- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Sony Xperia Z1 Compact
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Ne meg azt se feledjük el, hogy sokáig fix 5 kezdőkép volt, nem lehetett változtatni a számukat. Mostanra megcsinálták, hogy lehessen, de mint látjuk, nem lehet mindent egyszerre helyre tenni.
Szerk.:
Amúgy én is buziságnak tartom, hogy nem lehet egy álló 720p-s képet kitenni teljes méretben, mert nem lehet változtatni azt sem, hogy statikus vagy dinamikus módban vágja... de már megbékéltem vele.Régebb gépen kiszerkesztettem egy az eredeti képnél nagyjából másfélszer akkora képet, bele tettem középre az eredeti képet, elmentettem, és lehetett "vágni". Kissé parasztos, de működött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó legújabb okostelefonja ugyanazt az erőt adja meg a felhasználónak, mint ami a csúcsmodellekben található, csak sokkal kompaktabb méretben.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest