- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
attilalaki
csendes tag
Sziasztok!
Na ma nem volt szerencsém, kocsiülésről satuzásnál leesett a padlóra a gumiszőnyegre a telefon, szilikontokban, fóliával a képernyőn, mégis az üveg és az érintőfólia megadta magát... viszont a kijelző látszólag nem sérült. Persze T-mobilos ( és persze én fasz nem kötöttem garit rá, mert úgy voltam vele hogy az előző két évben is teljesen fölöslegesen fizettem az előző telefonomra, ami mellesleg ennél jóval nagyobb eséseket is túlélt).
A kérdésem a következő lenne: Gondolom garanciában ez nincs benne ( annak ellenére hogy nem közölték hogy egy légyfing is összetöri a telefont) , tehát bárkinek bármilyen tapasztalata van-e költség tekintetében egy tmobileos szervizeléssel kapcsolatban?
Ebayen láttam szállítással együtt 10500ft-ért érintőpanelt.
Működésre a telefonon nem látszódik semmi sérülés, kikapcs gombra reagál, + hangerőgombok működnek.
Előre is köszi ha valaki tud valamit a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest