- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S9 és S9+ duplateszt
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
válasz octolith #7734 üzenetére
hivd fel a Sony ugyfelszolgalatot
Be kellett vinnem nekem is, mert elvált az üveg a kerettől. Majd úgy gondoltam, hogy most már igazán kész lehetne 8 nap után. Felhívtam a Sony ügyfélszolgálatot és kérdeztem, hogy rögzítik-e a beszélgetést. Mondták, hogy igen. Felhívtam a figyelmét a nőnek, hogy én is rögzítem. Elmondtam az álláspontom, hogy egy ilyen értékű telefonnál elvárom, hogy ne legyen semmi baja és ha lesz akkor azt hamarjában javítsák és ne jöjjenek itt a 15 nappal. Nem egy ZTE Skate-et szeretnék a zsebemben hordani (akkor csak ez volt itthon, mint cserekészülék) Azon kívül kerek perec megmondtam, hogy a Cordon egy szar, nem veszik fel a telefont és gondolkozok rajta, hogy olyan cégtől veszek telefont aki nem a Cordonnál szervizel. Elkérte az IMEI-t és igérte, hogy utánanéz.
Nem gondoltam volna, hogy ennek lesz hatása, de 1 óra múlva kaptam az sms-t, hogy kész a telefonom. Biztos véletlen egybeesés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 3 Aramid tok (ütésálló), karbonfekete
- Új! iPhone 16 Pro Black Titanium 128 GB Független! 5 Töltési ciklussal! Karcmentes!
- ÚJ, gyári Samsung Galaxy Z Fold 4 Leather Cover, GrayGreen (zöld)
- Apple iPhone 8 (64 GB) hibátlan garanciával
- Független, karc nélküli, iPhone 11 fehér 64 GB gyári tartozékokkal, dobozával eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest