- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
oszi666 #28496 üzenetére
Szerintem ki tudod otthon cserélni, ha van egy kis kézügyességed, de... én első körben tennék rá egy fóliát vagy egy üveget, az majdnem mindent, vagy mindent eltakar. Ha még garanciás a telód, nem éri meg ezért eldobni a garit. Ha meg mindenképpen cserélni akarsz, cserélj üvegre. Olyan is van, a Japán belpiacos telók üveg hátlapját is megrendelheted, OEM hátlappal nem fogsz mellé. És tökéletesen olyan, mint a mi vaj-puha hátlapunk, minden illesztése, minden pontja talál, csak éppen üveg, nem gyurma.
Szerk.:
1 és 2, de csak kattintottam kettőt, ez nem ajánlat, csak tájékoztatás. Keress jót jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest