- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
kbadam83 #13786 üzenetére
Nem, ez a Microsoft levelezőszervere, a céges levelezések nagy részét ilyen szervereken kezelik.
Tehát NEM a Microsoftnál van, hanem egy cégnél, és ez egy cégnek a saját rendszere, levelezése. Ennél jobban nem tudom elmagyarázni.
Eddig az Androidban ezt az Email alkalmazás kezelte, de volt fizetős app is, ami ezt kezelte, de nagyon drága volt... most már a Gmail is képes erre 5.0-tól, de kell hozzá egy modul is, aminek ugyan úgy frissülnie kellene az Androidban, de ez nem történt meg, hiába frissült a GMAIL. A Lollipopban már biztos hogy működni fog. Ennek hiányában, ilyen fiókot nem tudunk felvenni a GMAIL-be, amíg nem frissül.
Amúgy itt van APK-ban. -
kelly416
veterán
válasz
kbadam83 #9745 üzenetére
Nincs S5 tapasztalatom, de ha mindkettőt a saját kijelzőjén nézed, ne feledd, az S5-nek amoled kijelzője van. Ha mindkettő a TV-n van, és az S5 képe szebb, akkor nem tudok mit mondani róla. Nekem a z1c képe tökéletes, ha meg igényesebb akarok lenni, pl. keresztelő, akkor úgysem telefonnal fényképeznék, hanem erre a célra van egy Nikon L810 otthon.
A.J. Crowley:
Jól tudom, de ezek szerint nem feltétlenül érződött át a "hangulata" az első két soromnak smiley nélkül. -
kelly416
veterán
válasz
kbadam83 #9741 üzenetére
Sajnos nincs 106 centis TV-m, csak egy kis 40"-os, úgyhogy nem tudok érdemben válaszolni. De az én TV-men a képeim olyan szépek, hogy lemásznak, úgyhogy nem hiszem, hogy a Tiéden nagyon pixeles lesz.
Igen, 8Mp képek lesznek, de ne bánd. A Te TV-d HD (1280x720) vagy fHD (1920*1080), vagy legjobb esetben is QHD, ahol is a felbontás is "csak" 3840x2160, a 8Mp képek felbontása meg 3840*2160. Tehát ha alapból szép a képe, akkor ezekkel is szép lesz.
-
kelly416
veterán
válasz
kbadam83 #9738 üzenetére
Nyugodj bele, hogy az automata nagyon jól eltalálja a beállításokat, és 8MPix-en jobb képeket csinál a ketyere, mint 20Mpix-en, mert kevesebb a zaj.
Ha meg állítgatni akarsz, én már egy keveset igénylem a lehetőségét, akkor is ajánlott a 8, mert 20-ban sokkal kevesebb lehetőséged van. No meg tegyük hozzá, mindenre elég a "kisebbik" kép is. Még azt is össze-össze gyűrném néha fHD méretre, mert "csak a helyet foglalja" a nagyobb. -
kaciokos
őstag
válasz
kbadam83 #9667 üzenetére
Más kijelzőtechnológia, az AMOLED, ez IPS. Esetleg a Z1C-n próbálhatsz állítani a fehéregyensúlyon.
(#9669) devergo74 - Ha nem raksz fóliát a hátlapra. karcos lesz. Ha ez nem zavar, akkor jó, ha igen, akkor rakj rá.
Szerk:
(#9674) szaboc - Ott exportáld vcf-be, itt importáld.
-
Joezyka
senior tag
válasz
kbadam83 #9664 üzenetére
ha visszaolvasol pár oldalt, jónéhányunk linkelt képeket amiket telefonnal csináltunk. SZERINTEM nagyon jó képeket csinál Z1C. S5 ellen szóljon, hogy úgy olvastam, hogy egy csomó ázik be és megy a gariztatás. Itt meg max pár darab ázott eddig be.
röviden: csak ajánlani tudom a z1c-t !
-
alacka
tag
-
kbadam83
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- EA Sports WRC '23
- Új színváltozatot kapott a Redmi Note 14 Pro+ 5G
- Túra és kirándulás topic
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest