- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbula53
tag
válasz
Predator2 #31107 üzenetére
Ha nem sajnálod a gyárit akkor ragd fel az aicpt. Persze csak akkor ha hajt az újdonság varázsa. Ha maradni akarsz az 5.1.1 nél tudom ajánlani a Mircinko féle romot. Neki nem kell nyitott bootloader.
Az aicp-nél nyitni kell. De ha mindezt nem akarod akkor gyári visszaállítás és újra belakás. -
bimbula53
tag
válasz
cinemazealot #31110 üzenetére
Természetesen függ a használattól, de a minőségétől, gyártási évtől, és nem utolsó sorban a használt romtól is.
-
bimbula53
tag
válasz
#56710400 #31090 üzenetére
Köszönöm.
Kicsit furi a 9.0-s verzió, még a 8.0 -hoz képest is. A led villogás csak az AICP rom nál jelentkezik. 2 nap alatt sokszor csatlakoztam a PC-hez és nem volt ilyen problémám. Hálózati töltőnél is rendben mágneses közbetét nélkül. A többit is sikerült megoldani. Jön a belakás és tesztelés.
-
-
bimbula53
tag
válasz
#56710400 #31077 üzenetére
Köszi a gyors választ. Az angol nehézkesen megy számomra, de áthidalható. Az érdekelne, hogy mig a mircinko rom mindent magában foglalt - twrp, recovery, root, super user integrálva, stb. Tehát nem kellett telepítés után újra rootolni. Közel 1GB fájlról beszélünk.
Az AICP rom is képes ezekre vagy további kiegészítésekre is szükség van?
Egyébként AMAMI kezdetektől fogva sikeresen fejlesztgeti a Z1c romokat. -
-
bimbula53
tag
válasz
frankstork #30153 üzenetére
Az összefoglalóban találsz hazai linket ahol hamarabb hozzá jutsz nem sokkal többért.
-
bimbula53
tag
válasz
Trialbiker #30154 üzenetére
"Amire figyelj oda feltétlen! Két érintkező van a mágnes két oldalán, más-más formájúak. Nem véletlen. Ha fordítva teszed fel töltőre, jobb esetben újraindul, rosszabb esetben volt, akinek meghalt a telefonja. Általában a felirat van felül, a kábel a készülék alja felé kell fusson, de megbízható helyen vett kábelhez vagy fejhez van ilyen jellegű infó. Ha nem, akkor figyelmesen nézd meg az előbb említett csatlakozókat a telefonon és a kábelen/fejen, próbáld megfelelően összetársítani."
Idézet az összefoglalóból, ami választ ad a kérdésre.
-
bimbula53
tag
válasz
PowerBuldog #29822 üzenetére
Kb.: 8000,- Ft + 1/2 óra és minden rendben. Akku fedelet is érdemes cserélni mert csak ragasztó csere nagyon nehéz. Nekem nem sikerült.
Tedd folyamatos töltésre, csak akkor vedd le, ha mész valahova. -
bimbula53
tag
válasz
PowerBuldog #29815 üzenetére
Írd majd meg a véleményed az új rendszerről (rom-ról)!
Én a Mircinko 6-ot használom hasonló paraméterekkel. -
bimbula53
tag
válasz
kelly416 #29818 üzenetére
Szia!
Én a Bestmarktban vásároltam akkut kb. 1,5 hónapja 4.950,- Ft -ért, zacskozva, 16w19 (2016.19. heti) 6 hó gyári garival. Ragasztó és hátlap is kapható kedvező áron, és nem kellett heteket várni. Természetesen Gyári!!!
Ha gondolod kiegészítheted az összefoglalót, hogy legyen választási lehetőség. (Több mo.-i boltok közül ez volt a legkedvezőbb.) -
bimbula53
tag
válasz
Askformore #28754 üzenetére
"bár valóban a magánéleti zűrt gondolom én is, mint fő problémát.."
Ettől még a web cím és a youtube link élhetne.
(#28755) kelly416
" Csak nehogy nagy baj legyen "
Reméljük nincs!!!
-
bimbula53
tag
Uraim!
Mircinko hova lett? Web címei megszűntek.Tud valaki róla? -
bimbula53
tag
Bennem felmerül a kérdés: mennyire becsületesek a szervizben a szervizesek? A javítandó készülékre kiírt anyagot nem cseréli, hanem elteszi a maszek munkájára. Így fordulhat elő, hogy a javításból visszakerült telefon ugyan azt a hibát produkálja mint amivel be adták. Csak az a baj, hogy ezt nem lehet bizonyítani.
Természetesen a hibás alkatrészt kiveszi, de nem a jót teszi bele, egy másik rosszat tesz a helyére. Így tud elszámolni az alkatrésszel. Erről ennyit. Tehát ki a jó és ki a rossz?
Bocsi még eszembe jutott az a kérdés, hogy ami jó azt miért kell elrontani, pusztán nem törődömségből és figyelmetlenségből? -
bimbula53
tag
Gyerekkórusról készítettem 10 perces videót, kezdéstől - kb. 3 percig homályos felvételt készített (nem fókuszált ) utána beállításnak megfelelően full hd- ben készítette.( vagyis fókuszált).
Miért történt? Valakinek ötlete? -
bimbula53
tag
Csatlakoztam az adományozok táborához
-
bimbula53
tag
válasz
csokaadam0 #28173 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz
-
bimbula53
tag
Mircinko V.4.-ben a Hívásrögzítési fájlok hol találhatóak?
-
bimbula53
tag
Minden kedves fórumozó társamnak kellemes és boldog karácsonyt kívánok.
-
bimbula53
tag
válasz
midnightstar #26742 üzenetére
Az Xperifirm program a segítség. Vissza olvasol, és többet megtudsz róla. Ezzel tudod megtalálni a kereset ROM-ot,
-
bimbula53
tag
válasz
Mircinko #26635 üzenetére
Hát erre nem emlékszem.
Elöször amikor fel raktam akkor nem, de feltelepült. Utána írtam a power gomb eltérésről.
Utána raktam fel a 2.5, itt már előtte megtörtént. Itt sem volt meg minden aminek meg kellet volna lennie.
De ennek ellenére semmi bajom nem volt vele. Csak a kíváncsiság vitt tovább.
Itt viszont belefutottam olyan hibába hogy a TWRM "signatura hibával" nem telepítette a 3-ast.
Ekkor jött a flashfire-0.24.apk program. Ez szó nélkül telepítette. Na innen kezdődőt a kálváriám ami végül sikerrel járt.
Bár nem értem miért nem jelentek meg nálam a leírásban szereplő funkciók.
Szeretném ezúton is megköszöni fáradozásodat amit a Z1C felhasználókért teszel. -
bimbula53
tag
A napokban történt meg velem, hogy addig erőlködtem a 3-as verzió felrakásával, mígnem sikerült.
Csak, hogy betöltéskor el ment egy darabig, megállt és újra indult. 10 perc után meguntam, hardreszet, flashtool, legfrissebb T-s szoftver, flashtool hibaüzenet! Ezt eljátszottam kétszer a 236, 216- tal.
Végső elkeseredésemben elővettem a megvásárláskor telepített verziót. Ezzel siker!!! A teló újból működik.
Röviden ennyi a történet.
Ezért írtam az idézetben lévő mondatot. (Természetesen van rá magyarázat.) -
bimbula53
tag
Ne keseredj el! Csak türelem. Én is így jártam tegnap, de sikerült visszaállítani.
A flashtool-nak van 64 bites indítója is." Flash Tool64.exe "
Most nincs időm bővebben kifejteni, majd délután vagy este.
Addig is keresd meg az újonnan vásárolt állapotnak megfelelő verziót a szolgáltatótól.( nem a legfrissebbet!)
Kitől vásároltad? -
bimbula53
tag
válasz
knuckle #26581 üzenetére
És Te mit csináltál? Be tudod bizonyítani,hogy nem nyúltak a készülékhez, csak papíron.
Embere válogatja, hogy ki mit csinál. Aki leakarja nyúlni az alkatrészt az csak papíron javít.(ugyebár le kell könyvelni a raktárból kivett anyagot.)
Ha ilyen van akkor kihez lehet fordulni? -
bimbula53
tag
Az a sanda gyanúm, hogy a flashtool használata következik.
A Mircinko oldalon található programok használata a következő:
1. Letöltőd a programokat - kingroot, supersu (supersu_2.apk, a fájl neve), a recovery - re kattintva elvisz olyan helyre ahol az XZDualrecovery könyvtárban ki kell választani a telefonhoz való fájlt.
2. A telefonra kell installálni az első két programot, de ne indítsd el őket.
3. Most már elindíthatod a kingroot programot, és jöhet a rootolás.
4. Ha ez megvan akkor jöhet a supersuME-PRO program. (ez a program váltja le a kingroot programot.)
5. Lehet a PC- re csatlakozni. Kicsomagolod a zip fájlt. A lockeddualrecovery könyvtárban található install.bat fájlt elindítod. DOS ablakban jelenik meg a menü, 1-s gomb a supersu installálása (recovery-vel együtt), közben figyeld a képernyőt.
6. A supersu program első indításkor frissíteni akar, normál móddal enged hogy megtegye.
7. Figyelmedbe ajánlom még az NDRUtils programot amit a telepítet alkalmazások közt találod meg -
bimbula53
tag
Kérdésem: Mircinko V2.5-ről V3.0-ra hogyan lehet frissíteni?
-
bimbula53
tag
Ha ennyire félsz akkor ne használj telefont, se számítógépet, na és a mai lapos TV-k amiket hálóra lehet kötni,
mind a maguk módján adatokat gyűjtenek a felhasználóról.
Én egyébként örülök neki, hogy van Mircinko, aki szeretné a legtöbbet kihozni a készülékből és ezt meg is ossza!!!.
Kérdésedre a válaszom: Biztonságos, és ha odafigyelsz akkor még a garanciai is megmarad. -
bimbula53
tag
válasz
Mircinko #26002 üzenetére
Ma felraktam a V3. -ast. Rögtön belefutottam 1 hibába: "A(z) USB-kapcsolódás alkalmazás leállt."
mikor USB-vel kapcsolódtam a PC-hez. Az üzenet ellenére kapcsolódott a géphez.
Nekem a power kikapcs menünél nem jelenik meg a "Repülőgépes mód" meg a "Néma /Rezgő /Hangos mód",
viszont: kikapcsolás - kikapcsol
újraindítás - Reboot
- Hot reboot
- Bootloader
- Recovery
- Safe mode
újraindítás - valós újraindulás
képernyőfelvétel képernyő rögzitésmenüt adja be. Ez jó! de nekem hiányzik a "Néma / Rezgő /Hangos mód"
Rövid tesztelés után egyelőre ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- E-roller topik
- Opel topik
- gerner1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest