- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Ferko75HUN #12320 üzenetére
A SIM mellett van egy sárga pöcök, az megnyomva újraindul.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
Ferko75HUN #12320 üzenetére
Hangerő fel vagy le + kikapcs gomb egyszerre. Pár másodpercig kell csak.
-
darvinya
titán
válasz
Ferko75HUN #11711 üzenetére
Kellene egy Gyári visszaállítás (adatok törli), mentés kell.
-
aaa112
csendes tag
válasz
Ferko75HUN #3990 üzenetére
A dolog valahogy megoldódott (magától) Az lenne még a kérdésem, hogy ki lehet valahol kapcsolni h ne kapjak értesítést minden belépéskor?
-
aaa112
csendes tag
válasz
Ferko75HUN #3932 üzenetére
Nekem is ez volt a gond és tényleg megoldotta a reinstall, de hiába pipálom be, hogy maradjon bejelentkezve mindig újra be kell lépnem mindig, ha indítom az alkalmazást. Erre valami?
-
LouiS22
veterán
válasz
Ferko75HUN #3932 üzenetére
Uninstall, reinstall. Egy próbát megér. Egyébként azt hiszem, hogy a hétvégén adtak ki hozzá frissítést. Nálam tökéletesen működik.
-
Vasy09
őstag
válasz
Ferko75HUN #3682 üzenetére
Hosszan megnyomod a bekapcsoló gombot, és pl ott ráböksz a rezgőmódra, vagy a némára!
-
heidrich
senior tag
válasz
Ferko75HUN #753 üzenetére
volt több is előtte (galaxy nexus, s3, s4, lg g, g2 ,sony Z, SP stb.), szóval semmi szokatlanság nem volt
igen közben rájöttem hogy nagyobb díjcsomaggal nem nagyon van különbség az árakban.
-
edemke007
tag
válasz
Ferko75HUN #625 üzenetére
Mindenképp fog kezedbe az S5-öt! Még egy ekkora caslódást, mint annak az anyag (NEM) használata... Undorító... Egy utolsó utáni kínai telefonba különb műanyagot raknak, mint annak a kerete...
-
heidrich
senior tag
válasz
Ferko75HUN #625 üzenetére
DLNA-t, képernyőtükrözést stb. a Sony is ugyanúgy kezeli mint a Samsung, semmi különbség. Ott az AllPlay Share gyári alkalmazás van erre Sony-nál a Throw funkció ami bármilyen tartalmat ki tud tenni a Smart TV-re.
-
boogie84
veterán
válasz
Ferko75HUN #292 üzenetére
Használtam 3GS-t, nekem anno tetszett, aztán idegesítő volt...
Android sokkal jobban testre szabhatóbb , szebb a felülete.
Az ájfon szót csak úgy leírom.... semmi jelentősége. Nekem nem minőségibb mint ez a készülék. Ha valamiért az tetszene akk lehet h olyat vettem volna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős (ELKELT)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest