- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartaf
újonc
Sziasztok. Sajnos nem sikerült lebeszélnetek az Ultráról, úgyhogy hétfőn érkezik a futárral a sbh52-es fülessel. Már el is adtam az S3-t.
Akkor viszont, mint gyakorlott tulajdonosoktól had kérjek tanácsot. Nem vagyok számítástechnikai analfabéta, sőt pc-n belül majdnem mindent meg tudok oldani, hardveresen és szoftveresen is, de az androidnak csak felhasználója vagyok, és nem tudom még, hogyan kell és miért Rootolni az Ultrát. Ha esetleg valaki értő leírná miért, mivel és lépésről lépésre hogyan azért nagyon hálás lennénk. Előre is köszönöm egy lelkes újonc. -
bartaf
újonc
Sziasztok. Remélem még sokan olvassák ezt a fórumot. Azt szeretném kérni, hogy írjatok valami rosszat az Ultráról, a kamerán, flassen meg a méretén kívül. S3-ról szeretnék váltani valami nagyobbra, és eddig ez tűnik a legmegfelelőbbnek a leírások alapján. Majdnem minden hozzászólást elolvastam a fórumban, de sajnos nem bizonytalanítottatok el
. De úgy vagyok a Sony-val, hogy a múltkor csak leírás alapján akartam ajánlani valakinek az SP-t, mert abban kimagasló volt, de szinte minden felhasználó szidta, hogy lefagy, nem hallatszik, nem lehet felvenni ha hívnak és ez csak egyre rosszabb lett. Tehát aki már egy ideje használja segítsetek. Köszönöm előre is, várom, hogy hozzátok fogok-e tartozni, vagy ellenetek leszek.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó bekeményített és egy igen durva eszközt tett le az asztalra. A Z Ultra teljesítményben és méretben messze a konkurencia felett teljesít.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest