- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
-= Sony Xperia Z3 Compact =-
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
válasz
MC Pite #14717 üzenetére
ezen jót kacagtam - T9
Lehet, hogy kb. hasonlóan éreznéd magad, egy valamennyi begyakorlással rendelkező Swype-os mellett, mint te a barátnőddel, csak fordítvaAkár egy kézzel egy ujjal kötöd össze a betűket, az ékezeteket, és többnyire a ragokat is jól kitalálja (ebben jobb a Swype, mint a pötyögés, és T9), rányomsz a fenti találati sorban, ha esetleg nem az első a legjobb eset (ez egyre ritkább, pontosabban, ha egyre lazábban kötögetsz össze, mert annyira engedékeny a rendszer, akkor újra lehetnek gondok, de ha nem, akkor egyre pontosabb, ebben jobb, mint a pötyögés, és mivel hatékonyabban okosodik, ezért jobb a T9-nél is).
Pl. 'újrahasznosíthatóak' tutira:
swipe: 'újra' 4 betűjén + swipe Space-ről Backspacere, hogy ne hagyjon ki Space-t + swipe: 'hasznosítható' betűin + swipe Space-ről Backspacere, hogy ne hagyjon ki Space-t + hozzápötyög: 'ak'.
Vazzeg... megnéztem, simán viszi ezt is raggal együttszóval ez a valóságban: swipe 'újrahasznosíthatóak'. Mindegy, ha betonbiztosra akarsz menni akkor picit elemeire bontod a bonyolultabb szavakat a fenti módon.
Viszont mire te beszerencsétlenkeded a 3 ékezetes betűt, már rég a másik szó íródik (swipeolódik) be -
válasz
MC Pite #14723 üzenetére
Nekem is volt Nillkin Frosted Shield hátlapom és nekem is eltört az sd kártya feletti résznél.
Most elöl Nillkin, hátul Devilcase üveget az oldalán meg Devilcase keretet használok. [ilyet]
Üveglapok közül a nillkint tartom jobbnak. Szerencsére még nem ejtettem le (kopp-kopp)így védelem szempontjából nincs tapasztalatom vele.
-
holozis_HUN
addikt
válasz
MC Pite #14661 üzenetére
Függetlenek, nekem is onnan van és az. Wajk romhoz nem kell nyitott bootloader, felmegy az nélkül is. Downgrade 5.0.1-re, majd Kingoot vagy Geifroot és TWRP-ből mehet fel. Flashtool kell, hogy downgradeolj, az egy olyan program gépre, amivel tudsz gyári .ftf rendszereket felrakni. Ez mind nem jár garivesztéssel. De azért ha vinnéd gariba nem árt visszarakni Flashtoolal egy tmobilos rendszrrt. Lassan itt a SLiM 4.5, azt majd várd meg. Jó a rom nqgyon, főleg ez a színkalibrálás
üdv.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
MC Pite #14661 üzenetére
1. igen
2. nem gyári alapú ROM-okhoz (más a kernel) szükséges csak bootloader nyitása
gyári alapú ROM-okhoz elegendő "csak" rootloni
3. wajk ROM-ja gyári alapú "csak" root szükséges hozzá bootloader nyitás nem
prerooted ROM-ot root-olás és recovery program telepítését követően magából a recovery-t indítva (ide bootol a készülék) lehet telepíteni
4. simán downgradelhető flashtool-lal, lásd topikösszefoglalóA többire válasz illetve esetleges kiegészítések majd jönnek a "szakik"-tól
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
Boldog Karácsonyt minden Z5C tulajnak!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest