- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Ez a memo pad hd 7 sem tűnik rossznak. 7", 4 mag, 16:10 felbontás, majdnem 2 év gari, van bt, gps is.
Használtban alulról súrolja a 40k-t. -
Speeedfire
félisten
Kaptam is, de egyre több a bizonytalanság.
skandigraun:
Mondasz valamit, de tényleg az kell hogy egy boltban ezeket egymás mellé pakolom és elkezdem összehasonlítani őket.
Mindazonáltal a nexus 7 is bejött a képbe, használtban már 35-40 környékén kapható, egyedül a tegra belső az ami nem tettszik. -
skandigraun
csendes tag
válasz
Speeedfire #11 üzenetére
Pont ez a megtévesztő bennük. A hardverrel nincs sok baj, nagyon jók a specifikációk, csak sajnos a rendszer teljesen vanilla, 0 optimalizáció. Félkarú, esetenként kartalan óriások. A HTC költött az optimalizációra, hogy a hardver rendesen működjön a szoftverrel. Ugyanez igaz a többi "nagy" márkára is, csak ez kimarad a kinaiaknál nagyon sokszor.
Mindazonáltal valóban az lesz a legjobb, ha több helyen is utánanézel a kiszemelteknek. -
Freiherr
őstag
válasz
Speeedfire #11 üzenetére
Több segítséget kapnál a tabletes topikban,bár nagyjából ott is ezeket ajánlanák.
-
Speeedfire
félisten
válasz
skandigraun #10 üzenetére
Hát, ezeket elég nehezen tudom elhinni a sok teszt után.
Telefonban egy 2 magos htc one s van és semmi lassulás nincs, egyik alkalmazásban sem. Ehhez képes a Rockchip cpu-k jóval erősebbek, szóval a telefon sebességét is ürebelni tudja.
De ezek után tényleg utána kell járnom mindennek, mert eléggé megoszlanak a vélemények. -
skandigraun
csendes tag
Nem hiszem, hogy az iPad vicc volt. Csak persze az ára...
Ugyanakkor ezekkel a kinai vackokkal tényleg nem mész messzire. 3 hónap múlva bánni fogod, hogy pénzt adtál értük. Nagyon talán-talán kategória az Alcatel, de az is a márkája miatt (de csak mert nem hallottam sokat róla - de nincs abban sem BT, ahogy elnézem).
Ha tényleg csak film, zene, internet kell, akkor inkább egy használt Nexus 7, az első szériából, ezen ár körül futnak mostanában.
(Az igényeid elég alapok, az ember elsőre azt hinné, hogy ez nem kiván hú-de-erős tabletet, pedig sajnos pont ezek az alapfunkciók nem működnek általában rendesen a kinai olcsó tabokon. Főleg a böngésző, az internet akadozik nagyon gyakran sok készüléken. Az ember még elnézi az első héten az ujdonság varázsa miatt, de amikor egy nyamvad 50 soros html menetrend renderelése 3 percig tart, akkor az kicsit kényelmetlen tud lenni. Ugyanez igaz ekönyv olvasásra: olvasod a könyvet, lapoznál, nem történik semmi. Sikálod a képernyőt, semmi sem történik. Megpróbálod újrainditani a gépet, és erre a könyv végén találod magad. Ezeket a durva lagokat sajnos több kinai tabon is tapasztaltam, friss, gyári rendszerrel is. Biztos vannak kivételek, de én azt csak szerencsének tudom be.) -
total90
veterán
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
Komolyan, melyik tab rug labdaba az iPad ellen?
-
Speeedfire
félisten
Hát, most elvetted a kedvemet.
zolee5016: Én is afelé húzok.
Simi87:
Hát, most elvetted a kedvemet.
Pont nem akarok duplázni, akkor már laptopot vennék. Akármilyen tablet is legyen, nem ér számomra annyit. Az, hogy napi x órában kiszolgáljon, hogy tartalmakat fogyasszak. -
Simi87
senior tag
szerintem duplázd meg a dellát. ezekben a hulladékokban nem lesz örömöd.
-
zolee5016
őstag
Alcor +1....nekem bejött....
-
petipetya
nagyúr
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
Őszintén? Csak olyan tudnék javasolni, ami engem is meggyőzne előtte. Ezek közül viszont egyik sem rúghat labdába.
-
total90
veterán
iPad
-
Speeedfire
félisten
Vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged