- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabesz1019 #6961 üzenetére
Mikor beállította, meg kellett adni egy biztonsági kérdést. El kell rontani párszor a feloldást, most hirtelen nem tudom hányszor, talán 10 körül, és akkor felteszi a kérdést, amire válaszolni kell.
-
válasz
miklos0308 #6822 üzenetére
-
válasz
miklos0308 #6807 üzenetére
A redőny minden esetben működik, kivéve, ha az óra közelében érsz a kijelzőhöz, de ez jogos, mivel már 4.2 alatt az is hagyományos widgetként funkcionál..
-
Nem egyszer leírtam/leírtuk, hogy tiszta telepítést kell végezni, minden adatot törölve. Te ennek ellenére nem így tettél, az így létrejött hibák, akadások nem a készülék, illetve a 4.2 hibája, hanem a tiéd.
SUS-al húzd újra rajta a szoftvert, minden adatot törölve, és megoldódnak a gondok.. -
válasz
miklos0308 #6783 üzenetére
Színtelítettség 8 Színárnyalat 220, de ezzel lehet ezen a környéken kicsit játszani, kinek, hogy tetszik.
(#6784) Theor
Tiszta telepítést végeztél?
Nálam a lezárt képernyő is kikapcsol 30 s után, ennyire van állítva egyébként is.
Egyébként a Chrome az egyik legrosszabb böngésző, használj mást, pl Opera Mobile Classic.(#6785) boogie84
Csak simán másold fel, nem kell konvertálni semmit, és használd az MX playert, az a legjobb videó lejátszásra.
-
válasz
miklos0308 #6780 üzenetére
SUS. Letöltöd, újratelepítteted vele és kész. Csak azt jelöld be, ami mindent töröl.
-
válasz
miklos0308 #6777 üzenetére
Ha hagyományos módon készítesz mentést (tehát bekapcs gomb + hangerő le) akkor ugyan oda, ahova 4.1 ben Pictures/Screenshots
Ha a minialkalmazással készítesz "Klip"-et, akkor az a com.sonyericsson.notes/clip_small_app mappába, de szerintem egyszerűbb a másik módszer.(#6779) miklos0308
Nincs mit.
-
válasz
MMt#k#D #6684 üzenetére
Screenshotokat: belső tárhely/Pictures/Screenshots
Nem tudom mit értesz klippek alatt.. De ha a videó felvételeket, akkor azt a belső tárhely(vagy külső SD attól függ mit állítottál be)/DCIM/100Andro
De ez így volt 4.1 alatt is, nem tudom mi hátrányod származott a 4.2-től.. -
válasz
BanditAkos #6675 üzenetére
Attól nyugodtan eltérhetnek, nem tehetsz semmit.
Ha nem kaptál csere telefont, és nem használod a szolgáltatásukat,kérhetsz kompenzációt, amit nagy valószínűséggel meg is adnak. -
Megcsináltam a T-s 4.2.2 - 10.3.A.0.423-as build FTF-ét, ha valakinek szüksége lenne rá. Innen tölthető.
(#6639) boogie84
Rakj fel egy fájlkezelőt, és simán betallózod vele. ES File Explorert ajánlom.
Szinkronizáció be van kapcsolva a beállításokban?
-
Srácok, aki SUS al frissítette a T-s ROM-ot megnézné, hogy ez alapján meg vannak-e a fájlok a számítógépen, amiből ftf fájlt lehetne csinálni? Nálam valamiért nem maradtak meg a gépen.
-
Hát ha bepipáltad mind három wipe mezőt fent, akkor igen. (Alapban van benne pipa, szóval ha nem szedted ki, akkor ok.)
A SUS-al is frissítetted már? Mert SUS-nál ugyan úgy kell, mint a Flashtoolnál, hogy kikapcsolt állapotban, hangerő le nyomvatartásával csatlakozni a géphez.
-
Használ valaki Nova launchert? Mert nálam Nova alatt nem lett átlátszó sem az értesítési sáv, sem a navi sáv.
(#6572) Szombó
Nálam állítható.
-
válasz
Gáben81 #6539 üzenetére
Az összefoglalóban van egy még 350-es T-s ROM, én is visszaraktam, viszont miután lefrissíti az alkalmazásokat is, és frissítené az NFC fw-t, akkor folyton újra bootol, így visszaraktam a CEU-t.
Próbáltam más ROM-ot is, CEU, és egy másik 253-ast, ami szintén az összefoglalóban van, de egyikre sem jött még. Úgy tűnik a T ismét hamarabb kiadta, mint ahogy a függetlenekre jött.Mod:
Plusz XDA-n is nagyon nagy csend van, nagyon nagyon friss még a dolog.
-
USB-ről jóval lassabban tölt, mert általában az USB 2.0 áramfelvétele korlátozva van 500 mA-re, ezzel szemben a hálózati töltőfej 1500 mA-rel tölt.
Ezeknél az akksiknál már nincs semmilyen szabály, hogy hogyan kell tölteni, szóval nincs már az a régi dolog, hogy 16 órán át tölteni stb stb..
Annyi, hogy néhány töltési ciklus után fog beállni normál állapotra az akksi, addig egy kicsit gyorsabban fog még merülni.
Más dolgod nincs. Belakhatod nyugodtan. -
Igen, akkor is kell visszaállítás.
(#6338) w333
Még egyszer megkérdezem, Te mégis miről beszélsz? A fényképen beégett az égbolt. Nem a kijelzőbe égett bele....
A Z-vel készülteken viszont szépen látszik a kék égbolt.(#6342) w333
Érdekes, én egyből értettem, hogy mit ír. Senki nem beszélt a kijelzőről, rajtad kívül....
-
Ugyan.. az humbuk...
Ez már többször előkerült, a warezolós emberek szoktak egyedül e program mögé bújni, csak kb a készülékek elég nagy %-val alapból nem kompatibilis, ráadásul valami arab (héber?) nyelven van az egész, szerintem itthon senki meg nem vette, csak megy a szájtépés.
(#6214) HGabor89
De mivel nincs, így wareznak minősül. Kerüld az ilyen hozzászólásokat.
-
válasz
adamssss #6158 üzenetére
Még én sem találtam meg a legjobb böngészőt számomra, de már közel vagyok hozzá..
A Chrome, alapból kiesett nálam, mert nagyon sokat eszik...
Próbálj ki te is párat, aztán válaszd ki a Neked legjobban tetszőt: Opera Mobile Classic, Dolphin, Maxthon, Boat ezeket ajánlom.
A FB-ot meg az elsők között tiltottam le. -
válasz
naturepalmer #6145 üzenetére
Nagyon jó! Ha tényleg ilyenek lesznek, akkor megérte rá várni. A quick settings menü bővítése is nagyon jó pont.
-
válasz
Something_ #6141 üzenetére
Pont hogy népszerű, és csak kevesen akarják eladni.
-
-
Ha nem akarsz sokat szívni vele, nem rendelsz ilyet. Vettem többfélét is ebből, volt ami igazi bőr, de nincs megfelelő méret a Z-re. Túl kicsik hozzá ezek a tokok, mert csak L XL, XXL méretben vannak és az XXL is kicsi. Pedig mindig olyat vettem ami a Z-hez volt. Ezekből mind refund lett... Most a Roxfit tokot használom, amit Kali linkelt.
-
válasz
SkyS1gn #5716 üzenetére
Az más. Pl. a T-ben is a belső tárhely ketté volt osztva, volt egy az alkalmazásoknak fenntartva ami ~2GB volt, és a többi az adatoknak. Itt meg lehetett csinálni, hogy átrakta a kisebb partícióról a nagyobbra, viszont itt egyben van az egész, nem lehet átmásolni alapból az SD-re. A játékok fájljait is pl csak Link to SD-vel lehet amihez szintén root kell.
-
válasz
bolondember #5709 üzenetére
A fekete értesítési és navigációs sáv, az új szoftverben feketére van kódolva. A régiben ez szürke volt, nem fekete, és ez nem a színmegjelenítésen múlott, azt valamiért nem feketére állították először.
-
válasz
Mekkkecske #5671 üzenetére
Itt tájékozódhatsz. EU-n kívülről 22 euróig vám és áfa mentes, a felett fizetni kell. Ha EU-n belülről rendelsz akkor bármilyen értékig vámmentes.
-
válasz
Zsmester89 #5653 üzenetére
Min? A ZL-en is van kamera gomb, de nem vízálló. A ZR-en van kamera gomb is, meg vízálló is. Viszont egyik sem kapható hivatalosan itthon.
-
válasz
Zsmester89 #5651 üzenetére
Szerintem jó ez így, nekem nem hiányzik a kamera gomb.
-
válasz
Zsmester89 #5568 üzenetére
Ha már valami tokot akarsz, akkor vagy valami ilyesmi kihajtós-t, vagy ha ilyen hátlap és keret védőt akkor meg Nillkin-t, nagyon minőségi tokokat készítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali médialejátszót?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Milyen egeret válasszak?
- Revolut
- Call of Duty: Black Ops 6
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest