- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
Igen , de csak ismételni tudom magam:
" Szóval itt nem az a kérdés hogy pc jobb-e vagy konzol , hanem az a kérdés melyiket mire és mennyi beruházással. "
Persze hogy meg lehet oldani, ezt nem firtattam.
Csak egy 82 cm-es HDTV-m van amin nincs , csak RCA és scart csatlakozó bemenet, így beruházásmentesen , könnyebb választás volt a konzol.-106cm-es full hd plazma( hogy ne menjek az egekbe az árakkal) - kb 130ezer
- Ati HD 6850 1Gb (hogy ne menjdek az egekbe az árakkal) - 38ezer
Ez kb 168ezer , ha jó a jelenlegi alaplap proci és memória együttesem . ha nem jó , akkor még mehetnék tovább is , de inkább nem megyek bele.
Ellenben egy Xbox360 slim durván most 49ezer ft , amit rákötök a tv-re és meg van oldva. Nem esek hanyatt ugyan a grafikától , de még a megfelelő nálam. -
Ateszzero
őstag
Aki ide jár a ph-ra fórumozni , és van valamilyen konzolja , azok nagy részét nem kell meggyőznöd a pc "jobb"-ságáról, pl én is évekig pc-n játszottam 19-es monitoron 1280-as felbontáson és már azon is meglátszik a grafikai különbség a pc javára , de meguntam hogy minden jó játék amit akarok nem jön pc-re , így inkább feláldoztam a nagy teljesítményű vga-mat hogy vehessek egy xbox-ot , ,mert tudtam ha játszani akarok , inkább azon fogok kényelem szempontjából is és játékélmény szempontjából is , mert hát kényelmesebb az ágyon egy nagyképernyős tv előtt mint fél méter távolságból görnyedve egy kis monitor előtt.
Szóval itt nem az a kérdés hogy pc jobb-e vagy konzol , hanem az a kérdés melyiket mire és mennyi beruházással.
Részemről itt a konzol vs pc érvelgetés itt végetért , és nem vagyok se konzol , se pc fan. -
Ateszzero
őstag
Ismerem ezeket a játékokat , de még jó hogy nem vettem meg őket ,mert szaladhattam volna a pénzem után .
Csak stratégiai játékokat tudsz felhozni meg F2P játékokat, igazán nagy neveket amiket a játékosok 90%-a játszik , azokat nem tudsz. Elfogult vagy és kész , már láttam az első hsz-eidből. Ilyenekkel általába hiába állok le vitázni , érvelni, (nem is akarok) , semmi értelme mert csak a saját zagyvaságaidat hordod össze , meg ki a francot érdekel az a fránya 1080p-s felbontás ha a játék laggol meg szakadozik meg bugos mert még nem jött ki hozzá a 28-adik patch, tisztelet a kivételnek. Egyébként meg ha látványos különbséget akarsz elérni pc játék és konzol játék között , akkor neked igen erős vasad kell hogy legyen és akkor igen sok pénzed lehet ha még játékokat is veszel rá amellett hogy lépést tartassz a játékok gépigényével , vagy akkor csak letöltöd a vinyódra (torrent) és feltelepíted , így mindjárt nem is kell lemez mint a 90-es évek közepén. Most persze jön az a mentő magyarázat hogy te digitálisan veszed meg és bla bla bla...Egyébként nagyon eltértél a hsz-em válaszától és ráadásul bunkó stílusban. Moderáld magad.
Nem vagyok barom és nem vagyok kis hülyegyerek sem akinek csak a supermario és call off duty jön be.
Játékra alkalmas pc-m van és egy xbox360-am, de kb 2éve csak boxal játszom , mert így nem kell kompromisszumokat kötnöm a grafikával és a futás stabilitásával kapcsolatban és pc nincs Soul CaliburV , Mortal Kombat 9 , Gears Of War 3 , Halo Reach , Forza 4 , Final Fantasy XIII , és stb stb..
Nincs RTS , de ha majd azzal szeretnék játszani , akkor megvárom a Starcraft II HoS-ot pc-re ,végigjátszom , és megint nem áhítozok rts-re egy pár évig. -
Ateszzero
őstag
Nem azért hogy beleszóljak , de pc-n kihalt az exkluzivitás , blizzard-ot kivéve ami pár évente kiad valamit és kész. Nehogy elkezdj sorolni itt nekem MMO-kat...
Most a diablo3 vezetett és kész, de előtte ? Meg még utánna ami lesz? Most ezt fogják a pc-sek felhozni példaként több évig ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged