- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Fotók, videók mobillal
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
fogyasztásra akkor van drasztikus hatással, ha a képernyő nagy része fekete (ez logikus is, hiszen ott az amoled nem fogyaszt lényegében semmit, míg a tft háttérvilágítása folyamatosan megy a teljes panelen). ez mondjuk igaz a BB főmenüjére, de amint üzeneteket olvasol, beállításokat nézel, netezel, képeket nézel, máris előjönnek a fehér hátterek, mivel az általában kellemesebb a szemnek (fehér alapon fekete betűk). ilyenkor már az oled is többet fogyaszt.
amúgy arra értettem, hogy valószínűleg a technológia jelenlegi állapotában az amoled-ből nem tudnák azt kihozni kültéren, mint amit a tft-ből kihoztak. nekem az volt megdöbbentű, hogy amikor nyáron vakító napsütésben próbáltam először, akárhogy fordultam, mindig tökéletes képe volt, még a színek sem torzultak/invertálódtak.
-
Ricardo
titán
Erről szól vagy nem, hátránya tuti nem lesz abból ha fejlődik. Ne szóljunk le egy pozitívumot csak azért mert nem ez a fő tulajdonsága a készüléknek.
A többiben egyetértek. Furcsa hogy nem egy multimédiás "szörnyben" fejlesztik a kamerát.Nekem egyre jobban tetszenek a BB-k.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Interactive Brokers társalgó
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- E-roller topik
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest