hogy egy PCre mindenkinek szüksége van, arra egy normális gamer upgrade több mint egy xbox ára, de nem sokkal, és az az eredeti játékok árán bőven visszajön elég rövid idő alatt (+3 felár)

jah fanboy vagyok, nem lehet velem vitatkozni
    ha nincs érved akkor valóban nem

kompromisszum nélküli játék a konzol? ezen besírok, mert a konzol másról nem szól mint csak kompromisszumról, azért hogy olcsó legyen a vas

1 előnye van szerintem a konzolnak nagy ritkán, ha nagyon fáradt vagyok, és nincs kedvem asztalnál játszani, akkor az megy a fotelból, de rendesen lőni kontrollerrel sem lehet, csak felhúzza az embert, pláne ha nehezebb fokozatokon próbálkozik az ember:\

Új hozzászólás Aktív témák