- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #17576 üzenetére
Ha ez tényleg nem kosz ... akkor ez elég durva
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #17573 üzenetére
-
w333
félisten
Imádom ezt a topikot ... olyan segítőkészek vagytok egymással
-
w333
félisten
Z1 -re kint a 4.4.2 !
-
w333
félisten
válasz
darvinya #17531 üzenetére
Hát ez tényleg szomorú, hogy ilyen létezik egyáltalán
Amúgy legtöbbször magam javítom a készülékeket.
Ennyi erővel már lassan tényleg jobban megéri megvenni függetlenül a telefont valamilyen GSM boltból ahol jóval olcsóbb, és a fennmaradó összegből ha valami gond van, el vinni egy normális szervizbe, vagy ahogy te is mondod megvenni hozzá az alkatrészt és kicserélni otthon
-
w333
félisten
válasz
pit stop #17529 üzenetére
Azért van ahol jó a Sony szerviz Link, itthon ilyen soha nem lesz
Az a vicces az egészben ... tudom nem ide tartozik és nagyon OFF topik, de pl. az LG G2 -nek a komplett kijelzőcsere mindennel együtt kerül 36k -ba a Váci úti hivatalos márkaszervizben, akkor nem értem hogy egy Xperia Z -nek mi kerül (haver volt barátnőjének) a kijelző 80k ? és itt az előző példa ... a hátlap cserére 116k ?
Valaki magyarázza már el mert komolyan nem értem ...
-
w333
félisten
válasz
pit stop #17525 üzenetére
De egy időben arról volt szó hogy a spontán hátlap törés vagy repedés -t (persze fizikai sérülések nélkül) ezt garanciában javítják, akkor most mégsem
Igazad van ... de azért szerintem az elég gáz hogy egy világmárkának (Sony) ilyen amatőr (Cordon) sz@r hulladék szervizhálózata van
-
w333
félisten
válasz
busman #17518 üzenetére
Félreértettél ... nem a telefonnal van a baj, hanem a szervizel !
Haver -nek is rengeteg gondja van a telefonnal, (ha kicsit visszaolvasol láthatod a hibákat), és a szerviz pedig sz@rik rá ... nem érdekli őket
Tényleg inkább örüljön az aki kifogott egy normális db -t, én már túl sok hibát olvastam + haver telefonja, és őszintén már félek Sony telefont venni
Megjegyzem páromnak egy Xperia Go van, és hibátlan telefon (kopp-kopp) !
Az új Z2 már biztosan jó lesz, de majd kíváncsi leszek a tapasztalatokra, mivel itthon a gyári szerviz egy nagy 0 csak akkor veszek újra Sony -t ha tényleg nem lesznek ilyen apró de annál idegesítő gyermekbetegségei
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #17393 üzenetére
Na kb. így néz ki Link csak neki ettől is több látszik
Ugyan így a kijelző középtől az aljáig ... mondom (sörétes puska)
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #17391 üzenetére
Nálad valószínű hogy a kihangosítástól volt ez a bug.
Haver -nek pedig ütögetés után jött vissza a hang, (kb. 1 hónapig használta így) és szerintem is hardveres hiba volt, kíváncsi vagyok hogy azóta jelentkezett már nála ez a hiba vagy nem, mert 99% hogy alul a mikrofont cserélték, mondjuk az is lehet hogy a felső beszédhangszórót nem cserélték hanem javították (forrasztották) ?
A pixeles hiba nála kb. így néz ki : Link, lehet hogy poros a kijelző ? és a fényerő így megvilágítja és ezért csak a fekete háttérnél max fényerőn látszik
A beégés pedig nem olyan mint egy igazi beégés, hanem ha oldalról nézed max. fényerőn a fekete képet alul látszik halványan a szoft. gombok fekete sávja ( de az is lehet hogy a szoft. gombok fekete sávja más árnyalatú és ezért látszik )
(#17393) korpicschess
Ez nem ugyan az a kijelző (próbáltam hasonlót találni) de mindjárt lefotózom a ZTE Blade régi kis telefonomat mert azon is hasonló a helyzet
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #17389 üzenetére
Pontosan nem tudom hogy melyik verzió volt rajta, de még a 4.3 előtt is jelen volt ez a hangszóró hiba ... ha megütögette a hátlapot csak akkor jött vissza a hang, nála elég szűrűn jelentkezett kb. 10 hívásból legalább 2-3X
Szervizben 99% hogy az alsó mikrofont cserélték mert látszik hogy zsír új ... (no comment) talán a T -nél leadáskor félreértették és a mikrofont írták le mint hiba, a felső beszédhangszóró pedig full poros, pedig azzal volt hiba (nem értem)
Mióta elhoztuk a szervizből még nem tudtam beszélni a haver -el, hogy most ez a hiba tényleg elmúlt neki avagy sem ezt még nem tudom, de majd megkérdezem tőle hogy mi a helyzet és beszámolok
Szerk.
Mondjuk egy teljesen fekete képet full fényerőn (sötétben) megnézhetne valaki hogy nálatok is jelentkezik ez a sok apró kicsi fehér pontocskák ?
És ezen kívül még olyan mintha alul a szoft. gombok fekete sávja be lenne égve
-
w333
félisten
válasz
korpicschess #17373 üzenetére
Grat. az új telefonhoz
Nekem ez már túl nagy, haver telefonját képviselem a fórumon
-
w333
félisten
válasz
#03372544 #17357 üzenetére
Azért a Stock Androidot nem érdemes összehasonlítani a gyártók által módosított Androiddal, kb. ég és a föld a különbség
A stock droid -t finoman fejlesztik és a gyorsaságra optimalizálják !
Módosított droid -t teljesen átszabják, + funkciókat pakolnak bele, stb. stb. !
(#17361) dekrer
Persze nincs vele semmi gond ... sőt szerintem a Sony csinálja a legjobb / legszebb módosított Android verziókat, sebességben is simán hozzák azt ami elvárt !
Míg a stock android egy csupasz rendszer, minden felesleges csicsa és szolgáltatások nélkül (persze ezek simán pótolhatók)
Ezzel csak azt akartam hogy egy Stock Droid kb. 400-500MB méretű, míg egy gyártó által módosított kb. 1GB fölött van, a + szolgáltatások / funkciók miatt
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz
#09819904 #17296 üzenetére
A gyártók által módosított Android jelen esetben a Sony mindig az a legjobb amivel megjelenik (ez a leggyorsabb így tudják eladni) max. az első frissítés amiben javítanak pár dolgot, a többi frissítés ami már jön lesz@rják az optimalizálást a lényeg hogy kiadják a frissítést a hírnevük miatt, az utolsó frissítések meg már csak arról szolnak hogy telepakolják különböző szolgáltatásokkal ezzel együtt ugye be is lassul a telefon, a vásárlót arra ösztönözve hogy vegye meg az új modellt jelen esetben a Z1 vagy Z2 -t, nincs ezen semmi meglepő ez mindenhol így működik, kivéve a Nexus és Play Edition szériát
-
w333
félisten
válasz
busman #17293 üzenetére
Szerintem a 4.4 frissítés semmiről sem fog szólni csak még több szolgáltatás és folyamat a háttérben ezzel együtt a telefon lassulása, és ezzel arra ösztönözve a Z tulajokat hogy váltsanak Z1 vagy Z2 -re, havernak a 4.3 -al sokkal jobban merül és kevesebb a szabad MB/RAM memória is
-
w333
félisten
válasz
Zsírkrétamen #17156 üzenetére
Szerintem másképp van megoldva a hőelvezetés, még 4.2.2 és 4.3 alatt néha éreztem hogy melegszik, de már 4.4.2 -vel szerencsére már egyáltalán nem
Kicsit fúra és nagyon jó érzés hogy most már jó hűvös a hátlap
-
w333
félisten
válasz
Zsírkrétamen #17152 üzenetére
Mindenki nagyon elégedett a 4.4.2 -vel ... kicsit pangás van
(#17153) pit stop
Pedig hardveresen megegyezik a N4 -el, melegedés szoftveres hiba lesz
Szerintem egy főzött CM vagy MiUi -val nem melegedne ennyire -
w333
félisten
válasz
pit stop #17150 üzenetére
Akkor csak simán az árnyékban kell tartani, vagy napernyővel sétálni
Azért annyira nem vészes a helyzet, szerintem a köv. frissítéssel (4.4) már megoldják egy a melegedés problémát, Nexus 4 is még a 4.2.2 és 4.3 alatt picit melegedett, de már most az új 4.4.2 -vel egyáltalán nem melegszik, még Chrome böngészővel is csak picit langyos, Opera Classic -al meg hűvös
-
w333
félisten
válasz
Zsírkrétamen #17147 üzenetére
Hűvösen kell tartani ... nyáron hűtőláda !
-
w333
félisten
válasz
Zsírkrétamen #17145 üzenetére
Télen tényleg hasznos ... és nyáron ?
ha túlmelegedne, lekapcsol a telefon. Vagyis kárt nem tesz
Dehogynem ... a hátlap ragasztás elenged és megemelkedik a hátlap
-
-
w333
félisten
(#13280) laszlolczka / (#13281) pszichiáter
Nagyon szépen köszi srácok ... már rég röhögtem ilyen sokat
-
w333
félisten
T -Mobile telefonokra jön OTA frissítés 10.3.1.E.0.191
-
-
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #11867 üzenetére
Igen az új Opera / Next is ugyan olyan mint a Chrome vagyis Webkit !
Használd a Mobile Clasic -t, leggyorsabb, legstabilabb, és nem eszi az akkut ! -
w333
félisten
válasz
Andor246 #11781 üzenetére
Tudom hogy miről beszélsz, páromnak az Xperia Go telefonján nincs rajta fólia már több mint 1 éve és komolyan mondom hogy 1 db. hajszálkarc sincs rajta
Nem értem ezt a fólia hülyeséget sem, ha karcos lenne a fólia én biztos hogy le venném róla mert az úgy nagyon idegesítő, és azért a tapintása sem az igazi, sima üvegen sokkal jobb a tapintás / jobbra balra húzás szóval kényelmesebb, vagy vennék rá valami minőségi fóliátde a karcos fóliával én biztos hogy nem tudnék együtt élni
-
w333
félisten
válasz
frici90 #11775 üzenetére
Ez már egy kicsit több mint nevetséges, most sírjunk vagy nevessünk ?
Soha többé Sony / Samsung, pedig párom Xperia Go telefonja nagyon jó !Nem elég hogy a szerviz egy zsák szar, a Sony meg sz@rik az emberekre ...
Ez a fólia ügy kezd nekem egy kicsit gyanús lenni, az egy dolog hogy a fólián van a Sony logó, de az hogy leveszed a fóliát és megvonják a garanciát, ez már egy kicsit felháborító, különben egyre jobban olyan érzésem van hogy semmiféle Gorilla Glass vagy Dragontrail védelem nincs a telefonon, csak valami sima üveg ... vagy ti ezt mivel magyarázzátok
-
w333
félisten
válasz
antalzoli80 #11767 üzenetére
Nincs mit !
Egy tipp : AirDroid csak Wifi kell hozzá és van Adatátvitel ! -
w333
félisten
válasz
antalzoli80 #11765 üzenetére
Adatátvitelre nem használható
és itt a válasz : Link !
-
w333
félisten
válasz
Hegyirabló #11747 üzenetére
Kontár, amatőr, hozzá nemértő banda ez a Cordon !
Ennyi erővel mosógép szervizbe is vihetted volna
Kell a szólni a Sony Magyarországnak hogy ez már egy kicsit nevetséges ! -
w333
félisten
válasz
SkyS1gn #11737 üzenetére
Az új Opera = Chome !
Használd a Mobile Clasic -t szerintem ez a legjobb ! -
w333
félisten
válasz
(ADAMKA) #11433 üzenetére
Teljesen mértékben egyet értek veled és jogos a felháborodás !
Csak én már ezeket nem merem itt leírni, mert azt mondják hogy fikázom a telefont és troll -kodni jöttem ide, pedig nem egyszer segítettem itt embereknek, de mindegy !Szerintem is ez elfogathatatlan egy csúcsmobilnál, ennyi apró de idegesítő hiba !
-
w333
félisten
(#11026) Nodika88 / (#11027) boogie84
Hogy ti milyen lusták vagytok
de tessék itt van :Link !
-
w333
félisten
válasz
xXAssassinXx #10863 üzenetére
Jaj értem ez már más !
Miért nem ablaktisztítóval permetezel rá egy kicsit és letörlöd ?
A Keret körüli porszemekre meg fogkefét ajánlok, de csak óvatosan ! -
w333
félisten
válasz
xXAssassinXx #10857 üzenetére
Eleve az hogy viszed magaddal a telefon fürdeni nem normális dolog
Ne mond azt nekem hogy x ideig nem bírod ki telefon nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AliExpress tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Milyen széket vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Tomato firmware
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest