- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slade92
aktív tag
Ezzel az Uplayel csak a tisztes vásárlókat szivatják!Nem az Uplay fogja megakadályozni a hackereket meg a kalózokat!
Amúgy az Uplay nem úgy volt hogy teljesen megszünik? -
JanR
addikt
Tuti előrendelem, hatalmas játék lesz
-
Kasya
nagyúr
A Steam-et nagy ivben kerulom, van ra alternativa szamomra. Eddig se voltam raszorulva, ezutan is kitudom valoszinuleg kerulni. Ez jo par evvel ezelotti tapasztalaimbol adodik, mikor meg tobb kellemetlenseget okozott. Uplay volt/van, Heroes miatt...de csak a jatek inditasaig latom.
A videot megtekintve es a cikket elolvasva en azt szurtem le, hogy konzolra jon ki a Steam altal. Nem szandekoztam torni a fejem egy percig se rajta, se rakeresni neten, hogy PC-re is elerheto-e. Nem is ertem a cikk vegere miert nem lehet +2-3 szoban odabiggyeszteni, hogy mely platforomkra jelenik meg (ahogy mas cikkeknel altalaban). Foleg, hogy egy negativ PC-s mondtattal indul a cikk...
Nem tudom mit furcsallsz az irasaimon, ezt kifejthetned. Az, hogy milyen laptopom van pedig nem egyenlo azzal, hogy minden uj es erdekesnek tuno jatekkal kapcsolatban kepben legyek. Ezert olvasom a cikket...
No de reszemrol ennyi. Nem szeretem a szarkazmust, mikor egy tok egyszeru kerdesre kaptam valaszt, amit meg is koszontem!
-
satz18
őstag
Hát nem tom te milyen mondanivalót szűrtél le a cikkből de ez alapján:
"Mindenki számára jó hír, hogy az Obsidian Entertainment bejelentette Twitter-csatornáján, miszerint a South Park: The Stick of Truth című játékhoz nem fog kelleni a Uplay kliens. Így tehát, aki Steam alatt előrendeli a játékot, nem kell plusz belépésekkel és autentikációkkal kínlódnia.A South Park: The Stick of Truth című játék előrendelhető a Steam kínálatában."
elég furcsálom az írásaidat. Vagy high end gamer laptop birtokában még nem hallottál a steam vagy az uplay nevezetű kliesről?
-
satz18
őstag
Végre valami. Nyomom a heroes 6-ot, amit a steamen vettem, és hát nem vagyok megelégedve. Az uplay cloudja állandóan errorozik, a conflux tök sokáig tölt, néha be se lép, offline módban pedig a játék kb játszhatatlan. És még csodálkozik az ubisoft hogy nem viszik PC-n a játékaikat, és ráfogják a warezre.
-
Kasya
nagyúr
Ez hatalmas... de miért nincs PC is...
-
konikan
aktív tag
Végre, értelem...
-
Olyan szép is az, mikor egy steam-en fentlévő program nem indul el, mert kell neki a uplay kliens is... Lásd Tom Clancy's játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- Intel Laminar RM1 PWM Intel CPU Hűtő (Socket 1700) - Új, bontatlan - Eladó!
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest