Hirdetés

Sony Xperia Z3+ - nem lépett szintet

Bevezető, tartozékok

Az utóbbi időben rengeteg kritika érte a Sony-t a modellfrissítésekkel kapcsolatban, ez nem is csoda, hiszen nem sokkal több, mint egy év telt el a Xperia Z2 piacra dobása óta, de azóta ez már a második csúcs Z-telefon, ami ellátogat hozzánk, tehát aki 10 hónapja vásárolt magának egy Z2-t, az akár azt is érezhetné, hogy két generációval le van maradva. Természetesen a Z2 tulajdonosok valószínűleg nem ijednek meg ettől, hiszen tudvalevő, hogy a Z3 csak egy alaposabb ráncfelvarrás volt, az pedig nemsokára bővebben is kiderül, hogy ez sem sokkal több annál. A sűrű eszközfrissítés alapvetően nem okozhat gondot a felhasználóknak, de azt csak remélni merjük, hogy a „régebbi" készülékek Android frissítései sem maradnak majd el amellett, hogy folyamatosan érkeznek a piacra az új telefonok.

Sony Xperia Z3+ kézben tartva
[+]

Japánban Z4 néven startolt tesztünk mai alanya, de Európába már Z3+-ra átnevezve érkezett meg a termék. Elgondolkodhatunk azon, hogy miért választotta a vállalat ezt a plus jelzős stratégiát: elképzelhető, hogy ezzel a felhasználóiknak kívánják jelezni, hogy idén még várható valami nagy dobás, lehetséges, hogy az európai Z4 (esetleg egységesen Z5?) rengeteg újítást hoz majd, de ez még a jövő zenéje, foglalkozzunk a jelennel, az Xperia Z3+-szal.

Sony Xperia Z3+ doboz
[+]

A kis, négyzet alapú, lapos doboz nagyon elegáns, de semmi érdekességet nem rejtett magában, kaptunk egy hálózati töltőt, illetve egy adatkábelt, a végleges verzióban headset is lesz, de sajnos mi ezt a fülhallgatót még nem tudtuk kipróbálni. Az Xperia Z3+ négy színben lesz elérhető, nálunk a fekete járt, de van belőle fehér, réz-barna, illetve zöldeskék is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés