- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SzőkeKapitán #6945 üzenetére
próbáld meg azzal.
-
amennyiben arra gondolsz, úgy a hívás indításakor, annak befejezésekor, illetve beszélgetés közben minden percben van figyelmetető hang, ezeknél adott a be- és kikapcsolás lehetősége a kapcsolódó beállításokban.
BanditAkos; iphone továbbra is csak egy típus jön ki adott időintervallumban, és bizony siralmas, hogy egy iphone 4s most is annyi a szolgáltatómnál, amennyiért 18 hónapja vettem, közben persze volt drágább is, de a használt ára már más kérdés, hiszen azt is közel a felében lehet eladni például egy év után.
-
válasz
erikke17 #6927 üzenetére
szia,
fényképezhetsz, fizikai gomb segítségével pláne, a netezés más kérdés lesz, azt elég nehéz a vízben...
BanditAkos; azok már nem sírnak, mivel rövid ideig volt olcsó az s3 az utolsó napokban, mert már nem is lehet kapni a t-mobile kínálatában, kifutott telefon lett, de az xperia z ettől még távol áll, és bizony gyorsan esett az ára, viszont ez (is) az újabb típusok eljövetelének köszönhető, mondhatni természetes folyamat.
-
válasz
boogie84 #6923 üzenetére
ááá, a háttérben futva is problémás, van olyan, hogy egy éjszakai alvás alatt a felét megette a teljesen feltöltött akkumulátornak, kijelzős használat sem kellett hozzá, csak a média folyamat ment irtó nagy százalékos értékkel, és ez nem csak egyszer, hanem sokszor előfordult, ezért is hozták hozzám a z-t is, mert azt hitték, hogy a frissítés az okat, de nem mert egyrészt tisztán lett telepítve az új firmware, másrészt csak a viber okozta.
más telefonok esetén is jellemző sajnos, amik hozzá kerülnek szoftverezésre, azoknál az esetek jelentős hányadában nem is igazán szükséges külön hibakeresés, vagy a nem tiszta alapra történő frissítés, vagy pedig viber, facebook és társai alkalmazások okozzák a gyors merülést.
az a baj, hogy a csevegős alkamazásoknál pont az a lényeg, hogy ne lehessen kilőni azokat, fussanak a háttérben, hiszen ellenkező esetben elvesztik a lényegüket, de ennek ára van... -
válasz
boogie84 #6921 üzenetére
az alkalmazásban kell(ene)/lehet(ne) beállítani, ami problémásan - vagy direkt - úgy van megírva - hiszen mondhatni push lényegű - , azzal más módon nem lehet mit kezdeni, illetve igen, én például nem használok ilyen alkalmazásokat, elég a gmail és annak csevegője, alapban integráltak, és nem is problémásak, ha jól beállítja az ember.
az esetek jelentősebb hányadában ilyen alkalmazások állnak annak a hátterében, ha magas android, média...stb folyamat akkor is húzósan ébren tartja a rendszert, amikor nincs kijelzős használat, tehát nincs csesztetve a rendszer. -
igen, a beállítások egyik alszekciójában, lehet, hogy gyorsan megtalálod, ha mindenbe belenyitsz.
simán csak lehúzod, semmi gond nem lesz, illetve ha alkalmazásban is csatlakoztatva van, akkor ott kilövöd előtte.5381; ejj, de jó, hogy néhány hete adtam el, és nem pedig most szeretném...
w333; jöttek és jönnek az új xperia típusok!
-
a folyamatoknál (mind) megkeresni az öko mód vezérlőt, leállítani a folyamatot, törölni az adatait, majd telefon újraindít.
a beépített is sokat segít, ha tudja valaki, hogy melyik folyamat alá mik tartoznak, de feltehető battery stat...stb, azok részletsen kielemzik.
látatlanban mondom; viber, facebook alkalzás és társaik alapban hibalehetőség! -
butaság, akkor mindenkinél jelentkezne a hiba, de ez közel sem igaz!
ott van probléma, ahol egy már belakott - esetleg erősen módosított, hogy root és társai csak felületesen legyenek említve - rendszerre küldik rá a frissítést, a gyári állapot visszaállítása nélkül!
amennyiben a firmware lenne a hibás, úgy én sem tudnám hibátlan állapotban kiadni a kezem alól a szoftverezésre hozott telefonokat - z is volt már néhány, és holnap is jön -, meg aztán itt is sok embernél nem jelentkeznek a hibák, csak néhány kevésbé hozzáértőnél, illetve olyanoknál, akik ragaszkodnak a belakott rendszerhez...stb.
azt kellene megérteni, hogy minden módosítást - pláne ami nem hivatalos - nem tud probléma nélkül átvenni egy új rendszer, ha esélyt sem kap arra, hogy megfelelően tiszta és stabil alapokra építkezzen! -
válasz
miklos0308 #6819 üzenetére
-
olyan javítást nem fognak/tudnak kiadni, ami nem feltétlenül a rendszer hibája, és csak néhány embernél jelentkezik, bizonyos okok miatt...
vannak hibák, amit lehet/kell javítani, de ez nem az lesz...
csináld úgy, ahogy az előző hozzászólásomban leírtam, úgy nincs probléma! -
válasz
miklos0308 #6813 üzenetére
csak hibalehetőség a sim kártya, régebben írták is sok frissítési módnál, hogy javasolt kivenni, mostanság kevésbé problémás, de probléma esetén minden hibalehetőség kizárandó.
teljesen kizárva minden hibalehetőséget; gyári beállítások visszaállítása, sus telepítés nem frissítéssel, hanem a teljes gyári alapról történő felhúzással - mentést nem visszaállítani -, a telepítés után ismét menjen a gyári beállítások visszaállítása, és próba úgy. -
a nulláról történő telepítés idejére kivetted a memóriakártyát és a sim kártyát?
android alatt is megoldott, de ott ugye nincs a memóriakártyás hibalehetőség.miklos0308; ami csak néhány embernél nem működik megfelelően - az ok is adott lehet -, arra nincs miért kiadni javítást...
elnézést, nyer vagyok, de két xperia z is járt nálam mostanság, hogy a frissítés óta akadozik, fagy...stb, szidták a rendszert, de végül mind a ketten úgy vitték a telefonjukat, hogy hibátlanul megy, szóval nem a rendszerrel van a probléma! -
a gyártó gondol a kevésbé hozzáértő felhasználókra is, ezért az egyszerű megoldásokra is törekszik, és ahol kevés módosítás van a rendszeren, ott jellemzően a (f)ota/pcc frissítés is kevésbé problémás, de attól még hivatalosan, a gyártó által is adott a teljes nulláról történő újrahúzás, mint előttem is írták, a sus hivatalos, mindenki számára elérhető sony alkalmazás, amely által a telefon identitásának megfelelő, friss firmware verzió húztható fel frissítéssel, vagy teljesen tiszta alapra.
-
a flashtool által bármilyen - korábbi - verziót visszatehetsz, amihez van megfelelő firmware.
nem a 4.2 rossz, hanem javasolt a nulláról történő telepítés, nem pedig csak a ráfrissítés.
sus által tedd fel a 4.2 firmware verziót úgy, hogy a teljes gyári alapról történő felhúzást jelölöd be, nem pedig a frissítést, vélhetően jobb lesz úgy a rendszer! -
válasz
SkyS1gn #6748 üzenetére
a mobilinternet nem lesz korlátlan soha, de legalábbis az olcsóbb csomagokban még nagyon sokáig bitosan nem, sokan így sem arra használják, amire hivatott lenne...
a másik két szolgáltatónál is olyat nézz, ami nem külön sim kártyás, és olcsóbb előfizetésre is mehet, máris szűkül a kör...
mozaik xxl + net&roll 1gb lte bővítéssel lesz 4 gigabyte adatforgalmad, de még az xperia z is nehezen eszik meg ennyi adatot, ha csak a mobilon használod.Nodika88; az ügyfélszolgálatosokat hagyjuk inkább - tisztelet a kivételnek -, ha már azt sem tudják elolvasni, ami a honalpon is szerepel; link mozaik xs nem 4g/lte képes, a többinél írják is, hogy alkalmasak rá.
próbáltam is xperia z alatt, mert április 01-én volt variálás, akkortól elérhető az lte bővítés mozaik xs alá, előtte még úgy sem volt adott, bővítéssel is csak a nagyobb csomagokban. -
válasz
SkyS1gn #6745 üzenetére
igen, én is ezért váltottam díjcsomagot, ráadásul az 1 gigabyte (go!net xl) is utólag lett bevezetve a sok panasz miatt, mert alapban csak 500 megabyte volt a legnagyobb, ami hang alapú csomag mellé rendelhető volt!
a netes sim kártyák nem hang alapúak, azok csak mobilinternetre vannak, kicsit csalós, hogy a nagyobbakat táblagépes meg notebookos internetezéshez ajánlják, mivel hang alapú előfizetésre nem is lehet aktiválni azokat!
terelik az embereket a kombó csomagokhoz, és ha nagyobb mobilinternetes adatforgalom kell, akkor fizess többet a komplett csomagért még akkor is, ha amúgy nem telefonálsz nagyon sokat...
amennyiben nem külön sim kártyán szeretnél mobilinternetet, hanem a hang alapú előfizetésesre aktiválva, és több kell, mint 1 gigabyte adatforgalom, úgy csomagot kell váltani, a legolcsóbb kombó a mozaik xs + net&roll 1 gb lte bővítés (3200 + 1000 = 4200 ft), erre módosítottam az xperia z megvásárláakor, így van 1.2 gigabyte lte mobilinternetem.
a mozaik xs alapban csak 200 megabyte mobilinternetes, de az még nem lte képes, viszont a mozaik s és attól felfelé már alapban tud lte hálót, illetve 500 megabyte és attól felfelé van bennük adatforgalom, és azokra is mehet a net&roll 1 gb lte bővítés.
a next díjcsomagokban van még 2 - 3 gigabyte adatkeret, de a havidíj...
én alig telefonálok havonta, sokszor még a 3200 ft-os havidíjat sem beszélem le, akkor minek fizessek elő nagyobb csomagra, csak azért, hogy több mobilinternetet nyomhassak?Zsmester89; nincs ez még kialakulva a gyakorlatban, zongorázd le telefonon a sony ügyfélszolgálattal, hátha mondanak valami okosat;
hétfő - péntek 08:30 - 17:00 / +36 1 880 47 47
szerződéses szerviz; link -
válasz
Zsmester89 #6743 üzenetére
félek, egyik sem lesz jó megoldás, csak a sony központi/szerződéses szervize!
-
válasz
SkyS1gn #6741 üzenetére
a net&roll s csak külön (új) sim kártyán adott, tehát előfizethetsz rá, amennyiben beteszed a telefonba, úgy lesz is lte adatforgalom, de cserélgetned kell a sim kártyát, mert a jelenlegire/meglévőre nem kérhető, a mobilinternetes meg nem hang alapú.
amennyiben az a 4 gigabyte forgalmas volt, amire én gondolok - régebben 3 gigabyte volt, aztán emelték -, úgy aki lemondta, már nem kötheti újra, mivel kivezették adott csomagot, már csak 1 gigabyte a legnagyobb, ami eco mellé kérhető, azonos előfizetésre; link (első szekció; mobiltelefonos internetezéshez ajánljuk) -
válasz
SkyS1gn #6736 üzenetére
előbbi is elég, azzal már lte felirat fog figyelni a telefonon, ha lefedett területen vagy, engedélyezve van adott háló, és a hozzáférési pont is okés (a régi web'n'walk nem jó, internet.telekom kell), de az említett csomag nem mehet meglévő (hang alapú) előfizetésre, hanem csak külön új sim kártyára. vagy az nem gond? milyen díjcsomagod van?
-
szia,
érdemes lenne kipróbálni másik sim kártyával, illetve adott sim kártyát másik telefonban, így kiderülhet, ha a sim kártya a hibás.
csak egy konkrét helyen adott a hiba, vagy bárhol máshol is?
milyen hálózaton (3g...stb) használod? mindegyiken jelentkezik a hiba?
szerviz legyen az utolsó, előtte zárd ki a sim kártya hibáját, a szolgáltatós lefedettség/cella problémáját, illetve a telefon szoftveres hibalehetőségét, egy gyári alapra történő visszaállítással, illetve a firmware flashtool/sus által történő újrahúzásával, utóbbinál ne ráfrissítéssel, hanem teljes újratelepítéssel, a flashtool esetén alapban kipipálva minden wipe, így mindent tarol. -
válasz
BanditAkos #6675 üzenetére
azt eddig is írtad, de akkor gondolom a garis javításra leadott határidőre gondolsz?!?!
15 nap van a vonatkozó jogszabályban, de arra csak törekedni kell, tehát indokolt esetben jóval több is lehet, arról nem is beszélve, hogy nem a t-mobile szervizel, hanem ha olyan jellegű a hiba, akkor küldik a gyártó központi/szerződéses szervizébe.
amennyiben a 15 nap letelt, úgy érdemes csesztetni őket, sürgetni a dolgot, és nem feltétlenül várni az sms tájékoztatásra, mert volt már példa, hogy bár régen átvehető volt már a megjavított készülék, de a rendszer nem küldött erről tájékoztató üzenetet. -
válasz
BanditAkos #6672 üzenetére
milyen határidő járt le?
-
válasz
SzőkeKapitán #6508 üzenetére
nem jár érte, illetve prémium szerviz (díjmentes futár és/vagy helyszíni javítás) sincs, ami indokolná, de legalább küldözgetnek hírlevelet...
-
válasz
Zsmester89 #6480 üzenetére
az csak egy felragasztott kis matrica, csupán annyi a feladata, hogy jelezze az nfc helyzetét, akár le is veheted, nem okoz problémát a hiánya.
-
válasz
Zsmester89 #6470 üzenetére
szervizes kódokkal lehet ilyeneket ellenőrizni.
amik alapnak számítanak;
*#*#7378423#*#*
*#0228#
*#*#4636#*#* -
válasz
SkyS1gn #6442 üzenetére
nekem csak tömegközlekedéskor kell mobilinternet - és nem olyan sokat utazok -, otthon...stb van wifi, így pedig még szokott is maradni az 1.2 gb-ból, néha csak 600 - 800 megabyte kell.
ja, és a z megvételekor kellett csomagot ugranom a chrome miatt, a korábbi telefonokhoz elég volt 500 megabyte is, ahogy nézem, most az s4 integált böngészője sem zabál annyit, van itt is chrome, de azt nem használom, mert az akkumulátort is eszi, jobb az integrált.
nagyobb forgalom esetén már érdemes külön társkártyát venni csak mobilinternetre, úgy sokkal kifizetődőbb, például 30 gb 8500 ft. -
válasz
SkyS1gn #6439 üzenetére
nem feltétlenül plusz, díjcsomag függvénye, valahol alapban adott;
- mozaik s, m, l, xl, xxl
- ikon lte 200, 400, 600
- next l, xl
illetve mozaik xs mellé is kérhető a sima net&roll 1gb helyett, azonos áron (1000 ft) net&roll 1gb lte bővítés is, nekem is ilyen van, 3200 ft a mozaik xs díjcsomag, de abban csak 200 megabyte adatforgalom van, erre akvitváltam +1000 ft ellenében a net&roll 1gb lte bővítést, így 4200 ft-ért van 1.2 gigabyte lte adatforgalom, az már elég a mobilra - bár még lehetne olcsón bővíteni, ha szükség lenne rá -, a 3200 ft pedig lebeszélhető/sms-ezhető, illetve díjmentesen van még egy választható extra kedvezmény is, szóval egyáltalán nem vészes a dolog. -
válasz
miklos0308 #6436 üzenetére
szia,
olyan díjcsomag/bővítés kell, ahol adott az lte elérés.
-
válasz
Levi113399 #6393 üzenetére
szia,
akik itt ezt a telefont használják, azok minden bizonnyal azért teszik, mert nincs problémájuk a kijelzővel (sem), a színek is rendben vannak, és napsütésben is használható.
ettől erősebb hardver nem igazán kell mostanság, aki pedig mindig vár valami újra, az sosem vesz telefont...
nem mernék fogadni rá, hogy néhány hónapon belül jelentősen olcsóbb lesz.Cris99; feltétlenül szóljatok, ha netán valaki ráerőlteti, és elkészül az első téglásított c6603!
látom, közben írják is. -
válasz
BanditAkos #6382 üzenetére
101%
-
semmi probléma, akinek szüksége volt rá, annak megadtam a szükséges infókat!
Cris99; muszáj?
néha erő felett is segítek, privátban is, holott annak csak az látja hasznát, akinek épp problémája van, jellemzően még olyankor is hosszasan segítek, akár sok - sok üzi oda és vissza, ha egy újonc csak emiatt regisztrál, pedig abból csak neki van haszna, de az is valami, mindent pedig nem lehet csak úgy, következmények nélkül leírni nyilvánosan!
igaz, adott eset nem annyira komoly, de akkor is, nem tudni, hogy kik olvassák a fórumot, nem akarok magamnak esetleges problémákat... -
nem, nem mondhatnám el, nyilvánosan nem írok le "barkács" módszerket, bár semmilyen kihatással nincs a telefonra, nem ugrik a garancia vagy ilyesmi, és a neten is találni részinformációkat róla, nem is kell annyira messze menni, csak a pontos részletek ismerete/hiánya miatt lehet kérdéses az eredmény, de nem feltétlenül kell hozzá műszaki diploma.
w333; nincs köze a vízhez.
-
-
válasz
boogie84 #6175 üzenetére
kérdezd meg a komolytalan tesztelőktől...
levehető mind a két fólia, aki akarja, az megnyúzza a telefonját, úgy is lehet használni, semmi akadálya.
én nagyon ellene vagyok a fóliáknak, utólag sosem tennék egy telefonra, de ezen annyira minőségi és láthatatlan, hogy nem vettem le.
mindegy, közben már s4 van, az meg jó, lásd a kapcsolódó videó! -
-
válasz
SzőkeKapitán #6137 üzenetére
igen, ráadásul csak az eredeti tulajdonos rendezheti a tartozást, aki szerződésben áll a szolgáltatóval.
HGabor89; nem annyira egyszerű az, imei...stb módosítás kell, ráadásul nem csak a vonatkozó szolgáltató hálózatából tiltják ki.
16 év mobilozás, 24 aktuálisan csúcskategóriás mobiltelefon, és csak egy volt közöttük, amit szervizbe kellett vinnem anno, a nokia 7110 előlapi flip rugója kiakadt, és csak kézzel lehetett lehúzni, az egyik t-s (illetve akkor még jogelőd) szervizes ott helyben gyorsan visszaakasztotta, néhány percet voltam csak vele szervizben. -
válasz
SzőkeKapitán #6135 üzenetére
rosszabb, letilják a telefont.
-
válasz
Something_ #6132 üzenetére
csak néhány napot késtél, 07-én vitték el az enyémet, bár az t-mobile függő volt.
bő 3 hónaposan, 105 e ft-ért.Cris99; ezek számomra már adottak, ettől több is, nem mondom, hogy rossz dolgok, de nem akasztanám fel magam, ha hiányoznának, az persze bosszantó, hogy márciusra ígérték, és még sehol a 4.2.2, bár közben azért jött több frissítés is, minden hiba javítva, illetve érkezett néhány hasznos új funkció is azért.
-
nem az s4 tulajok húzzák le a z, ott a témában nincs feszegetve a dolog, nézz be inkább az okostelefon ajánlós témába, de inkább nem is részletezem, mert sokszor olyanok véleményezik, akik csak teszteket olvastak róla...
nekem nem volt bajom a kijelzővel, amiatt biztos nem cseréltem volna le! -
válasz
Zsmester89 #6122 üzenetére
a kijelzős teszteket a helyükön kell kezelni a z esetén, mivel néhány távoli ország jobb kijelzővel kapta, mint mi.
-
válasz
Something_ #6118 üzenetére
szia,
nem olyan sokat kell visszaolvasni, és hasznos infókkal gazdagodhatsz.
kijelzős akkumulátoros üzemidőben gyengébb lesz kicsit, kamerában nem lesz kimondott visszalépés a *.253 firmware esetén, a kijelzőt viszont neked kell megnézni, de mint korábban írtam és linkeltem is, az is csak a fent írt firmware alatt tedd, a kalibráció miatt.
az indikátorokat feltétlenül ellenőrizd a csatiknál! -
válasz
Levi113399 #6113 üzenetére
maga a firmware egészében kerek, android változások is vannak, ha új fő-, vagy alverzió jelenik meg, illetve ezek hiányában a gyártó javítja a hibákat, optimalizál a hardverek illesztőjén, a szoftvereken, valamint új funkciókat tesz bele.
mindegy, hogy ezek milyen arányban vannak jelen az új firmware verzióban, új verzió jelenik meg és azonos módozatokban lehet frissíteni/felhúzni.ben; írtam is, hogy s4 lett a z utódja. nem szokásom 3 hónap után cserélgetni a telefonokat, a 16 év mobilozás alatt ez volt a második ilyen alkalom, de most tényleg nem tudtam kihagyni.
-
válasz
Levi113399 #6111 üzenetére
újabb firmware verzió, amiben javítva néhány régebbi hiba, illetve kapott néhány új funkciót is a rendszer.
korábban többször leírtuk/beidéztük a részletes változási listát, visszább olvasva/rákeresve megtalálod, ha annyira részletesen érdekel, mobilról most inkább nem írom le, ha nem baj. -
válasz
Levi113399 #6109 üzenetére
elég jók,*.253 alatt nem nagyon lehet rá panasz.
-
válasz
Levi113399 #6106 üzenetére
szia,
- passz
- passz
- hamarosan
- nem
- nem
- halkabb lesz, ha víz éri (szigetelés/védelem)
- nem mostanság
- amennyiben kell az ip57, tetszik külsőre, meg úgy általában is -
szia,
ha valaki, akkor én például gyakorlatban is látom a különbséget a z és az s4 között, mivel előbbiről ugrottam át utóbbira.
gyengébb az akkumulátoros üzemideje a z-nek, kijelzős használatban pláne mutatkozik a különbség, jelentősen jobb az s4, és ne csak minimális különbségre gondolj!
amennyiben nem kijelzős használatról van szó, úgy a z is elég jól bírja, szinkronizálgatással és hasonló olyan funkciókkal, amihez nem kell kijelző, nem eszi le az akkumulátort órák alatt, attól nem kell tartani.
az ip57 nekem is hiányzik, nem rossz dolog, ha nem kell izgulni esőben, párás fördőszobában...stb telefonálni/használni.
egy darab z volt itt a fórumon, aminek elrepedt a kijelzője valahogy zsebben, amúgy nem jellemző, hogy könnyen sérülne, ellenkező esetben lenne róla szó bőven.
az anyaghasználat elég jó, ráadásul minőségi keményfólia van a z-n elől és hátul is, amiket alig lehet kiszúrni, annyira jól feltették azokat.
a dokkoló hasznos lehet, úgy nem kell állandóan nyitogatni a töltős csatit.
a virtuális gombokat és gyorsan megszoktam oda és vissza is, elfektetett kijelzőnél eltűnnek, ha videó...stb fut, ellenkező esetben kell, hogy bezárható legyen valahogy egy alkalmazás, de nem vészes a jelenlétük.
nézd meg élőben a kijelzőt, és lehetőleg olyan telefonon, amelyiken már *.253 firmware van, mert bár sokak szerint fakók a színek, és bár a kijelzőt nem cserélték, de utóbbi firmware alatt már kapott szoftveres kalibrációt, alapban is jobb lett, illetve manuálisan is lehet már állítani; link
utóbbi firmware alatt már a kamera is javítva lett a z-ben, immár minden módban okés.
az s4-nem is vannak előnyei, amiben jobb a z-nél, két csúcstelefonról van szó, más és más kompromisszumokkal, mert tökéletes telefon - sajnos - nem létezik... -
válasz
atyuska #6092 üzenetére
fejből nem vágom, a z pedig már nincs meg, de talán; hívás -> hívásjelzések
naturepalmer; én nem tapasztaltam ilyet, bár ritkán ment egyszerre a hang + rezgés, de külön ilyen funkció is van, hogy híváskor rezzenéssel (is) jelezzen, az elején és a végén is.
más telefonon tudom csak mutatni, de emlékeim szerint a z esetén is van ilyen; -
-
-
válasz
Nodika88 #6056 üzenetére
több kárt csinál, mint hasznot!
minek tisztítgatni a ramot? annyit táraz be, amennyit akar, attól indulnak gyorsan az alkalmazások, a 2 gigabyte amúgy is bőven elég, hogy megfelelően gazdálkodjon vele a rendszer!
talán az első android verziók alatt volt némi értelme, de az újabbverziókban már csak kárt tehet vele az ember! -
válasz
SkyS1gn #5967 üzenetére
nyugi, én már befejeztem, válaszra sem méltatom...
nyugtatásul; pötyködd a telefon névjegyénél az android verziót (4.1.2), amikor bejön a figura, akkor néhány simítás a képernyőn, és húzogasd ki a képernyőről az összes úszkát, és szólj, ha sikerült!
beépített játék!
nem csak a z-n működik! -
válasz
jooker82 #5956 üzenetére
a g üzemideje is pont úgy szégyen, ahogy a nexus 4 esetében is, ha a z full hd kijelzőjét és egyéb tényezőit nézem, és ahhoz viszonyítom, de nem véletlenül nem folytam bele jobban a dologba, és ez nem a telefonok miatt van...
linkeltem hivatalos teszteket, meg a számomra ismert és elfogulatlan tagok véleményét kértem ki, nem pedig néhány szélsőséges véleményre alapozok, viszont részemről már tárgytalan a dolog, lecseréltem a z-t, és az új telefonom minden, a hozzászólásomban felsorolt telefontól jobb kijelzős akkumulátoros üzemidőben is. hiányzik kicsit az ip57, de egyelőre ennyi, másfelől okés.
lg és támogatás egy lapon említve? a sony, pláne a samsung viszonylatában esélytelen!
igaz, azt a hozzászólásaimat viszont nem ragadtad ki, ahol a g-t javasoltam, mert az tűnt jobb vételnek...
az okostelefonos témában is off lett részint a vége, itt sem folytatom veled a vitát, legyen szó z-ről, g-ről, vagy bármilyen más telefonról, azokat a helyükön kezelm, a ring és társai helyett pedig másra fordítom az időt...Kenny88; szia, a 10.1.1.a.1.253 a hivatalos ezen régiós friss firmware, a 10.1.1.a.1.307 még nincs megfelelő régiós verzióban, de attól felhúzható.
a kijelzős használatról folyt a vita, abban csak bő 4 óra környékén tud a z, például mobilinternetes használat mellett. -
válasz
jooker82 #5952 üzenetére
nem, nem csak a hibákat javították, de azokat is nagyon gyorsan, sok gyártó példát vehetne róluk!
veled ellentétben, nem idézem be ide a g témából a hibákat, pedig lenne mit, de ez nem az a topic.
az ics sok telefonon problémás volt, más gyártóknál is, nem véletlenül tették gyorsan félre, és jött a jelly bean! sok telefon nem is kapott ics verziót, hanem gb -> jb lépték történt.
javítottad, persze... -
válasz
jooker82 #5947 üzenetére
a z-re csak úgy ontják a frissítéseket, újabb és újabb többleteket tesznek bele funkciók szempontjából is, illetve a régebbi típusokra is sorra frissít, lassan nem tudsz majd példát mondani, az lg a jelenlegi csúcsra sem nyomja, pláne a régebbi típusokra nem, szóval...
partnero? kérj véleményt a guglitól, lesz negatív is bőven, de itt a fórumon is többen lehúzták... -
válasz
miklos0308 #5943 üzenetére
ez nem feltétlenül ár és/vagy kor kérdése, több dolog is okozhatta.
melyik firmware verzió van a telefonon?
root vagy egyéb buherálás adott? -
válasz
miklos0308 #5941 üzenetére
nem szív(hat)ta le a noti a telefon akkumulátorát?
hangerő fel + főkapcsoló egyszerre benyomva és úgy tartva egy rezgésig? -
csak a leírások alapján gondolom; a dugók alatt van indikátor, ha nyitott csati esetén kap vizet, akkor egyértelmű a bukta, hiszen az a tulaj sara, szintúgy, ha megrongálódott/elhasználódott csati miatt szivárog be a víz, mert lehet rendelni dugókat, de az sem kizárt, hogy a szerviz is intézi.
nem sérült/rongált/elhasználódott csati esetén, nem szabadna beázni a telefonnak!
igaz, és csak bő 3 hónapig használtam a telefont, de úgy vettem észre, hogy a dugók nem használódnak el könnyen!Cris99; a t-mobile esetében okés a dolog; link, a legolcsóbb csomagban is adott; Folyadékkal való érintkezés miatti meghibásodás (pl. eső, vízbe esés)
-
válasz
SkyS1gn #5931 üzenetére
mert jött ki új firmware az s4-re, amivel már nem röcög, és kell a jobb akkumulátoros üzemidő is kijelzős használattal, mivel sokat mobilinternetezek a mobilon.
az ip57 biztos hiányozni fog, ezt a telefont nem viszem majd be a párás fürdőszobába a zuhanyzás idejére, ha fontos hívást várok, az tuti...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest