- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
válasz
Rickazoid #38 üzenetére
Nos én nem gépelek lassan (nem tudok normálisan gépelni, 10 ujjal, de az átlaghoz képest tűrhető sebességgel megy még így is), de össze se lehet hasonlítani a kézírás sebességével. Azt mondod csak akarni kell, meg ügyetlenség, ha valaki nem tud olyan sebességgel gépelni. Szerintem meg nem feltétlenül. Egyszerűen az átlag ember nem képes olyan gyorsan gépelni, hogy az felvegye a versenyt egy kézírásos jegyzeteléssel. Arról nem is beszélve, hogy próbáltam billentyűzeten jegyzetelni, de amikor ábrákat kezdett az előadó mutogatni, azt nem tudtam számítógépen annyi idő alatt reprodukálni.
Megfordítva, nem az ügyetlen, aki nem tud gyorsan gépelni, hanem az, aki nem tud normálisan kézzel írni.Peace...
-
kolosanyi
veterán
válasz
Oppenheimer #6 üzenetére
Mert meg is könnyíti. Az egyetemen belefulladok a sok papírba, digitálisan jegyzetelve ez megszűnne. Nagyon tetszik ez az ötlet. Megint az lesz, hogy az alma fog egy ötletet, ami jelenleg rétegigényt elégít ki, megcsinálja jól, és elterjeszti szélesebb körben is. Ebben verhetetlenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Gyorstöltős Power Bank - 10600mAh / 22.5W - Kedvező ár!
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Gyári Apple tokok iPhone 12-13-14-15-16pm
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest