-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
egy mozdulattal több az egész.
A koppintásos feloldás nekem azért szimpatikus, mert kíméli a gombot (ami a P6-omon már kezdi is megadni magát). A mintát viszont szeretem, mert így nem buzergálhatja bárki a telefonom. Ha esetleg ottfelejtem, elhagyom valahol akkor sem olyan könnyű azonnal hozzáférni mindenhez.Most úgy oldom fel a telefonom, hogy bekapcsológomb megnyom, majd minta. Ha berögzül ez sem túl hosszú idő, az pedig még gyorsabb lenne, hogy duplakopp-minta.
(sőt, ha például csak az időt, vagy az eseményeket akarom megnézni a zárképernyőn, akkor fel sem kell oldani, csak egy duplakopp és kész - ez is kíméli a bekapcsoló gombot)
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest