- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miara666
csendes tag
Sziasztok most regisztráltam az oldalra ..
Ez a cikk nagyon jó sok minden érdekességet megtudtam belőle köszi szépen!!Kérdesem a következő lenne: a telefonon jelenleg egy kicsit gyenge minőségű fólia lett rárakva (GSM boltban) és előlapon van 3 karc ezt a fóliát cserélném egy jobb minőségűre ( http://viewitem.eim.ebay.hu/Sony-Xperia-Z-FULL-BODY-SHIELD-Invisible-Screen-Protector-Front--Back/121068805875/item ) de olvastam olyat hogy a gyári fólia nagyon jó minőségű ez mit jelentene ( ha nem teszek rá fóliát akkor a gyári karcolódik vagy nem? lehet cserélni a gyárit vagy nem?) a helyzet hasonló a hátlapon is már van rajta kis karc (nincs felrakatva + fólia) de szeretnék oda is fóliát kérdés hogy a karcos gyári fólia cserélhető -e mert ha nem felesleges rátennem a karcosra egy ujjat akkor karbon fólia lesz..
Másik kérdésem, rendelnék ebay-ről memória kártyát 64 GB -ost szeretnék de az anyagi tőkém igen szarul áll most... ezért lemondtam a SONY márkájúról és kerestem olcsót érdekelne hogy megbízhatóak -e példáúl ez: http://viewitem.eim.ebay.hu/64gb-MICRO-SD-MEMORY-CARD-WITH-ADAPTER/200968917835/item
Ha van esetleg hasonló cikk vagy oldal a telefonról vagy beállításáról, optimalizásáról szívesen elolvasnám aki tud ilyet küldjön linket légyszíves (Előre is köszönöm )
SONY Xperia Z Black
SONY XPERIA Z C6603 Android 4.2.2 (10.3.1.A.2.67) T-mobile
-
NY_A
őstag
Az akku nálam is összeszedte magát a legutolsó frissítéssel. Hétfőn reggel vettem le töltőről, és most tettem vissza. Jó, én nem nyúzom folyamatosan a telefont, de két napnál tovább eddig sohasem bírta. Ez így már nekem tökéletesen elég.
-
törölt tag
-
Miara666
csendes tag
Nagyon jó az akuidő elégedett vagyok mostmár csak 1 dolgot kéne megoldanom vmi progival segítséget várok
A tokból kivétel nélküli zene váltást a legjobb a hangerő állítás hosszan lenne de a rázós módszer is jó lenne aki tud rá megoldást várom
SONY XPERIA Z C6603 Android 4.2.2 (10.3.1.A.2.67) T-mobile
-
SonyNex7
senior tag
Nem tudom de most már 115e nagyon korrekt ár érte .Sok helyen kártyafüggetlenül -nem gsm boltokban-még mindig 180.000.
Ami nagyon bosszant minden héten van a bingó szerdán és most lemaradtam róla.ott volt az SP 20%-al olcsobban 75-be az idei év legnagyobb vétele lett volna ba... meg.
Tuti hogy elhoztam volna egyet.[ Szerkesztve ]
-
zenwalk
senior tag
Sziasztok
teló frissítés közben kifagyott a SOny PC Companion. Sajnos csak a Sony logo jön be, a frissítést nem tudom folytatni még az Update Servic-cel sem. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék életet lehelni a telóba? -
Miara666
csendes tag
A tokból kivétel nélküli zene váltást meg tudom oldani valami progival ?
A legjobb a hangerő állítás hosszan lenne de a rázós módszer is jó lenne aki tud rá megoldást váromSONY XPERIA Z C6603 Android 4.2.2 (10.3.1.A.2.67) T-mobile
-
frici90
tag
Üdv. Valaki próbált már MKV-t lejátszani a telefonnal? Mx playerrel annyira akad a formula 1 hogy egyenesen nézhetetlen. Ha hardveres kódolásra állítom a hangot akkor meg nincs hang. Valakinek valami ötlete? 1080p-s a film. Ja és a teló nagyon melegszik. :S
Sony Xperia Z2 (The Best Sony) ;)
-
Jokerke
csendes tag
Udv! Az lenne a kerdesem hogy van mar uj frissites a telohoz?? Nekem 4.2.2 10.31.A.0.244 ennel van ujabb? Es az mit tud?
-
Sup
tag
Sziasztok, tudja esetleg valaki, hogy haverom z-jével miért szórakázik a pc-je, akár mit csinál, akármelyik programmal, vagy csak simán mint pendrive-t akarja használni sehogy se tud zenét rakni a telefonra , mindig hibát ír, vagy fel se ismeri, csak csippan párat a telefon , és kész. Köszönöm előre is a segítsíget.
-
miklos0308
tag
Sziasztok! honnan tölthetem le a flashtoolt? mert az összefoglalóban levő link már nem jó :S
-
spawn21
veterán
Hát srácok, ma lecsekkoltam bátyám z-jét (az enyém volt ) , 4.2.2 vel, valami gyönyörű lett a kijelzője.
Hogy lett az, hogy javult a betekintési szöge? Még videóra is felvettem, hátha akkor csak káprázott a szemem.[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
zermi
aktív tag
-
Assasin_
aktív tag
Srácok ma sikerült megnyomkodnom meg fogdosnom öcsém Z1-et. Hát értek meglepetések. Eddig azt hittem hogy az én Z-em az szép gyors nem akad meg hasonlók. Z1 valami eszméletlen a kijelző gyönyörű fényévekre van a Z-töl a sebesség az eszméletlen (aki nem fogta még a két készüléket egyszerre az nem érti majd) eszméletlen a sebesség és különbség a két telefon között. A kamera meg egyesen csúcs minőség .
Ne értsetek félre szeretem a telefonom a Z-ét de ezzel a Z1 most nagyot ütött a Sony -
busman
veterán
válasz Assasin_ #11647 üzenetére
Nem tudom te mit fogdostál,de szerintem nem annyival jobb..
2 én is megnézegethettem,de nem estem hasra tőle.
Ők sem estek hasra[ Szerkesztve ]
I'm not talented, I'm skilled.PS5
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest