Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
na én végigjátszottam az xbox360 verziót de ,nem volt valami nagy szám ,számomra csalódás ez a game ,egy zárat nem kellet feltörni az egész játék alatt, csak darálni.
-
infectedmann
őstag
Jó lesz, felkerül a listára
-
BalaNce87
addikt
Nekem egyből az jutott eszembe, hogy aki évek múlva megveszi azoknak még ott lesznek az ubi serverek akkor is? Mert nem hiszem, hogy ez a gamma ér nekem 10k-t. Fele ennyiért talán beruháznék rá, de igazából nem tuodm milyen lesz, mert nagyon sokat ültek rajta.
Látszik, hogy a jó gammák maradnak dx9 alatt. Így sokkal több emberhez eljut és nem kell hozzá nevetséges számítási kapacitással rendelkező gép, amit csak rákényszerítenek az emberre. Ráadásul még nem is sokkal szebbek az új dx rendszerek. Csak az effektek miatt, meg nem vesz az ember 100k-s kártyát
-
BloodyEddie
őstag
A DRM gépigénye miért nem szerepel ott? Hány megabites netet kér enni, mennyire terheli a hálózatom, mennyi az esélye hogy nem döglenek be a szerverek... ilyeneket is szeretnék látni.
-
Nem is olyan vészes a gépigénye.
-
huszar90
aktív tag
nem vészes csak ne lenne drm-es
-
Hebry
senior tag
A gépigény elmegy.
Csak maga a játék már szerintem nagyon messze van az eredeti, és szerintem nagyon jó koncepciótól.
Magyarul ez már nem az a SC, ami régen volt. Amiket nagyon szerettem. -
zolomon17
senior tag
válasz
bishoplogan #13 üzenetére
Gépigény: OK
DRM: FUCK!Az AC2 gyakorlatilag játszhatatlan lett
-
tsii_H
tag
mivan itt mar nem is kell celozni semmit?? alapbol fejbelo mindenkit amarmikor??...
-
bishoplogan
senior tag
Az Ubi botrány miatt nem tartom kizártnak, ha ez a gém késni fog egy-két hónapot
vegyék már ki belőle azt a k... DRM-et. megvesszük így is, úgy is. -
Sicilian
addikt
Teljesen korrekt gépigénye van
-
Mappa
addikt
április 16. jelenik meg pc-re??? hát az még odébb van
-
Elmör
őstag
Minimál rendszerigényről nem érkezett infó, mert az ajánlott az.
Egyébként meg várom, mert biztos el lehet majd lenni vele pár órát. -
Mappa
addikt
Igen ez tényleg nem olyan vészes
..egy demo tényleg jól jönne
-
wednesday
őstag
Folyamatos netkapcsolat kell. Ha egy pillanatra is megszakad kidob a játékból. Szerencsés esetben ott folytatod ahol megszakadt. Egy dolog még a stabil folyamatos net. Ha az UBI szerverei nincsenek a helyhez magaslatán akkor se enged játszani (ami párszor előfordult AC2-nél) ha a online kapcsolattal egyébként nincs probléma.
nemethati: A 3.-részt tudom ajánlani. Az egyik régi kedvenc. Ott inkább a lopakodás volt előtérbe helyezve.
-
twine
veterán
Akkor ezzel sem játszom....DRM...fasza
A video igéretes! Biztosan jó lesz,,,settenkedős, mőgé bújós tarkón vágós,,,
Amugy akkor ez a DRM dolog hogy is van, elég csak a játék indulásánál a netkapcsolat? majd utánna lehet is bontani,,mert akkor van rá esélyem.....
Napi 8-10 órát ülök egy 25 megás net előtt....igy feleslegesnek tartom otthonra a netet....
Ha otthon kell valami infó a PDA-mon megnézem....Ezért a kérdés,,mert ha elég neki annyi hogy inulásnál elküld valami pár KB-ot,,,,akkor rázúzom a PDA-t a gépre,,majd PLay,,és már húzom is le,,,,de ha álandó netkapcsolat kell neki,,és orba szájba kommunikál az UBI-val....akkor bek@phatják! Lesz@rom,,mivel nem vagyok igazán "gamer".... -
GegeWarrior
senior tag
Tök jó a gépigény, várom, biztos jó lesz
Csak lehetne demo!
-
PI3525
tag
A gépigény nem tűnik olyan vészesnek
a videó pedig eléggé teccetős.. várjuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sorozatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged