Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Redmi Note 9 - azt nyújtja, amit ígér
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Sziasztok,
Az M5 helyett én is inkább effelé kacsintgatok. Nem is értem, hogy mi ez a dual kártyás telók dömpingje...
arról tud valaki valamit, hogy ebben már a frissítet 2.1-es Snapdragon 810-es proci van? Ha jól tudom ennél már alkalmazták a melegedésmentes új változatot. Most Z-m van, ami bizony 50-70 fokra is tud hátlapban melegedni. (Komolyan éget!)Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...
-
Heisenberg69
senior tag
Üdv!
Jövő hónapban szeretnék ilyen telefont venni. Dual-os lesz, mert csak az van már. Kérdésem az, hogy jelent-e bármilyen problémát, ha én csak egy sim kártyával használom? Kihat-e bármire negatívumként? vagy, ugyan az mint a sima csak van benne még egy hely, ami üres marad?
SONY Xperia™ XZ Forest Blue
-
ipobobo
újonc
Igazából mostani értesüléseim szerint árukeresőn 90k. Annyiért szerintem jo ajanlat mert ennyiert max egy akadozós Samsung A5 (2016) vagy egy max szelfizni jó M5 jön ki. És mindkettőnek lagymatagabb a hardvere.
-
ntomtb
tag
Nekem kb 3 hónapja van meg, én még nem tapasztaltam képernyő gondokat.
Nyilván, mikor lecseréltem a Lumia 930-at, egyértelmű volt a választás a z3+ mellett, a kettővel fentebb olvasható indokok miatt is. -
Halkow.
senior tag
Sziasztok! Látom kihalt a topic... Igazából nem is értem, pedig egy jó készülékről beszélünk...
Arra lennék kíváncsi, hogy a képernyő gondok, amik a Z3-nál jelentkeztek itt is előfordulnak e? -
BikeZ
tag
Én nem értem ezt a tesztet, mintha csak a készülék lehúzása lenne, kezdjük ott hogy azonnal szembetűnik a Z3 tól való külömbsége, vékonyabb a szélei kerekitettebbek, nincsenek takaró ajtók.. Nekem mindkét készülék van, a Z3+ nem melegszik jobban, tovább birja az aksija ugyan olyan igénybe vétel melett. A 6.0 után nem érezni lassulást és már nem jön elő a kameránál a melegedésre való figyelmeztetés.
Válaszodat előre is köszönöm!
-
LattilaX
tag
Sziasztok ez jobb mint egy iphone 5s mert egy árban vannak megéri inkább ezt mennyire melegszik?tartós telefon?
-
vulnrea
aktív tag
válasz hitchins #277 üzenetére
A készülék stabil, még nem fagyott le tavaly Szeptember óta! Újraindítva is csak azért volt, mert gyári állapotba raktam a telefont a saját hibámból
Melegszik a telefon, de nem olyan drámai nálam. Állítólag a 6.0 megjelenés után egy kicsit jobb lesz, illetve optimalizáltabb lesz, de majd meglátjuk. Március első hetében indul a frissítés, ha minden igaz, már kaptam egy mailt, hogy hamarosan frissül a telefonom...
De én azt javaslom, hogy várd meg az új X Performance, vagy esetleg "ha lesz" az új Z családot, abban az új SD820-as proci lesz, amit állítólag nem melegszik annyira, mint az elődje de már a Z5/Z5P készülékben is jobb egy kicsit a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
hitchins
őstag
jar meg erre z3+ tulaj?
Mennyire stabil es megbizhato a keszulek.
Melegedes valos problema? Ha igen mennyire durva? -
vulnrea
aktív tag
válasz kbadam83 #271 üzenetére
Nem veszek/vettem észre különösebb problémát a Z2-es készülékem után, én ehhez hasonlítottam. Igaz vásárlás előtt a kezemben fogtam az S6, illetve az M9-es készüléket is, de a Sony-ra esett a választásom.
Én nyaralásra vittem el Augusztusban a telefont, ahol ~40 fok volt az állandó hőség 1 héten keresztül, minden nap lőttem vele képet+videóztam is vele, a végeredmény kb. 1500 kép és 100 videó volt.
Azt nem vitatom, hogy folyton feldobálta a melegedésre vonatkozó figyelmeztetést, de nekem nem kapcsolt ki ez miatt a kamera, ezt nem csak úgy írom, ez az igazság.
Egyedül ami nem tetszik, hogy a Z2-es készülékem még a családban van és megkapta a 6.0-ás rendszert ami láthatóan jót tett neki, ugyan a Z3+/Z4 család a Z5 megjelenése miatt nem kapja meg még egy ideig, de ez hamarosan változik. Ha lehet hinni a Sony-nak, akkor az akkumulátor időben is sokat fog javulni, mert ez az egy dolog ami nem tetszik jelenleg. A Z2-es ebben verhetetlen, mind audió, mind kamera terén is (szerintem).
€uro: Nincs rajta mágneses csatlakozó.
guggoloteve: Késve bár, de válaszolok, ha esetleg még nem történt meg a telefon csere: Melegszik a telefon, de ez változó sok fórumon lehet olvasni, hogy valakinek kevésbé, valakinek jobban. Én szerencsésnek mondom magamat és állítom, nem melegszik annyira, mint ahogy sokan írták és mondták. A programokból nem lép ki azért, mert felmelegszik, egyedül a kamera alkalmazás az, ami esetleg kikapcsolhat hosszabb távon.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Ugye jól látom, hogy ezen a telefonon már nincs mágneses töltő? Tegnap nézegettem a Z5/Z5C telefonokat - azokon sem találtam.
Ezek szerint ezek a mobilok már csak egyszerű microUSB-n keresztül tölthetőek? Nyilván nem okoz nekik gondot a víz. De azért egy nyitott résbe csak jobban be tud ülni a külső szennyeződés.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
guggoloteve
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Telefonvásárlás előtt vagyok, és a Z3, Z3+ között vacilálok. Min 2 évre tervezem, ezért a plusz tűnik jobb választásnak. De a melegedésétől félek. Normál használat közben ez mennyire jelentős? Mennyire kapcsolja ki a programokat?
Elsősorban plusz tulajok tapasztalatai érdekelnének.
Előre is köszönöm! -
-
kbadam83
senior tag
Nekem volt Z3+! Egy borzalom amit a Sony ezzel elkövetett. Strandon 5 kép után kikapcsolt a fényképező a melegedésre hivatkozva, este ágyban sima böngészéstől forrósodott de nagyon. Aki azt írja minden rendbe vele az egyszerűen vakk és nem veszi észre milyen egy trágyát vett.
-
vulnrea
aktív tag
Most egy kicsit örülök, hogy a Z3+-ra esett a választásom a sima Z5 alig változott valamiben, csak az új kamerát és talán a letisztultabb formatervet tudnám felhozni. Az ujjlenyomat-olvasó számomra felesleges.
A Z5 Premium tetszik, főleg a tükröződő üveg hátlapja miatt, illetve a nagyobb kijelző is tetszene, ha egy kicsit kompaktabb házba tudták volna csomagolni.
-
zümzümm
senior tag
Sziasztok,
Nos mivel már piacon van a Z3+/Z4... Illetve év végig beérkezik a Z5 is... Mit gondoltok, a Z3 Compact ára mikor és mennyivel fog csökkenni, a két utód megjelenésének hatására?
(nekem a Z3 compact bőven elég)
Z -
badacsony
őstag
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
cs_roland
újonc
Én egyszerűen nem látom értelmét ennek a telefonnak. Alig fejlődött az elődhöz képest, ráadásul az ára is az egekben van. Ja, és év vége fele valószínűleg itt a Z5, ami majd "nagy durranás" lesz. Ennek szerintem nem lesz piaca.
-
zola-
őstag
Sziasztok. A kezeim közé került piszok jó áron egy ilyen z3+ telefon. Meg kell, hogy cáfoljam a többször itt elhangzott dolgokat. Jött a telefonra frissítés és a kamerája is teljesen rendben van és a melegedéssel sincsennek komolyabb gondok.Nem mondom, hogy nem melegszik át de a külső hőmérséklet sem valami gyenge......Egyedül a minike vaku(led) nem tetszik....az gáz.
OFF Egyébként ha valakit érdekelne a telefon priviben megkereshet..... ON -
kbadam83
senior tag
Nálam a kicsike ;-)
-
Stunts666
őstag
-
Vikooo
addikt
válasz rozsasandor9 #255 üzenetére
Ez csak "ráncfelvarrott" verzió a Z3 -hoz képest, de rengeteg az újdonság a motorháztető alatt is!
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz rozsasandor9 #255 üzenetére
Nézz egy kicsit utána, elég sokat változott a formavilág, még a Z2-höz képest is.
[ Szerkesztve ]
-
rozsasandor9
tag
Ha már nem igazán léptek előre a készülék belső tulajdonságait nézve, a formavilágot megreformálhatták volna. z3+ =z
"Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
-
Halkow.
senior tag
válasz holozis_HUN #199 üzenetére
Inkább hibás a konstrukció, nem veszik egyszerűen figyelembe a fizikai hatásokat, nem is csoda hogy most ott tartanak ahol.
Ha pl: csavarokkal rögzítenék az elő és hátlapot alatta gumi tömítéssel akkor kevesebb ilyen gond lenne. A ragasztás addig jó amíg szét nem kell kapni a telefont, aztán amikor egy tapasztalatlan kontár telemaxos kezébe kerül és nagy nehezen vissza kapod, akkor a kerülget.
-
Vikooo
addikt
Hogy mélyebbre is nézzünk, mi változott:
-
Vikooo
addikt
Pedig az Apple -nek is ugyan az részben a kijelző beszállítója, mint a Sonynak, mégpedig a JDI amiben a Sony is benne van mint gyártó (a többi beszállítója az LG és a Sharp).
Ez persze nem jelenti azt, hogy ugyan olyan kell, hogy legyen a minősége, lásd a Sony az egyik legnagyobb képérzékelő beszállítója a legtöbb OEM -nek, és tessék, saját maguk nem képesek összekapalpálni egy normális drivert -vagy csak nem akarnak.
[ Szerkesztve ]
-
m1lan
őstag
válasz LaptopSystem #246 üzenetére
Párszor felfűtöd, és ez sem lesz az
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
őstag
-
no more
veterán
válasz babkukta #240 üzenetére
Mit raktak volna bele, MTK-t? A HTC megtette, mi volt a reakció rá? "Fúj, sz*r MTK, így már nem is flagship, csak az ára az". Más tészta, hogy a Sense elfut egy Pentium egyes gépen is 60 fps-sel, de az senkit sem érdekel, csak a brutál hardver.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Danny750
őstag
válasz LaptopSystem #241 üzenetére
Sajnos sokkal jobb
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz LaptopSystem #241 üzenetére
Igen!
-
őstag
-
babkukta
senior tag
válasz LaptopSystem #238 üzenetére
nem is értem egyébként, h miért adták így ki? Nem tesztelik le, h b+ ez melegszik? Meg kell várni, h felkapja a média, szadizzák, aztán egy 70 megás updatéval meg megoldják. Nekik is, meg a felhasználóknak is jobb lett volna, ha alapból nem lett volna melegedés. Oké, nem lett volna 55 ezres antutu, csak 50, vagy 51, de legalább nem az lett volna a hír, h fő a telefon. HTC-nél úgyszint.
Hát figyelj.. nem tudom már mit higgyek el. Ez az akksi méret nem hiszem, h valós lesz. Túl mesebeli lenne. Az új soc-ra is kíváncsi leszek (melegedés szempontjából leginkább). A 4 giga ram ok, de a kamera szenzort megint el fogják b.szni, mint már jó pár éve. Nem csinál rossz képeket a Z3 se, de minőségben lenne hová fejlődniÜdvözlettel, Tibi
-
bubuka80
tag
válasz LaptopSystem #238 üzenetére
Na azt én is várom, de félek, hogy az már tényleg arany, vagy inkább gyémánt árban jön. A Z3+ után azt gondolom, az idei legdrágább flagship lesz a nevesebb gyártók köréből.
-
babkukta
senior tag
válasz LaptopSystem #236 üzenetére
igen, visszavették az órajeleket. A GSMarénás fiúk tesztelték a régivel, meg ezzel is, és egészen látványosan látszik a teljesítménycsökkenés. A HTC-nél is így oldották meg, más variáció nem nagyon van. Ha lett volna pár mm-el vastagabb, és adtak volna neki + hőelvezetést, valszeg jobban bírni a gyűrődést, de így ... nem beszélve arról, h tudtommal még mindig a kamera mellé rakják a soc-t, ezért is válik le leginkább felül a hátlap, + ezért hajlamos túlmelegedni a kamera is, mert ott egy rezsó mellette. Nem is értem, h a picsbe nem veszik ezt észre
Üdvözlettel, Tibi
-
őstag
Szia a melegedést ezzel sikerült megoldani szerintetek? [link]
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával,számlával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!
-
Bóti
senior tag
Mostanában mintha többet bakiznának a srácok...
Az Emporiasmartnál is a kamera oldalon fel van tüntetve, hogy FullHD video, majd a specben VGA.
Ennél is. Összegzésben az van, hogy nincs OTG, specben van. -
jacis
nagyúr
Ez most nem lesz egy népszerű darab abban biztos vagyok. Már csak a hsz-ok számából is látszik hányan érdeklődnek iránta.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
doooo
veterán
Na azért a konkurencia üzemideje se annyival rosszabb.. pláne nem az S5-é.. ami ugye a Z2-d konkurenciájának számít.. És ezt most nem szurkálódásból mondom. Én egy éve még nagyon szemeztem a Z2-vel, de aztán (főleg a kamera melegedése, meg a számomra ismeretlen/nem túl szimpatikus szoftveres felület miatt) lemondtam róla. És egyelőre úgy néz ki, hogy a következő telefon vásárlásánál sem egy Z lesz a választott..
Ja meg még az akku témához: Az S6 Active üzemideje elég sokkal meghaladta a Z3/Z3c üzemidejét.
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
Tudtommal nincs optikai képstabilizátor a z3+ ban. Csak ígéret volt, hogy megkapja. Egyik nagy negatívum a Sonytól , hogy már alig van gyártó aki kihagyná a flagship készülékből. Másik meg, hogy kijelzőben nem tudnak előrébb lépni. A sokak által lehúzott p8 kijelzője szebb színekkel és betekintési szöggel operál, mint a z3.
Aztán az 50% is kicsit túlzó. Mert az 8 óra kijelző időt jelene minimum. Azt meg max a z3c ből nézem ki. Azért a konkurencia is adott ki jó üzemidő vel szerelt telefont. Mate7 azért elég masszív üzemidőt tud.[ Szerkesztve ]
-
TTommi
aktív tag
válasz #76385920 #224 üzenetére
Szerintem sincs létjogosultsága a Z3+ nak, de ettől még az árát kivéve jó a készülék. Az más lapra tartozik, hogy a kutyának sem fog kelleni. Az biztos, hogy a 810 zel a Sony bement egy zsákutcába, és ennek a fejlesztési költségeit valahol vissza akarják hozni. Tényleg sokat gondolkoztam rajta, hogy miért? Kizárt dolognak tartom, hogy nem tudták a konkurens cégek zászlóshajóinak specifikációit előre. De ha nem is tudták volna, az MWC után láthatták, hogy mit tudnak a Sonyhoz képest és ehhez mérten mennyibe kerülnek. Ennek tudatában kellett volna beárazniuk a Z3+ t úgy 160.000 köré és akkor senki semmit nem szólt volna egy szót sem, hanem vártuk volna csendben a Z5 premiert, ami lehet Európában Z4+ néven jelentkezik majd
A kameráról: Először is nem rossz a Sony Z-k kamerája. Egészen pontosan a Z2 ről tudom mondani, hogy nem rossz. Ugyanakkor nem a maximumot hozza. Ez is olyan furcsaság, amit nem fogunk megérteni, mert a Sony nagyon jó kamerákat csinál. Sőt, van olyan kamerájuk, amire lehetne azt mondani, hogy a világ legjobbja. Ehhez képest nehéz felfogni, hogy egy Huawei, akik sehol nincsenek a Sony-hoz mérten tudás és tapasztalat terén, jobb képeket csinál a P8-cal. Ez egyértelműen a Sony hibája és már nagyon sokan vagyunk, akik várjuk az áttörést ebben a témában. Reméljük a Z5 el is hozza. A Z3+ ban van optikai képstabilizátor, ami korábban nem volt, illetve nem optikai volt, hanem csak szoftveres és van záridő állítási lehetőség. Mivel újabban (már vagy 1,5 éve) a Sony elég jól optimalizálja az SW oldalt (legalábbis a Z szériában), várható, hogy többet is kihoznak majd ebből a vasból. Nekem az a tapasztalatom, hogy nappali fényben nagyon jó képeket lehet készíteni ( ez a fotóstól is függ), az éjszakai illetve gyengébb fényviszonyoknál viszont sajna kell babrálni manuálban a jó képekhez és a magas ISO értéknél nagyon hiányzik a Z2-nél az optikai képstabilizátor. Az idióta 8Mp-s blokkolás feloldásáról meg nem is beszélve. Ez a legnagyobb vicc, hogy egy 20MP-s kamera szenzort 8Mp-re optimalizálnak és ez sajnos látszik is a képeken. Komolyan nem sok kellene a Sony-nak, hogy a non plusz ultrát letegye az asztalra. Már többször jártak nagyon közel hozzá. Kérdés, hogy mi lesz az esszenciája, ami miatt valaki Sony telefont akar venni a jövőben? Ez most még sajnos rejtély számomra is, de ameddig lehet, tartom magam ehhez a márkához. Mindig megnézem más gyártók termékeit is, de valahogy azok nem olyanok és ilyenkor kicsit elnézek afelett, hogy a kamera nem olyan jó, mint mondjuk a G4-nél Különösen amikor a konkurenciák a töltőn lógnak, az enyém meg még 50% fölött van, miközben hasít a rendszer ezerrel. Bocs, amiért hosszúra nyújtottam!SXZ2 és SXZ5c
-
Obyboy
addikt
válasz oszkarfincs #222 üzenetére
Pont ezt írtam én is egy másik fórumban.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
törölt tag
Én úgy érzem, hogy az eddigi hozzászólások nagyrésze nem a telefon minőségét kérdőjelezi meg, hanem maga a készülék létjogosultságát. Elismerem, hogy a Sony képes minőségi csúcs telefonokat gyártani, tény hogy ezek a készülékek remek üzemidőket produkálnak ráadásul valamilyen IP védettséggel is rendelkeznek papíron. (A gyakorlat ettől persze eltérhet.) Biztos van még sok más pozitív tulajdonsága is, de teljesen felesleges volt kiadni a jelenlegi mezőnybe. Inkább a szeptemberi Z5-re gyúrtak volna rá és adnának ki egy minden tekintetben kiváló csúcs-csúcs készüléket amire azt mondják a userek, hogy bakker nekem ez kell mert:
Jobb képeket csinál mint az S6/G4 és olyan opciók, lehetőségek vannak benne ami másnak nincs
Lehet bele SD kártyát tolni
Hosszú az üzemidő
IP védett (nemcsak papíron)
stb...(ide azokat a dolgokat kell felsorolni ami nincs a G4/S6 párosban, vagy van de Sony jobbat tud)
Ja és cserébe nem kerül negyedmillióba...Felesleges erőforrás pocséklás a Z3+.
Attól, hogy jó drágán adunk valamit attól az még nem feltétlenül lesz prémium."Természetesen 2015 ben nagyon fontos szempont, hogy egy csúcskategóriás készülékkel a Kalahári sivatagban is tudjak délben 4K-s videót felvenni legalább 1 órán keresztül, és ebből a szempontból a Sony óriási bukás, tehát senkinek nem ajánlom!!!!!!"
Részben egyetértek, részben nem. Lehetnek olyan hétköznapi helyzetek ahol ciki ha megáll a kütyü mert túlmelegedett. (Nem 4k videózás)
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz oszkarfincs #222 üzenetére
Hát most nah.....
Az az érthetetlen számomra, hogy miért nem fejlesztik sehová. -
oszkarfincs
aktív tag
A 2 éves Xperia L-em fotói ugyanezekkel a hibákkal küzdenek, nyilván sokkal látványosabban, de akkor is röhejes, hogy lassan mindenki jobb képeket csinál a Sony szenzoraival, mint ő maga.
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Ricardo
titán
Nekem tetszik a Z széria. Amikor megjelent az első vízálló telefon tőlük, akkor úgy tűnt, a többi gyártó is elindul ebbe az irányba. sajnos nem így lett.
Jelenleg ez a legfőbb erénye a Sonynak. Ez nyáron még többször jut eszembe
A forma tetszik, az anyaghasználat is jó, és mint ahogy írtam is nálam nagy piros pontot érdemel a vízállóság is. Itt azonban vége is van az előnyöknek.
Nincs igazi előrelépés a korábbi készülékhez képest, az árát mégis úgy határozzák meg mintha egy újdonságokkal telerakott csúcskészülék lenne.
Ráadásul, még a konkurencia fölé is árazzák, ami végképp érthetetlen.burnkow:
"A vezetőség túl konzervatív és nem hajlandó nyitni fejleszteni az új dolgok felé, irDA vagy ujjlenyomat olvasó "
irDA mint újdonság ?
[ Szerkesztve ]
-
HoaryFox
őstag
Sajnálom a Sony-t egy kicsit, amióta elváltak az Ericcson-tól, azóta igencsak hullámzó a teljesítményük
A formaterv mindig is tetszett, kövezettek meg nyugodtan, de egyszerű, funkcionális, és nem spórolják le a hardveres kamera gombot, mint sokan mások.Az ár... inkább no comment, feleannyiért csak-csak.
A Honor 6-osom tud kb ennyit 100k-ért... Azért ez sokat elmond.
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
TTommi
aktív tag
válasz mugencivic #209 üzenetére
Az a vicc, hogy a Z3-mat elvileg a Z2 ráncfelvarrott verziójának tartják, pedig pont a hangszórók hangzása, és a kijelző a Z2 ben valamiért jobb. Nekem semmi gondom a betekintési szögekkel és a napfényben való olvashatósággal. Tény, hogy a szifon jobb, de nem annyira
SXZ2 és SXZ5c
-
holozis_HUN
veterán
Bárcsak azt csinálná a Sony, ami az egyik legjobb út (SZERINTEM!!!!!!!):
Az előállítási költségtől nem sokkal drágábban adni a telefont, így sok kicsi sokra megy alapon mindenki vinné mint a cukrot és így több bevétel lenne, minthogy egy telón keresnek vagy 100k-t de alig veszik...
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
TTommi
aktív tag
válasz f(x)=exp(x) #100 üzenetére
A Sony minőségi telefonokat gyárt most is. Legalábbis nem rosszabb a minőség, mint más cégnél. A z3+ nagyon is jó telefon, csak az ára rossz. Az tény, hogy ez a teló bizonyos értelemben elmarad a többi csúcskategóriás társától, de nem is(lesz) ez a Sony 2015-ös csúcs modellje. Egyébként hol bír egy iphone 6, vagy egy S6 két napos üzemidőt folyamatos intenzív használat mellett? Lehet ez valakinek fontosabb, mint QHD kijelzőn nem látni az elméleti pixeleket.
Már hónapok óta mondják, hogy ősszel jön az igazi Sony újdonság, ezért nem is értem, miért kellett ez a telefon. Lehet csak valami teszt darab, vagy hirtelen ki kellett adniuk, mert már berendelték a sok 810 est. Ki tudja. Mindenesetre az árcímkén kívül nem igen érheti kritika.
Egyébként tessék, vegyetek Z2-t, most igazán megéri, ha még kapható, mert egy-két designe elemet kivéve nagyjából tényleg ugyanazt tudja. És a sok okoskodó kedvéért még egyszer: nekem volt olyan, hogy túlmelegedett a Z2 a (jóllehet csak a 4K felvételeknél) és el is vált az üveg. Egyrészt garanciában cserélték a kerettel együtt, másrészről a Lollinál csináltak valamit, amitől már nem melegedik túl. Kivétel persze, ha tűző napon állok vele 30-40 percen keresztül, de az nem szoftveres hiba, hanem az üveg fedlapok mellékhatása.
Természetesen 2015 ben nagyon fontos szempont, hogy egy csúcskategóriás készülékkel a Kalahári sivatagban is tudjak délben 4K-s videót felvenni legalább 1 órán keresztül, és ebből a szempontból a Sony óriási bukás, tehát senkinek nem ajánlom!!!!!!SXZ2 és SXZ5c
-
holozis_HUN
veterán
Én azt csinálnám, hogy 7.5 mm vastagságban minden cuccot felpakolnék, alul maradna nagy hely az aksinak és az aksi és a burkolat közé twnnék egy vékony fémet, higy vezesse a hőt az egész házra.
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
Wapmester
senior tag
válasz Kékes525 #207 üzenetére
Mire eljön az az idő az egy-két év és már kezdhednék az új módszereket, ez a vékonyításos baromság meg már őrületes, nem csak hogy a hőelvezetésnek nem tesz jót, de a telefon sokkal sérülékenyebb lesz és kis akku fér bele emiatt már hamarosan elérik azt a szintet, amikor már egy órát sem fogja bírni a készülék, jó legyen vékony de akkor feküdjenek rá az akku fejlesztésre ne nézzék hülyének az egész világot
-
mugencivic
tag
Mint korábbi Z3 tulaj, nekem alapvetően tetszik ez a telefon. Eddig is szimpatikus volt és most pont olyan dolgokat javítottak, amivel még elégedetlen voltam:
- Vékonyabb
- Könnyebb (152 vs 144g)
- Van alul fedetlen micro USB (autós navigációra most már használható)
- Jobb kamera (dxO mark szerint legalábbis)
(mást is, pl. erősebb cpu, de a fentiek jobban érdekelnek)Ami bosszant:
- Kijelző - maradt kb. ugyanaz. Nem baj, ha csak full HD, de Színhőmérséklet kb 10K, betekintési szögek nem túl jók, kinti napfényben 6i-hoz képest igen rosszul látható, ráadásul még valami érintőmátrix is jól látszik.
- Hangszóró továbbra is vérszegény
- Kamera továbbra is csak manuál módban az igazi
Mint ráncfelvarrott Z3 nem is rossz, de az ára... 250e Ft ?! Ugyan már.. Főleg, hogy mekkora lesz a várható értékvesztése.
-
Kékes525
félisten
válasz Wapmester #206 üzenetére
Mire eljön az az idő, addigra egészen más technológiát fognak alkalmazni. Másrészt a telefon vékonyítása is hozzájárul ahhoz, hogy jobban melegszik. A vékonyítás pedig egy ostoba irány. A mai okos telefonok túlságosan is vékonyak, pedig semmilyen praktikus oka nincs ennek.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Wapmester
senior tag
hamarosan be kell hogy következzen, ez bizonyos órajel fölött már akkora hőt fog termelni a proci, hogy kénytelenek lesznek valamilyen hőelvezetést bevezetni, az órajel visszafogás sem fog értelmes lenni, a snapdragon 810 már melegedési gondok voltak hát akkor mi lesz 820-nál ami állítólag 3 ghz-en fog menni igaz 4 mag lesz és 14 nanométeres de nem bízok én abban, biztos azt is bemesélik megint mint eddig hogy ennyi meg annyi százalékkal kevesebb hőt fog termelni meg energiát fogyasztani aztán a végeredmény mindig az hogy hamar lemerül az akku és forró a telefon
-
őstag
engem nem zavarna, hogy fél évente jön ki új csúcs telefon, régebben is úgy volt. de akkor legyen benne olyan funkció/szolgáltatás/innováció ami miatt megérje lecserélni
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- SSD kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Politika
- Androidos tablet topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest