Hirdetés
- iPhone topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
-
Mobilarena
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
válasz
octolith #7734 üzenetére
hivd fel a Sony ugyfelszolgalatot
Be kellett vinnem nekem is, mert elvált az üveg a kerettől. Majd úgy gondoltam, hogy most már igazán kész lehetne 8 nap után. Felhívtam a Sony ügyfélszolgálatot és kérdeztem, hogy rögzítik-e a beszélgetést. Mondták, hogy igen. Felhívtam a figyelmét a nőnek, hogy én is rögzítem. Elmondtam az álláspontom, hogy egy ilyen értékű telefonnál elvárom, hogy ne legyen semmi baja és ha lesz akkor azt hamarjában javítsák és ne jöjjenek itt a 15 nappal. Nem egy ZTE Skate-et szeretnék a zsebemben hordani (akkor csak ez volt itthon, mint cserekészülék) Azon kívül kerek perec megmondtam, hogy a Cordon egy szar, nem veszik fel a telefont és gondolkozok rajta, hogy olyan cégtől veszek telefont aki nem a Cordonnál szervizel. Elkérte az IMEI-t és igérte, hogy utánanéz.
Nem gondoltam volna, hogy ennek lesz hatása, de 1 óra múlva kaptam az sms-t, hogy kész a telefonom. Biztos véletlen egybeesés.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest